آشپزی

طرز تهیه پنکیک هویج و گردو پف دار و مقوی

فراشپز- پنکیک یکی از صبحانه‌های بسیار خوشمزه و مقوی است که شما می‌توانید این پنکیک را این بار با هویج تهیه کنید برای این رسپی نیاز به آب هویج دارید می‌توانید خودتان در منزل تهیه کنید یا مقداری از بیرون بگیرید و برای شروع صبج پر انرژی و جذاب این پنکیک‌های زیبا و تپل را سرو کنید. پنکیک هویج طعم و مزه خوبی دارد و می‌توانید به دلخواه کمی گردو نیز اضافه کنید. برای پخت پنکیک باید حتما از تابه نچسب استفاده کنید و در حد چرب شده تابه را چرب کنید. امروز در فراشپز طرز تهیه پنکیک هویج را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

آب هویج ۱ پیمانه

تخم مرغ ۲ عدد

آرد ۱.۵ پیمانه

روغن ۱/۴ پیمانه

شکر ۲ ق غذا خوری

وانیل نوک ق چای خوری

بیکینگ پودر ۱ ق چای خوری

گردو به دلخواه

طرز تهیه پنکیک هویج

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا باید همه مواد لازم را در دمای محیط قرار دهید تا هم دمای محیط شود و بعد به کمک پیمانه یا لیوان دسته دار فرانسوی مواد را اندازه گیری کنید، هویج را بشورید و به کمک آبمیوه گیری بگیرید یا از آب هویج آماده استفاده کنید.

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد

در ادامه داخل یک کاسه تخم مرغ و شکر و وانیل را بریزید و با همزن دستی یا چنگال هم بزنید تا تخم مرغ از لختگی خارچ شود و کمی حجیم شود بعد آب هویج و روغن را به ترتیب اضافه کنید و با افزودن هر کدام چند ثانیه هم بزنید.

مرحله سوم: تهیه مایه پنکیک هویج

حالا باید آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و سه بار الک کنید و طی چند مرحله به مواد اضافه کنید و با همزن دستی یا لیسک مواد را فولد کنید تا گلوله‌های آرد باز شود.

مرحله چهارم: پخت پنکیک هویج

داخل تابه را کمی چرب کنید و بعد از مایه پنکیک داخل تابه بریزید و برای ۲ دقیقه صبر کنید تا روی پنکیک حباب بزند و بعد برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته شود و بدین ترتیب همه مواد را تهیه کنید و روی هم قرار دهید و با عسل یا میوه دلخواه سرو کنید. نوش جان

فوت و فن‌های دستور پخت پنکیک هویج

با جایگزین کردن شیر بجای آب هویج پنکیک شیر خواهید داشت.

شما با این مقدار مواد حدود ۵ عدد پنکیک هویج تپل خواهید داشت و می‌توانید مواد را دو برابر کنید.

اگر دوست دارید گردو اضافه کنید در انتها و موقع افزودن آرد کمی گردو خرد شده به مواد اضافه کنید.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

دمنوش بابونه برای چی خوبه ؟؛ روش تهیه دمنوش بابونه

فراشپز- بابونه گیاهی است که برای بهبود گوارش و کاهش مشکلات معده نیز فواید بسیاری…

6 ساعت ago

همه فوت و فن تهیه یک میگو پلوی خوشمزه

فراشپز- غذاهای دریایی از دیگر غذاهای نسبتا پرطرفدار بین ایرانی هاست که برخی از آنها…

7 ساعت ago

خاص‌ترین پاستای دنیا را با این روش درست کنید

فراشپز- پاستا از آن جمله غذاهایی است که در بین کودکان و جوانان طرفداران زیادی…

8 ساعت ago

سالاد ویژه با ترکیب خاص مرغ و انگور

وقتی از شب قبل مرغ پخته دارید یا اینکه می‌خواهید برای ظهر ناهار زرشک‌پلو با…

8 ساعت ago

همه با این سس عاشق میگو می‌ شوند

فراشپز- اگر از وعده قبلی غذایتان مقداری پلوی سفید باقی مانده است و مقداری هم…

9 ساعت ago

این قیمه با همه قیمه‌هایی که خوردید فرق دارد

فراشپز- قیمه‌پلو یکی از نذری‌های معمول است که مشابه آن را اردبیلی‌ها هم دارند، البته…

10 ساعت ago