آشپزی

طرز تهیه پودر چیلی تند؛ آسان و پرکاربرد در منزل

فراشپز- ادویه چیلی یکی از ادویه های بسیار تند و تیز و خوش رنگ و لعاب است که هر آشپزخانه ای نیاز دارد که برای غذاهای خود از این ادویه استفاده کند. شما می توانید در مزه دار کردن مرغ و پاستا و انواع سوخاری ها و تقریبا می توان گفت در بیشتر غذاها از آن استفاده کنید و بنا به ذائقه خود میزان آن را کم و زیاد کنید. اما همان طور که می دانید ادویه ها نیز خاصیت درمانی زیادی دارند ادویه پودر چیلی نیز خواصی همچون کنترل درد، کاهش وزن، سرشار از ویتامین C، ضد خون ریزی، جلوگیری از سرطان و تسکین سرفه های شدید را دارد. امروز طرز تهیه ادویه پودر چیلی در منزل را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

مواد لازم

پودر پاپریکا قرمز ۲ ق غذا خوری
پونه کوهی ۲ ق غذا خوری
زیره سبز ۱ ق چای خوری
پودر سیر ۲ ق چای خوری
پودر پیاز ۳/۴ ق چای خوری
فلفل قرمز ۱/۲ ق چای خوری

طرز تهیه ادویه پودر چیلی

1مرحله اول: مخلوط کردن مواد

شما می توانید پودر پاریکا (برای تهیه پاپریکا کافیه فلفل دلمه‌ای‌های قرمز رنگ را خرد کنید و خشک کنید. بعد هم پودر کنید. این پودر پاپریکای شیرین هست که برای عطر و رنگ غذاها استفاده می شود اگر بخواهید کمی تند باشد می توانید کمی فلفل قرمز هم همراه فلفل دلمه‌ای خشک کنید و پودر کنید) یا دیگر ادویه های گفته شده را خود در منزل تهیه کنید تا عطر و بوی این ادویه بیشتر شود و یا می توانید همه را از عطاری ها تهیه کنید برای شروع همه مواد اولیه را داخل کاسه ریخته و با قاشق هم بزنید تا مخلوط شوند.

2مرحله دوم: میکس کردن

شما می توانید این ادویه را به صورت پودری و یا با گوشتکوب کمی بکوبید تا درشت تر به نظر بیاد بنا به سلیقه خود می توانید یکی از دو راه را انتخاب کنید برای پودر کردن همه مواد را در آسیاب ریخته و بگذارید تا پودر شوند دقت کنید بعد از خاموش کردن دستگاه بلافاصله درب آسیاب را باز نکنید تا عطر و بوی آن موجب سرفه شما شود.

3مرحله سوم: تهیه ادویه چیلی در منزل

یا شما می توانید مواد را در هاون ریخته و کمی آن را بکوبید تا نرم و پودری شوند در ادامه پودر چیلی بدست آمده را داخل بانکه مورد نظر ریخته و در کنار دیگر ادویه ها در کابینت نگهداری کنید و برای مرینت کردن انواع غذاها و طعم دار کردن آنها استفاده کنید.

فوت و فن های دستور تهیه پودر چیلی در منزل

  1. در رسپی اصلی این ادویه از اورگانو استفاده شده که اگر همان پونه کوهی می باشد.
  2. شما می توانید از فلفل قرمزها را در فصل بخرید و خشک کنید و آن را آسیاب کنید و در تهیه این ادویه استفاده کنید.
  3. این ادویه سالها ماندگاری دارد حتما در ظرف خوب چفت شود که عطر و بو خارج نشود.
  4. منبع: پارسی دی
فراشپز

Recent Posts

(ویدئو) طرز تهیه کوکوی بادمجان؛ یک خوشمزه و جدید

فراشپز- در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: ۲ عدد بادمجان دلمه‌ای،…

7 ساعت ago

طرز تهیه ساندویچ کوفته ریزه ایتالیایی با سس مخصوص

فراشپز- یکی از غذاهای متفاوت و خاص است که در ایتالیا بسیار محبوب است. یک…

9 ساعت ago

آموزش بلانچ کردن سبزیجات پرمصرف قبل فریز کردن

فراشپز- برای حفظ طعم و رنگ سبزیجات در آشپزی از تکنیک‌های فراوانی استفاده می‌شود که…

10 ساعت ago

طرز تهیه پاستا سیخی، روش خلاقانه برای سرو پاستا

فراشپز- اگر علاقه‌مند به دستور‌های جدید آشپزی هستید، در این بخش یا طرز تهیه پاستا…

11 ساعت ago

طرز تهیه چیپس خرمالو خشک روی بخاری

فراشپز- چیپس خرمالو؛ یکی از تنقلات بسیار ساده و خوشمزه است که می‌توانید در فصل…

11 ساعت ago

این شکلات ها را نخورید

فراشپز- هنگام خرید محصولات شکلاتی به ترکیبات درج‌شده روی بسته‌بندی توجه کنید. اگر روی برچسب…

12 ساعت ago