طرز تهیه پلو مخلوط با بادمجان

فراشپز- پلو مخلوط با بادمجان یکی از پلوهای بسیار خوشمزه و ساده است که از ترکیب بادمجان نگینی شده و گوشت چرخ کرده تهیه می‌شود.

پلو مخلوط با بادمجان یکی از پلوهای بسیار خوشمزه و ساده است که از ترکیب بادمجان نگینی شده و گوشت چرخ کرده تهیه می‌شود. شما می‌توانید این غذای مجلسی و خوشمزه را به همراه برنج میل کنید.

همچنین می‌توانید به جای گوشت از مرغ ریش ریش استفاده کنید، یا اگر از شب قبل کمی‌مرغ باقی مانده می‌توانید آن را خرد کنید و یک غذای جدید با بادمجان تهیه و در کنار سالاد یا ترشی میل کنید.

مواد لازم برای تهیه پلو مخلوط با بادمجان

بادمجان: ۳ عدد

هویج: ۲ عدد

پپاز : ۱ عدد بزرگ

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم

رب: ۲ قاشق غذا خوری

زعفران دم کرده: به مقدار لازم

جعفری: ۱ قاشق غذا خوری

نمک، فلفل سیاه، دارچین، زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه پلو مخلوط با بادمجان

مرحله اول: آماده سازی بادمجان

ابتدا باید بادمجان‌ها را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. داخل یک کاسه به همراه کمی‌نمک و آب به مدت ۲۰ دقیقه خیس کنید تا تلخی بادمجان‌ها گرفته شود. بعد آبکش کنید و روی یک دستکال ریخته تا خشک شود. داخل تابه کمی‌روغن ریخته و بادمجان‌ها را سرخ کنید تا نرم شوند.

مرحله دوم: آماده سازی هویج

در ادامه باید هویج را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل همان تابه که بادمجان را سرخ کردید کمی‌تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و از خامی‌خارج شود. دقت کنید باید هویج ریز خرد شود تا با کمی‌سرخ کردن و ادامه مراحل نرم شود.

مرحله سوم: تهیه مواد پلو مخلوط

پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه کمی‌تفت دهید تا سبک و طلایی شود و بعد گوشت چرخ کرده را به همراه ادویه ها اضافه کنید و گوشت را خوب سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد. سپس بادمجان و هویج سرخ کرده را اضافه کنید و هم بزنید و در ادامه باید رب را اضافه کنید.

مرحله چهارم: تهیه پلو مخلوط با بادمجان و گوشت چرخ کرده

رب را تقت دهید تا بوی خامی‌مواد گرفته شود و بعد کمی‌زعفران و نیم استکان آب اضافه کنید و بگذارید تا مواد خوب پخته و رب رنگ باز کنید و بعد از این که از روی حرارت برداشتید جعفری ساطوری شده را اضافه کنید. در همین حین برنج را نیز به جوش بیاورید و آبکش یا کته درست کنید. در انتها داخل دیس کشیده و به همراه مواد پلو مخلوط با بادمجان با گوشت چرخ کرده سرو کنید. نوش جان

نکات کلیدی

می‌توانید به دلخواه به مواد کمی‌ قارچ یا فلفل دلمه نیز اضافه کنید.

می‌توانید مواد را بین پلو ریخته و به صورت قاطی دم کنید.

افزودن جعفری دلخواه است.

منبع: برترین‌ها

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه رب نارنج شمالی؛ چگونه از تلخ شدن رب جلوگیری کنیم؟

فراشپز- رب نارنج از چاشنی‌های اصیل و پرطرفدار در دستور پخت‌های شمال ایران است. این…

21 ساعت ago

طرز تهیه کوکو عدس به دو روش متفاوت

فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…

22 ساعت ago

طرز تهیه ساندویچ لذیذ شاورما مرغ به سبک رستوران

فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…

22 ساعت ago

آیا چای سبز واقعا موجب لاغری می‌شود؟، منع مصرف چای سبز برای این افراد

فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…

22 ساعت ago

برای سلامت روده‌هایتان این میوه‌ها و سبزیجات را بخورید

فراشپز- از زمان‌های قدیم، درباره فواید بی‌شمار خوردن میوه‌ها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…

22 ساعت ago

موز با شیر: آیا برای سلامت بدن مفید است یا مضر؟ + طرز تهیه شیرموز سالم

فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…

22 ساعت ago