فراشپز- برنج در فرهنگ غذایی ما ایرانیان نقش مهمی دارد، برنج ایرانی عطر و طعم خاصی دارد که شاید از دلایل اصلی علاقه ما به آن است. امروز با طرز تهیه پلو تایلندی با ما همراه باشید تا طعم و ظاهری متفاوت از برنج را تجربه کنید.
برنج چهار فنجان
تخم مرغ دو عدد
پیازچه (خرد شده) به مقدار لازم
میگو ۲۵۰ گرم
زنجبیل تازه (خردشده) نصف قاشق غذاخوری
سیر (له شده) یک حبه
روغن کنجدیک قاشق غذاخوری
گشنیز تازه (خرد شده) چهار قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی چهار عدد
روغن کنجد را در یک ماهیتابه ریخته و اجازه دهید داغ شود. سپس سیر و زنجبیل تازه، گشنیز و پیازچه خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهید خوب تفت بخورند.
در ظرفی میگوهای رگ گرفته و تمیز شده را بجوشانید و خوب آبکشی کنید.
در یک ظرف تخم مرغ و میگو را با هم مخلوط کرده و سپس آن را درون یخچال بگذارید. در این مرحله گوجهها را درون آب جوش بیندازید و بعد از چند دقیقه پوست آنها را به آسانی بگیرید و نگینی خرد کنید.
گوجه نگینی خرد شده را به مخلوط سیر، زنجبیل، گشنیز و پیازچه اضافه کرده و خوب تفت دهید.
میگویی که خوب با تخم مرغ مخلوط شده را از یخچال خارج کرده و در روغن کنجد ریخته و تفت دهید.
در این مرحله برای آبکش کردن برنج، آب جوش آورید. وقتی آب جوش آمد برنج خیس خورده را به آن اضافه کنید. سپس برنج را آبکشی کنید.
برنج آبکش را در کف قابلمه ریخته و به ترتیب مخلوط سبزیجات و میگو و تخم مرغ را لابه لای برنج بریزید و سپس آن را دم کنید. اجازه دهید برنج به مدت ۳۰ دقیقه دم بکشد. پس از آن میتوانید آن را سرو کنید. نوش جان.
منبع: کتاب کاله
فراشپز- پخت ماکارونی به روشهای مختلفی در دنیا انجام میشود و ما قبلا به سوال…
فراشپز- مرغ در سس بادمجان یکی از غذاهای لذیذ و خوشطعم است که با ترکیب…
فراشپز- همه ما میخواهیم خانوادههای خود را سالم نگه داریم. اما گاهی اوقات یک اشتباه…
فراشپز- عشق به غذاهای تند تجربهای است که یا عاشق آن میشوید یا از آن…
فراشپز- در فصول سرد سال، تقویت سیستم ایمنی بدن برای جلوگیری از بیماریهای فصلی همچون…
فراشپز- کارشناسان میگویند حداقل سه ساعت پیش از خواب، دیگر غذا نخورید، اما اگر شام…