فراشپز- همانطور که میدانید بادام زمینی یکی از دانه های پرخاصیت است که میتواند در ژیم غذایی شما نقشی متفاوت داشته باشد اما بعضی از افراد مزه خود بادام زمینی را دوست ندارند؛ بهترین راهکار برای این افراد استفاده از کره بادام زمینی است که شاید چیزی بیشتر از خاصیت های بادام زمینی را به شما ارائه دهد.در این آموزش آشپزی قصد داریم طرز تهیه یک پن کیک خوشمزه با کره بادام زمینی را به شما آموزش دهیم.
کره بادام زمینی | 1 عدد |
تخم مرغ | 1/4 پیمانه |
موز | 1 عدد |
شیر | 1/2 پیمانه |
جوی دوسر | 1/4 پیمانه |
پروتئینی گیاهی | 46 گرم |
بکینگ پودر | 2 ق چای خوری |
روغن آووکادو یا نارگیل | به مقدار لازم |
در یک مخلوط کن، تمامی مواد به جز روغن را با هم ترکیب کنید و هم بزنید تا ماده نرمی به دست آید.
یک ماهیتابه بزرگ بردارید و روغن نارگیل یا روغن آووکادو را در آن بریزید. ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. از مواد آماده شده بردارید و در ماهتیابه بریزید. به مدت سه الی پنج دقیقه بپزید.
شما میتوانید پن کیک آماده شده را به مدت ۵ روز در یخچال نگه دارید.همچنین میتوانید آنرا با میوه های دلخواه مانند تمشک تزیین کنید.
کالری:۱۴۲
چربی کل: ۷.۳ گرم
کلسترول: ۳۵.۸ میلی گرم
سدیم: ۲۳۵.۳ میلی گرم
کربوهیدرات:۱۲.۷ گرم
قند: ۳.۶ گرم
فیبر:۲.۶ گرم
پروتئین:۸ گرم
منبع: پارسی دی
فراشپز- پودینگ آمریکایی یک دسر کرم مانند و نرم است که با طعمی شیرین و…
فراشپز- حلوا سنگ شکنو یکی از انواع حلواهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که بافت…
فراشپز- پنینی مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده است که در زمان کوتاهی…
فراشپز- مرغ در سفره ما و همچنین در برنامه غذایی خانواده ایرانی یکی از پروتئینهای…
فراشپز- از دسته غذاهای بسیار خوشمزه میباشد که همان طور که مشخص است ماهی را…
کرپ پیتزایی یکی از غذاهای خوشمزه و مناسب برای وعدههای خاص و مهمانیهاست که ترکیبی…