فراشپز- پلو مخلوط هندی یک غذای خارجی بسیار خوشمزه و مقوی میباشد که در ادامه دستور تهیه آن را میخوانید.
برنج باسماتی ۳ پیمانه
کشمش بی دانه ۴۵ گرم
مغز پسته خلال شده ۴۰ گرم
هل ۶ عدد
چوب دارچین ۲ عدد
پیاز قرمز ۱ عدد بزرگ
آب جوش ¼ پیمانه
عصاره مرغ ½۳ پیمانه
آب لیموی تازه ۲ قاشق غذاخوری
کره ۲ قاشق غذاخوری
رنده پوست لیمو ۱ قاشق غذاخوری
زعفران ساییده نشده ¼ قاشق چایخوری
پیاز را به صورت خلالهای نازک خرد کنید.
هل را بکوبید.
زعفران و آب جوش را در فنجانی بریزید. ۱۰ دقیقه روی بخار آب جوش بگذارید تا دم بکشد.
کره را در تابهای بزرگ روی حرارت نسبتاً بالا آب کنید.
پیاز را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا اندازهای که پیاز نرم شود. برنج، هل و دارچین را اضافه کنید.
آنها را هم بزنید تا آغشته به کره شوند. مخلوط زعفران، عصاره مرغ (توجه داشته باشید که وقتی عصاره مرغ دارید در اضافه کردن نمک محتاط باشید که غذای شما شور نشود) و پوست لیمو و نمک و فلفل را اضافه کنید. مایع روی برنج باید به اندازه ۱ بند انگشت بالاتر از سطج برنج داخل ظرف باشد.
آن را به نقطه جوش رسانده و شعله را متوسط کنید تا وقتی که آب برنج تمام شود سپس شعله را کم کرده در ظرف را بسته و برای ۱۰ دقیقه روی گاز قرار میدهیم تا برنج دم بکشد.
کشمش بی دانه و آب لیموترش تازه و خلال پسته را با برنج مخلوط کرده و در ظرف سرو بریزید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد.
پلو مخلوط هندی را میتوانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.
منبع: نمناک
کیک مدوویک (medovik tort) یکی از محبوبترین کیکهای روسی و منطقه آذربایجان است که در…
فراشپز- عاشقان فصلهای سرد خوب میدانند که نوشیدنی گرم در روزهای سرد نیمه دوم سال…
فراشپز- صبحانه یکی از مهمترین وعدههای غذایی است که بسیاری از افراد نسبت به خوردن…
فراشپز- وافل یکی از شیرینیهای بسیار جذاب و ترد است که در قالب شکل دار…
فراشپز- وقتی به وعدههای غذایی مصرفی افراد مختلف نگاه کنید متوجه این موضوع خواهید شد…
فراشپز- موز میوهای است که طرفداران زیادی دارد. زیرا شیرینی طبیعی دارد و به راحتی…