آشپزی

طرز تهیه پودینگ برنج؛ یک دسر خوشمزه برای روزهای سرد

فراشپز- فاطمه باقری مدرس و کارشناس آشپزی، طرز تهیه پودینگ برنج، دسری خوشمزه برای روزهای سرد زمستان را ارائه کرده است. با ما همراه باشید.

آماده سازی: ۱۵ دقیقه

پخت: یک ساعت

تعداد: ۳ نفر

مواد لازم

شکر: یک‌چهارم پیمانه

برنج: یک‌سوم پیمانه

شیر: ۲ پیمانه

نمک: به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه کرم دسر:

زرده تخم‌مرغ: ۲ عدد

شکر: یک‌چهارم پیمانه

شیر: یک پیمانه

وانیل: به میزان لازم

خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم

پودر ژلاتین: ۳ قاشق مرباخوری

خلال بادام بو داده شده: یک‌چهارم پیمانه

آبلیمو: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه

۱. ابتدا برنج را به همراه آب و نمک داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید تا پخته و نرم شود.

۲. سپس شیر و شکر را به برنج بیفزایید و اجازه دهید تا به غلظت لازم برسد.

۳. برای تهیه کرم دسر نیز ژلاتین و آب را روی بخار آب قرار دهید. در این حین شیر را نیز روی حرارت گاز بگذارید تا به دمای جوش برسد.

۴. شکر، وانیل و زرده را به کمک همزن هم بزنید تا رنگ آنها روشن شود. سپس شیر جوشیده را به مخلوط مواد کرم بیفزایید و مرتب هم بزنید تا سبک شوند.

۵. بعد از اینکه ژلاتین خنک شد، مخلوط برنج و خلال بادام و خامه و آبلیمو را به آن بیفزایید و آنها را هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند.

نکته

این دسر باید به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار بگیرد تا به اصطلاح جا بیفتد و قابل استفاده شود.

ترفندهای پودینگی

۱. اگر دوست دارید پودینگ برنج را کم کالری تر تهیه کنید خامه را حذف کنید و از شیر کم چرب استفاده کنید.

۲. می توانید از برنج نیم دانه معطر ایرانی برای تهیه این پودینگ برنج استفاده کنید.

۳. در هنگام سرو پودینگ برنج، می‌توانید آن را با شیره خرما نوش جان کنید که بر خاصیت آن بیفزاید.

۴. برای طعم بهتر خلال بادام می‌توانید، آن را از شب قبل در گلاب خیس کنید.

منبع: همشهری

فراشپز

Recent Posts

۱۲ دلیل برای اینکه هر روز زنجبیل بخورید

فراشپز- زنجبیل از جمله گیاهان دارویی معطر و تند است که فواید سلامت مختلفی را…

6 ساعت ago

آش یارمه؛ طعمی از دل بهار خراسان شمالی

فراشپز- غذاهای سنتی هر منطقه به‌طور ویژه‌ای با فرهنگ و طبیعت آن منطقه پیوند دارند.…

8 ساعت ago

بهترین ادویه‌ها برای خورشت‌های مختلف

فراشپز- خورشت‌های ایرانی یکی از اصلی‌ترین و محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی هستند که در سراسر کشور…

9 ساعت ago

خانم‌های باردار گوجه سبز بخورند یا نه ؟

فراشپز- خوردن گوجه سبز در بارداری اگر حساسیت نداشته باشید بلامانع است این میوه محبوب…

9 ساعت ago

طرز تهیه ۳ سس برای سالاد، انواع سوخاری و سیب زمینی

فراشپز- چه چیزی از یک سس یا دیپ خوشمزه برای همراهی غذا‌های مختلف بهتر است؟…

10 ساعت ago

(ویدیو) طرز تهیه لاهما جون یک پیتزا خوشمزه و لذیذ ترکی

فراشپز- مواد لازم برای تهیه لاهما جون ترکى: ارد 1 لیوان. آب 1/4 لیوان. روغن…

12 ساعت ago