فراشپز- پنکیک یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه و مقوی است که شما میتوانید این پنکیک را این بار با هویج تهیه کنید برای این رسپی نیاز به آب هویج دارید میتوانید خودتان در منزل تهیه کنید یا مقداری از بیرون بگیرید و برای شروع صبج پر انرژی و جذاب این پنکیکهای زیبا و تپل را سرو کنید. پنکیک هویج طعم و مزه خوبی دارد و میتوانید به دلخواه کمی گردو نیز اضافه کنید. برای پخت پنکیک باید حتما از تابه نچسب استفاده کنید و در حد چرب شده تابه را چرب کنید. امروز در فراشپز طرز تهیه پنکیک هویج را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
آب هویج ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۱.۵ پیمانه
روغن ۱/۴ پیمانه
شکر ۲ ق غذا خوری
وانیل نوک ق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ ق چای خوری
گردو به دلخواه
ابتدا باید همه مواد لازم را در دمای محیط قرار دهید تا هم دمای محیط شود و بعد به کمک پیمانه یا لیوان دسته دار فرانسوی مواد را اندازه گیری کنید، هویج را بشورید و به کمک آبمیوه گیری بگیرید یا از آب هویج آماده استفاده کنید.
در ادامه داخل یک کاسه تخم مرغ و شکر و وانیل را بریزید و با همزن دستی یا چنگال هم بزنید تا تخم مرغ از لختگی خارچ شود و کمی حجیم شود بعد آب هویج و روغن را به ترتیب اضافه کنید و با افزودن هر کدام چند ثانیه هم بزنید.
حالا باید آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و سه بار الک کنید و طی چند مرحله به مواد اضافه کنید و با همزن دستی یا لیسک مواد را فولد کنید تا گلولههای آرد باز شود.
داخل تابه را کمی چرب کنید و بعد از مایه پنکیک داخل تابه بریزید و برای ۲ دقیقه صبر کنید تا روی پنکیک حباب بزند و بعد برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته شود و بدین ترتیب همه مواد را تهیه کنید و روی هم قرار دهید و با عسل یا میوه دلخواه سرو کنید. نوش جان
با جایگزین کردن شیر بجای آب هویج پنکیک شیر خواهید داشت.
شما با این مقدار مواد حدود ۵ عدد پنکیک هویج تپل خواهید داشت و میتوانید مواد را دو برابر کنید.
اگر دوست دارید گردو اضافه کنید در انتها و موقع افزودن آرد کمی گردو خرد شده به مواد اضافه کنید.
منبع: پارسی دی
فراشپز- بابونه گیاهی است که برای بهبود گوارش و کاهش مشکلات معده نیز فواید بسیاری…
فراشپز- غذاهای دریایی از دیگر غذاهای نسبتا پرطرفدار بین ایرانی هاست که برخی از آنها…
فراشپز- پاستا از آن جمله غذاهایی است که در بین کودکان و جوانان طرفداران زیادی…
وقتی از شب قبل مرغ پخته دارید یا اینکه میخواهید برای ظهر ناهار زرشکپلو با…
فراشپز- اگر از وعده قبلی غذایتان مقداری پلوی سفید باقی مانده است و مقداری هم…
فراشپز- قیمهپلو یکی از نذریهای معمول است که مشابه آن را اردبیلیها هم دارند، البته…