اگر شما هم به دنبال یک پنیر سالم و خوشمزه خانگی هستید، این مطلب برای شما طرز تهیه پنیر خانگی به سادهترین و خوشمزهترین روش را آماده کرده است.
اگر مایلید خودتان و بطور طبیعی پنیر صبحانه را در منزل تهیه کنید، نیاز به یک دستور تهیه مطمئن خواهید داشت؛ دستور تهیه ای که ساده ترین آن را در ادامه این بخش از آموزش آشپزی با هم میخوانیم.
شیر محلی پرچرب 2 کیلو
سرکه 6 قاشق غذاخوری
** در تهیه پنیر خانگی، برای هر 1 کیلو شیر به 3 قاشق غذاخوری سرکه نیاز داریم.
شیر را در ظرف مناسب روی اجاق گذاشته و جوش می آوریم.
بعد از جوشیدن شیرف با شعله ملایم اجازه میدهیم به مدت 20 دقیقه بجوشد.
پس از 20 دقیقه به ازای هر یک کیلو شیر 3 تا قاشق غذاخوری سرکه سفید به آن اضافه میکنیم.
با اضافه کردن سرکه شیر دلمه دلمه میشود؛ شعله را خاموش کرده و پنیر را از شیر جدا کرده و داخل یک پارچه نازک میریزیم.
آب پنیر باید کاملا گرفته شود اما آب پنیر را دور نریزید.
حالا روی پنیر پیچیده شده داخل دستمال، یک جسم سنگین قرار دهید تا کاملا آب آن خارج شود.
پس از گذشت دو ساعت پنیر شما آماده است.
میتوانید پنیر خانگی خوشمزه را خرد کرده و داخل آب پنیری که جدا کرده بودید و به آن نمک اضافه کرده اید، ریخته و حدود 48 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
بعد از 2 روز، پنیر شما آماده مصرف است؛ نوش جان کنید.
بهترین نوع سرکه برای درست کردن پنیر خانگی، سرکه سفید است.
منبع: نمناک
فراشپز- خوراک لوبیا همراه با کمی روغن زیتون و زیره و گلپر سرو بشه که…
فراشپز- در این مطلب با نحوه طبخ خوراک رژیمی و بسیار خوشمزه مرغ و سبزیجات…
فراشپز- نیمرو بدون روغن مخصوص شمایی که رژیم دارید. این بار مزه ی “نیمرو”ی رژیمی…
فراشپز- “املت قارچ” و گوجه فرنگی یک پیش غذای عالی و مقوی می باشد که…
فراشپز- املت سیب زمینی به سبک اسپانیایی بسیار خوشمزه می باشد و به سادگی و…