فراشپز- همانطور که میدانید بادام زمینی یکی از دانه های پرخاصیت است که میتواند در ژیم غذایی شما نقشی متفاوت داشته باشد اما بعضی از افراد مزه خود بادام زمینی را دوست ندارند؛ بهترین راهکار برای این افراد استفاده از کره بادام زمینی است که شاید چیزی بیشتر از خاصیت های بادام زمینی را به شما ارائه دهد.در این آموزش آشپزی قصد داریم طرز تهیه یک پن کیک خوشمزه با کره بادام زمینی را به شما آموزش دهیم.
کره بادام زمینی | 1 عدد |
تخم مرغ | 1/4 پیمانه |
موز | 1 عدد |
شیر | 1/2 پیمانه |
جوی دوسر | 1/4 پیمانه |
پروتئینی گیاهی | 46 گرم |
بکینگ پودر | 2 ق چای خوری |
روغن آووکادو یا نارگیل | به مقدار لازم |
در یک مخلوط کن، تمامی مواد به جز روغن را با هم ترکیب کنید و هم بزنید تا ماده نرمی به دست آید.
یک ماهیتابه بزرگ بردارید و روغن نارگیل یا روغن آووکادو را در آن بریزید. ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. از مواد آماده شده بردارید و در ماهتیابه بریزید. به مدت سه الی پنج دقیقه بپزید.
شما میتوانید پن کیک آماده شده را به مدت ۵ روز در یخچال نگه دارید.همچنین میتوانید آنرا با میوه های دلخواه مانند تمشک تزیین کنید.
کالری:۱۴۲
چربی کل: ۷.۳ گرم
کلسترول: ۳۵.۸ میلی گرم
سدیم: ۲۳۵.۳ میلی گرم
کربوهیدرات:۱۲.۷ گرم
قند: ۳.۶ گرم
فیبر:۲.۶ گرم
پروتئین:۸ گرم
منبع: پارسی دی
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…