فراشپز- یکی از صبحانههای جذاب که میتواند انرژی شما را تا اواسط روز تامین کند، پنکیک است. وعدهای راحت که میتوانید با انواع خامه و میوه متنوع آن را سرو کنید و با یک تغییر در وعده صبحانه، انرژی دوچندانی را ذخیره کنید.
آرد: یک پیمانه
شیر: یک پیمانه
کره: ۳۰ گرم
شکر: یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ: یک عدد
بیکینگپودر: یک قاشق مرباخوری
نمک: به مقدار بسیار کم
۱. آرد، نمک، شکر و بیکینگ پودر را در یک ظرف با هم مخلوط کنید.
۲. در یک ظرف جداگانه، تخم مرغ را بریزید و هم بزنید تا زرده و سفیده یکدست شود. سپس شیر و کره ذوبشده را اضافه کنید.
۳. سپس تخم مرغ و شیر و کره ترکیب شده را به آرد اضافه کنید و هم بزنید.
۴. ماهیتابهای را روی شعله قرار دهید و وقتی داغ شد، با استفاده از یک قلمو، کف ماهیتابه را چرب کنید.
۵. با ملاقه هر میزان از مایه را که فکر میکنید لازم است، در یک نقطه کف تابه بریزید تا به شکل یک دایره دربیاید. با توجه به حجم ماهیتابه، این کار را تکرار کنید. مواظب باشید که مایه هر دایره با هم ترکیب نشود و یک فاصلهای را مدنظر قرار دهید.
۶. دو تا سه دقیقه صبر کنید و وقتی حبابهایی روی پنکیک مشاهده کردید آن را برگردانید. مراقب باشید که پنکیک زیاد سرخ نشود زیرا لطافتش را از دست میدهد و خشک میشود.
۷. پنکیک شما آماده است و میتوانید با خامه سفید یا خامه شکلاتی و انواع میوهها روی آن را تزیین کنید.
منبع: ایرنا
فراشپز- خورشت پسته یکی از غذاهای سنتی و کمتر شناختهشدهی استان کرمان است که مغز…
فراشپز- یکی از جذابیتهای فرهنگ آشپزی در ایران این است، که میتوان انواع غذا خصوصا…
فراشپز- خورشت قورمه سبزی یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی است که در سراسر کشور و…
فراشپز- صبحانه یک وعده بسیار مهم و خوشمزه است که تمام اعضای خانواده را در…
فراشپز- چغاله بادام در مناطقی که درختان بادام زیاد هستند، یکی از خوراکیهای پرطرفدار بهحساب…
فراشپز- تارت نوعی شیرینی بین الملی است؛ از مواد پرکننده برای پوشش تارت استفاده میشود…