آشپزی

طرز تهیه پلو تایلندی خوشمزه و حرفه ای

فراشپز- برنج در فرهنگ غذایی ما ایرانیان نقش مهمی دارد، برنج ایرانی عطر و طعم خاصی دارد که شاید از دلایل اصلی علاقه ما به آن است. امروز با طرز تهیه پلو تایلندی با ما همراه باشید تا طعم و ظاهری متفاوت از برنج را تجربه کنید.

مواد لازم برای تهیه پلو تایلندی

برنج چهار فنجان

تخم مرغ دو عدد

پیازچه (خرد شده) به مقدار لازم

میگو ۲۵۰ گرم

زنجبیل تازه (خردشده) نصف قاشق غذاخوری

سیر (له شده) یک حبه

روغن کنجدیک قاشق غذاخوری

گشنیز تازه (خرد شده) چهار قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی چهار عدد

طرز تهیه پلو تایلندی

مرحله اول

روغن کنجد را در یک ماهیتابه ریخته و اجازه دهید داغ شود. سپس سیر و زنجبیل تازه، گشنیز و پیازچه خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهید خوب تفت بخورند.

مرحله دوم

در ظرفی میگو‌های رگ گرفته و تمیز شده را بجوشانید و خوب آبکشی کنید.

مرحله سوم

در یک ظرف تخم مرغ و میگو را با هم مخلوط کرده و سپس آن را درون یخچال بگذارید. در این مرحله گوجه‌ها را درون آب جوش بیندازید و بعد از چند دقیقه پوست آنها را به آسانی بگیرید و نگینی خرد کنید.

مرحله چهارم

گوجه نگینی خرد شده را به مخلوط سیر، زنجبیل، گشنیز و پیازچه اضافه کرده و خوب تفت دهید.

مرحله پنجم

میگویی که خوب با تخم مرغ مخلوط شده را از یخچال خارج کرده و در روغن کنجد ریخته و تفت دهید.

مرحله ششم

در این مرحله برای آبکش کردن برنج، آب جوش آورید. وقتی آب جوش آمد برنج خیس خورده را به آن اضافه کنید. سپس برنج را آبکشی کنید.

مرحله هفتم

برنج آبکش را در کف قابلمه ریخته و به ترتیب مخلوط سبزیجات و میگو و تخم مرغ را لابه لای برنج بریزید و سپس آن را دم کنید. اجازه دهید برنج به مدت ۳۰ دقیقه دم بکشد. پس از آن می‌توانید آن را سرو کنید. نوش جان.

منبع: کتاب کاله

فراشپز

Recent Posts

۵ روش پخت ماکارونی برای سلیقه‌های مختلف

فراشپز- پخت ماکارونی به روش‌های مختلفی در دنیا انجام می‌شود و ما قبلا به سوال…

1 ساعت ago

پخت مرغ در سس بادمجان به سبک نجف دریابندی

فراشپز- مرغ در سس بادمجان یکی از غذاهای لذیذ و خوش‌طعم است که با ترکیب…

2 ساعت ago

۹ اشتباه رایج در آشپزی که شما را مسموم می کند

فراشپز- همه ما می‌خواهیم خانواده‌های خود را سالم نگه داریم. اما گاهی اوقات یک اشتباه…

3 ساعت ago

تندترین غذاهای جهان؛ سفری در دنیای طعم‌های آتشین

فراشپز- عشق به غذاهای تند تجربه‌ای است که یا عاشق آن می‌شوید یا از آن…

4 ساعت ago

دستورالعملی برای سلامت در فصل سرد: سوپ زنجبیل و سیر

فراشپز- در فصول سرد سال، تقویت سیستم ایمنی بدن برای جلوگیری از بیماری‌های فصلی همچون…

5 ساعت ago

شام خوردن زمان خاصی دارد؟

فراشپز- کارشناسان می‌گویند حداقل سه ساعت پیش از خواب، دیگر غذا نخورید، اما اگر شام…

5 ساعت ago