طرز تهیه پلو مخلوط با بادمجان

فراشپز- پلو مخلوط با بادمجان یکی از پلوهای بسیار خوشمزه و ساده است که از ترکیب بادمجان نگینی شده و گوشت چرخ کرده تهیه می‌شود.

پلو مخلوط با بادمجان یکی از پلوهای بسیار خوشمزه و ساده است که از ترکیب بادمجان نگینی شده و گوشت چرخ کرده تهیه می‌شود. شما می‌توانید این غذای مجلسی و خوشمزه را به همراه برنج میل کنید.

همچنین می‌توانید به جای گوشت از مرغ ریش ریش استفاده کنید، یا اگر از شب قبل کمی‌مرغ باقی مانده می‌توانید آن را خرد کنید و یک غذای جدید با بادمجان تهیه و در کنار سالاد یا ترشی میل کنید.

مواد لازم برای تهیه پلو مخلوط با بادمجان

بادمجان: ۳ عدد

هویج: ۲ عدد

پپاز : ۱ عدد بزرگ

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم

رب: ۲ قاشق غذا خوری

زعفران دم کرده: به مقدار لازم

جعفری: ۱ قاشق غذا خوری

نمک، فلفل سیاه، دارچین، زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه پلو مخلوط با بادمجان

مرحله اول: آماده سازی بادمجان

ابتدا باید بادمجان‌ها را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. داخل یک کاسه به همراه کمی‌نمک و آب به مدت ۲۰ دقیقه خیس کنید تا تلخی بادمجان‌ها گرفته شود. بعد آبکش کنید و روی یک دستکال ریخته تا خشک شود. داخل تابه کمی‌روغن ریخته و بادمجان‌ها را سرخ کنید تا نرم شوند.

مرحله دوم: آماده سازی هویج

در ادامه باید هویج را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل همان تابه که بادمجان را سرخ کردید کمی‌تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و از خامی‌خارج شود. دقت کنید باید هویج ریز خرد شود تا با کمی‌سرخ کردن و ادامه مراحل نرم شود.

مرحله سوم: تهیه مواد پلو مخلوط

پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه کمی‌تفت دهید تا سبک و طلایی شود و بعد گوشت چرخ کرده را به همراه ادویه ها اضافه کنید و گوشت را خوب سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد. سپس بادمجان و هویج سرخ کرده را اضافه کنید و هم بزنید و در ادامه باید رب را اضافه کنید.

مرحله چهارم: تهیه پلو مخلوط با بادمجان و گوشت چرخ کرده

رب را تقت دهید تا بوی خامی‌مواد گرفته شود و بعد کمی‌زعفران و نیم استکان آب اضافه کنید و بگذارید تا مواد خوب پخته و رب رنگ باز کنید و بعد از این که از روی حرارت برداشتید جعفری ساطوری شده را اضافه کنید. در همین حین برنج را نیز به جوش بیاورید و آبکش یا کته درست کنید. در انتها داخل دیس کشیده و به همراه مواد پلو مخلوط با بادمجان با گوشت چرخ کرده سرو کنید. نوش جان

نکات کلیدی

می‌توانید به دلخواه به مواد کمی‌ قارچ یا فلفل دلمه نیز اضافه کنید.

می‌توانید مواد را بین پلو ریخته و به صورت قاطی دم کنید.

افزودن جعفری دلخواه است.

منبع: برترین‌ها

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه ترشی پیاز رستورانی خوشمزه و خانگی

فراشپز- پیاز ترشی یکی از پرطرفدارترین ترشی‌ها است که طعمی ترش و شیرین دارد و…

5 ساعت ago

طرز تهیه کیک آلو سیاه راحت و خوشمزه با بافتی نرم

فراشپز- کیک آلو سیاه یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با طعمی…

5 ساعت ago

چطور اسموتی کافی شاپی درست کنیم؟

فراشپز- اسموتی‌ها به یکی از نوشیدنی‌های محبوب کافی شاپ‌ها تبدیل شده‌اند و جایگزینی با طراوت…

5 ساعت ago

چگونه سس سزار درست کنیم؟ + ترفندهای تهیه سس سزار

فراشپز- سالاد سزار یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین سالادها در دنیاست که برای تهیه‌ آن…

5 ساعت ago

چطور سوپ برنج را با برنج نیم دانه درست کنیم؟

فراشپز- سوپ برنج یکی از سالم‌ترین و مقوی‌ترین انواع سوپ است که با گوشت مرغ،…

5 ساعت ago

طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه به سبک رستوران های گیلانی

فراشپز- در این مطلب طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه به سبک رستوران های گیلانی را…

5 ساعت ago