آشپزی

طرز تهیه پودینگ آمریکایی، یک میان وعده سبک

فراشپز- پودینگ آمریکایی یک دسر کرم‌ مانند و نرم است که با طعمی شیرین و دلچسب، طرفداران زیادی دارد. این دسر در انواع مختلفی تهیه می‌شود و با توجه به سلیقه شما می‌تواند با طعم‌های متنوعی مانند وانیل، شکلات، میوه‌ای و … تهیه شود.

پودینگ آمریکایی نوعی دسر بسیار خوشمزه و لطیف است که از ترکیب شیر، تخم مرغ، خامه، موز و… تهیه می‌شود.

مواد لازم برای تهیه پودینگ آمریکایی :

شیر: 4 پیمانه
شکر: 1 پیمانه
نشاسته ذرت: 1/3 پیمانه
نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری
وانیل : 1 قاشق چای‌خوری
زرده تخم مرغ: 3 عدد

طرز تهیه پودینگ آمریکایی :

آماده سازی نشاسته: نشاسته ذرت را با کمی شیر سرد مخلوط کنید تا گلوله نشود.

گرم کردن شیر: بقیه شیر، شکر، نمک و وانیل را در یک قابلمه روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود.

اضافه کردن مخلوط نشاسته: مخلوط نشاسته را به آرامی به شیر گرم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یکدست شود.

زرده تخم مرغ: زرده تخم مرغ‌ها را با همزن بزنید تا رنگشان روشن شود. سپس به آرامی به مخلوط شیر اضافه کنید و هم بزنید.

پختن پودینگ: قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا پودینگ غلیظ شود. دقت کنید که پودینگ نباید بجوشد.

سرد کردن: پودینگ را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا کاملا خنک شود. سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته و به دلخواه با میوه، شکلات رنده شده یا خامه تزئین کنید.

نکات مهم جهت تهیه پودینگ آمریکایی :

برای تهیه پودینگ با طعم‌های دیگر، می‌توانید به جای وانیل از پودر کاکائو، عصاره میوه‌ها یا ادویه‌های دلخواه استفاده کنید.

برای غلیظ‌تر شدن پودینگ، می‌توانید مقدار نشاسته ذرت را کمی افزایش دهید.

برای جلوگیری از ایجاد لایه روی سطح پودینگ، در هنگام سرد شدن، یک لایه نایلون روی سطح آن بکشید.

انواع پودینگ آمریکایی:

پودینگ شکلاتی: با اضافه کردن پودر کاکائو به مواد اولیه

پودینگ میوه‌ای: با اضافه کردن پوره میوه و کمی آبلیمو

پودینگ کارامل: با اضافه کردن کارامل به پودینگ آماده

پودینگ بریان شده: پودینگ آماده را در ظرف فر ریخته، روی آن را با شکر بپاشید و در فر گریل کنید تا طلایی شود.

پودینگ آمریکایی را می‌توانید به تنهایی یا همراه با انواع دسرهای دیگر سرو کنید. این دسر به عنوان یک میان وعده سبک یا دسر اصلی نیز بسیار مناسب است.

منبع: دلگرم

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه مشته بادمجان، غذای لذیذ شیرازی

فراشپز- مشته بادمجان یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و مشهور شیرازی است که از ترکیب…

6 دقیقه ago

طرز تهیه گندی اصفهان؛ غذای پر از فایده و خاصیت

فراشپز- گندی یا گوندی یک غذای سنتی و پر از خاصیت است که فقط باید…

43 دقیقه ago

طرز تهیه باباغنوش؛ یک غذای لبنانی

فراشپز- باباغنوش یکی از غذاهای لبنانی است که اتفاقا بین ما ایرانی طرفدار زیاد دارد.…

1 ساعت ago

طرز تهیه مهلبیه وانیلی؛ دسر عربی خوشمزه

فراشپز- دسر مهلبیه یکی از خوشمزه‌ترین دسر‌هایی عربی، ترکی است که طرز تهیه آن، چندان…

2 ساعت ago

طرز تهیه بیسکو رولت میوه‌ای بدون فر، آسان‌ترین روش برای درست کردن رولت

فراشپز- بیسکو رولت میوه ای نوعی رولت خوشمزه و شیک است که بدون نیاز به…

2 ساعت ago

کلوچه لیمویی؛ کلوچه پرطرفدار بین المللی + طرز تهیه

فراشپز- کلوچه لیمویی یکی از پرطرفدارترین نوع کولوچه‌هاست از این رو ما برای شما طرز…

3 ساعت ago