طرز تهیه پنکیک رژیمی با جو پرک و موز بدون شکر

یکی از پنکیک های خوشمزه است وقتی شما در رژیم هستید و نمی توانید بعضی از مواد را مصرف کنید و یا یک گزینه مناسب برای ورزشکاران می باشد، سالم خوردن و تناسب اندام همیشه جزء دغدغه اصلی همه آدم ها محسوب می شود. پنکیک را می توانید هم به عنوان صبحانه و هم عصرانه میل کنید دو عدد از پنکیک های رژیمی می توانید به جای یک واحد میوه و یا یک کف دست نون می توانید در رژیم غذایی خود استفاده کنید. پنکیک رژیمی تفاوتش با دیگر پنکیک ها استفاده از جو دو سر در مواد اولیه آن است. امروز پنکیک رژیمی بسیار خوشمزه با جو پرک و موز بدون شکر را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

مواد لازم

جو پرک ۱ و نیم لیوان
شیر کم چرب ۱ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
موز ۲ عدد
بیکینگ پودر ۱ ق مربا خوری

طرز تهیه پنکیک رژیمی

1مرحله اول : مخلوط کردن مواد

ابتدا جو پرک و شیر و تخم مرغ و موز های حلقه شده را به همراه بیکینگ پودر داخل غذاساز یا میکسر ریخته و اجازه دهید تمام مواد خوب مخلوط شود غلظت مواد پنکیک باید شبیه ماست روان باشد نباید خیلی سفت و نه خیلی آبکی باشد.

2مرحله دوم : پخت پنکیک رژیمی

داخل یک تابه را کمی با قلمو چرب کنید حتما برای تهیه پنکیک از تابه نچسب استفاده کنید تا زحماتتون از دست نره، تابه را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس با کمک ملاقه مقداری از مواد پنکیک را در مرکز تابه بریزید و به صورت دورانی دست را حرکت دهید وقتی روی مواد حباب زد نوبت برگرداندن پنکیک است طرف دیگر پنکیک را سرخ کنید.

3مرحله آخر

به همین ترتیب تمام مواد را درست کنید و روی یک بشقاب قرار دهید و روی آن را با عسل و موز تزئین کنید به همین راحتی پنکیک رژیمی ما حاضر شد. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت پنکیک رژیمی

  1. می توانید به مواد پنکیک مقداری دارچین اضافه کنید.
  2. فقط برای بار اول تابه را چرب کنید برای بارهای دیگر نیاز به چرب کردن تابه نیست.
  3. برای مزه و طعم بیشتر می توانید از ۱ ق غذا خروی کره بادام زمینی استفاده کنید.
  4. وقتی پنکیک ها را می پزید روی آن ها یک فویل یا دستمال بگذارید تا خشک نشود و در موقع سرو داغ بماند.
  5. بعد از پخت پنکیک می توانید مقداری کره روی پنکیک ها بگذارید تا کره با دمای پنکیک ذوب شود و به خوردش برود، پنکیک طعم فوق العاده ای پیدا می کند.
  6. اگر طعم و مزه شیر را دوست ندارید می توانید از آب استفاده کنید ولی استفاده از شیر باعث لطافت پنکیک می شود.
  7. اگر حس کردید مایه پنکیک کمی شل است می توانید کمی بیشتر جو پرک استفاده کنید.
فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه بستنی جلاتو با چند روش

فراشپز- بستنی جلاتو یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین دسر‌ها در سراسر جهان به ویژه در…

7 ساعت ago

طرز تهیه کباب ماهی اوزن برون به روش ذغالی و تابه‌ای

فراشپز- کباب ماهی اوزن برون یکی از انواع کباب های خوشمزه ایرانی است که در…

9 ساعت ago

(ویدیو) ۴ نوع مزه دار کردن جدید جوجه و مرغ

فراشپز- مطمئنم تا الان فقط یا مرغ ترش خوردید یا جوجه زعفرانی پس حتما این…

10 ساعت ago

طرز تهیه ساندویچ «چیلی داگ»؛ یک شام خوشمزه

فراشپز- «چیلی داگ» یکی از ساندویچ های بسیار معروف و بین المللی می باشد که…

11 ساعت ago

(ویدیو) طرز تهیه یک عصرانه خوشمزه فقط با آرد و تخم مرغ

فراشپز- چگونه بدون نیاز به مواد گرون قیمت شیرینی ترد درست کنیم؟ مواد لازم: آرد…

12 ساعت ago

۱۵ غذای ساده و سریع با ماکارونی؛ خوشمزه و مناسب هر سلیقه

فراشپز- اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و در عین حال سریع هستید، ماکارونی یکی…

13 ساعت ago