فراشپز- پلو مخلوط هندی یک غذای خارجی بسیار خوشمزه و مقوی میباشد که در ادامه دستور تهیه آن را میخوانید.
برنج باسماتی ۳ پیمانه
کشمش بی دانه ۴۵ گرم
مغز پسته خلال شده ۴۰ گرم
هل ۶ عدد
چوب دارچین ۲ عدد
پیاز قرمز ۱ عدد بزرگ
آب جوش ¼ پیمانه
عصاره مرغ ½۳ پیمانه
آب لیموی تازه ۲ قاشق غذاخوری
کره ۲ قاشق غذاخوری
رنده پوست لیمو ۱ قاشق غذاخوری
زعفران ساییده نشده ¼ قاشق چایخوری
پیاز را به صورت خلالهای نازک خرد کنید.
هل را بکوبید.
زعفران و آب جوش را در فنجانی بریزید. ۱۰ دقیقه روی بخار آب جوش بگذارید تا دم بکشد.
کره را در تابهای بزرگ روی حرارت نسبتاً بالا آب کنید.
پیاز را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا اندازهای که پیاز نرم شود. برنج، هل و دارچین را اضافه کنید.
آنها را هم بزنید تا آغشته به کره شوند. مخلوط زعفران، عصاره مرغ (توجه داشته باشید که وقتی عصاره مرغ دارید در اضافه کردن نمک محتاط باشید که غذای شما شور نشود) و پوست لیمو و نمک و فلفل را اضافه کنید. مایع روی برنج باید به اندازه ۱ بند انگشت بالاتر از سطج برنج داخل ظرف باشد.
آن را به نقطه جوش رسانده و شعله را متوسط کنید تا وقتی که آب برنج تمام شود سپس شعله را کم کرده در ظرف را بسته و برای ۱۰ دقیقه روی گاز قرار میدهیم تا برنج دم بکشد.
کشمش بی دانه و آب لیموترش تازه و خلال پسته را با برنج مخلوط کرده و در ظرف سرو بریزید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد.
پلو مخلوط هندی را میتوانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.
منبع: نمناک
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…