فراشپز- این خوراک را اگر یک کنسرو سبزیجات مخلوط و کمی برنج پخته از قبل داشته باشید در ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت میتوانید آماده کنید.
پختن غذای فوری در عرض ۲۰ دقیقه آن هم از نوع فرنگی نشانه هنر کدبانوی خانواده است. ما امشب شما را با پخت پلو اسپانیایی “اروز تاپادو” آشنا میکنیم.
این خوراک را اگر یک کنسرو سبزیجات مخلوط و کمی برنج پخته از قبل داشته باشید در ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت میتوانید آماده کنید.
پیاز را در روغن سرخ میکنیم. وقتی شفاف شد سیر را اضافه میکنیم و تفت میدهیم. گوشت چرخ کرده را اضافه و سرخ میکنیم. رب را اضافه کرده، سپس کمی آب میریزیم و هویج را اضافه میکنیم و ۵ دقیقه میپزیم.
کشمش و زیتون و تخم مرغ آب پز و جعفری را اضافه کرده و حرارت را خاموش میکنیم.
برنج را با سبزیجات مورد علاقه مثل نخود سبز و هویج و ذرت یا لوبیا سبز، فلفل دلمهای رنگی خردشده میپزیم.
ابتدا برنجها و بعد هویج و نخود فرنگی را در ته ظرف گودی بریزید.
برنج و هویج و نخودفرنگی را با هم مخلوط کرده و بعد فشار دهید
برای سرو یک لایه از برنج و سبزیجات پخته را کف یک کاسه گود میریزیم. با قاشق سطح آن را صاف میکنیم. بعد یک لایه مخلوط گوشت روی آن میریزیم.
بعد از برنج یک لایه مخلوط گوشت و دوباره برنج و سبزیجات را ریخته و فشار میدهیم
کاسه را به آرامی از روی مواد بر میداریم.
میتوانیم همه غذا را یکجا یا پرس در کاسههای کوچک سرو کنیم.
منبع: ایرنا
فراشپز- تره کوهی یا ماس بلبله، یک گیاه پرخاصیت است که در استانهای گیلان، ایلام و…
کینوا، دانهای مغذی و سرشار از پروتئین، فیبر، انواع ویتامینها و مواد معدنی است که…
فراشپز- یکی از پیش غذاها بسیار خوشمزه است که از مخلوط ماست با با خیار…
فراشپز_ ساطری پلو؛ یکی از انواع غذاهای پلویی خوشمزه و مجلسی ایرانی است که اصالت…
فراشپز- روغن بادام زمینی سزاوار توجه بیشتری است. این روغن چیزی بسیار فراتر از یک…
فراشپز- “شیرینی اتریشی” ضمن اینکه درست کردنش راحت است بسیار خوش طعم بوده و ماندگاری…