آشپزی

طرز تهیه پنینی مرغ به روش رستورانی

فراشپز- پنینی مرغ یکی از انواع غذا‌های خوشمزه و ساده است که در زمان کوتاهی می‌توان آنرا درست کرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنینی مرغ در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

فیله مرغ ۴۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد

فلفل دلمه‌ای ½ فلفل دلمه‌ای

قارچ ۱۰ عدد

پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم

نان باگت ۴ عدد

کره ۲۰ گرم

سس هزار جزیره به مقدار کافی

نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

پودر آویشن و پولبیبر به مقدار کافی

طرز تهیه پنینی مرغ

مرحله اول

برای تهیه پنینی مرغ خوشمزه در ابتدای کار فیله‌های مرغ را به همراه فلفل دلمه‌ای به صورت نواری نازک خرد می‌کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری روغن مایع و آن می‌افزاییم.

مرحله دوم

حالا فیله‌های مرغ را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن به تابه اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا کاملا پخته و سرخ شوند. در ادامه قارچ را به صورت ورقه‌ای، سپس پیاز را به صورت خلالی خرد می‌کنیم.

مرحله سوم

در ادامه یک تابه جداگانه روی حرارت ملایم گذاشته و کره را به آن افزوده و قارچ را به همراه مقداری نمک به تابه اضافه کرده و حرارت را زیاد می‌کنیم، سپس تفت می‌دهیم تا قارچ آب نیندازد و کاملا پخته شود.

مرحله چهارم

حالا فیله‌های مرغ پخته شده را از تابه خارج کرده و پیاز را به آن می‌افزاییم، سپس تفت می‌دهیم تا سبک و نرم شود. در ادامه فلفل دلمه‌ای خرد شده را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا سرخ شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله دستگاه ساندویچ ساز را روشن می‌کنیم تا کاملا گرم شود، سپس فیله‌های مرغ را به همراه قارچ و مقداری پولبیبر به تابه حاوی پیاز و فلفل دلمه‌ای می‌افزاییم و تفت می‌دهیم تا مواد ترکیب شوند.

مرحله ششم

در ادامه پنیر پیتزا را روی مواد ریخته و درب تابه را می‌بندیم و اجازه می‌دهیم پنیر کاملا ذوب شود، سپس کمی مخلوط می‌کنیم تا پنیر به همه قسمت‌ها مواد برسد. حالا نان باگت‌ها را از وسط به صورت ورقه‌ای برش می‌زنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله مقداری سس هزار جزیره روی نان باگت می‌مالیم، سپس مقداری از مواد روی آنها می‌ریزیم. حالا نان باگت‌ها را درون دستگاه گذاشته و گریل می‌کنیم. در نهایت به همراه سس دلخواه سرو می‌کنیم. نوش جان.

منبع: چی شی

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه گندی اصفهان؛ غذای پر از فایده و خاصیت

فراشپز- گندی یا گوندی یک غذای سنتی و پر از خاصیت است که فقط باید…

28 دقیقه ago

طرز تهیه باباغنوش؛ یک غذای لبنانی

فراشپز- باباغنوش یکی از غذاهای لبنانی است که اتفاقا بین ما ایرانی طرفدار زیاد دارد.…

51 دقیقه ago

طرز تهیه مهلبیه وانیلی؛ دسر عربی خوشمزه

فراشپز- دسر مهلبیه یکی از خوشمزه‌ترین دسر‌هایی عربی، ترکی است که طرز تهیه آن، چندان…

1 ساعت ago

طرز تهیه بیسکو رولت میوه‌ای بدون فر، آسان‌ترین روش برای درست کردن رولت

فراشپز- بیسکو رولت میوه ای نوعی رولت خوشمزه و شیک است که بدون نیاز به…

2 ساعت ago

کلوچه لیمویی؛ کلوچه پرطرفدار بین المللی + طرز تهیه

فراشپز- کلوچه لیمویی یکی از پرطرفدارترین نوع کولوچه‌هاست از این رو ما برای شما طرز…

2 ساعت ago

کیک هویج یخچالی؛ یک طعم فوق‌العاده و دلچسب

فراشپز- کیک هویج یخچالی نوعی از کیک‌های یخچالی است که نیازی به پختن ندارد و…

3 ساعت ago