آشپزی

طرز تهیه پودینگ برنج؛ یک دسر خوشمزه برای روزهای سرد

فراشپز- اگر به فکر درست کردن یک دسر خوشمزه و گرم برای روزهای سرد زمستانی هستید، پودینگ برنج گزینه‌ای مناسب برای این مهم است. دسری که در کنار طعم دلپذیر آن معجونی مقوی برای پذیرایی از اعضای خانواده به حساب می‌آید.

فاطمه باقری مدرس و کارشناس آشپزی، طرز تهیه پودینگ برنج، دسری خوشمزه برای روزهای سرد زمستان را ارائه کرده است. با ما همراه باشید.

آماده سازی: ۱۵ دقیقه

پخت: یک ساعت

تعداد: ۳ نفر

مواد لازم

شکر: یک‌چهارم پیمانه

برنج: یک‌سوم پیمانه

شیر: ۲ پیمانه

نمک: به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه کرم دسر

زرده تخم‌مرغ: ۲ عدد

شکر: یک‌چهارم پیمانه

شیر: یک پیمانه

وانیل: به میزان لازم

خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم

پودر ژلاتین: ۳ قاشق مرباخوری

خلال بادام بو داده شده: یک‌چهارم پیمانه

آبلیمو: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه

۱. ابتدا برنج را به همراه آب و نمک داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید تا پخته و نرم شود.

۲. سپس شیر و شکر را به برنج بیفزایید و اجازه دهید تا به غلظت لازم برسد.

۳. برای تهیه کرم دسر نیز ژلاتین و آب را روی بخار آب قرار دهید. در این حین شیر را نیز روی حرارت گاز بگذارید تا به دمای جوش برسد.

۴. شکر، وانیل و زرده را به کمک همزن هم بزنید تا رنگ آنها روشن شود. سپس شیر جوشیده را به مخلوط مواد کرم بیفزایید و مرتب هم بزنید تا سبک شوند.

۵. بعد از اینکه ژلاتین خنک شد، مخلوط برنج و خلال بادام و خامه و آبلیمو را به آن بیفزایید و آنها را هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند.

نکته

این دسر باید به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار بگیرد تا به اصطلاح جا بیفتد و قابل استفاده شود.

ترفندهای پودینگی
۱. اگر دوست دارید پودینگ برنج را کم کالری تر تهیه کنید خامه را حذف کنید و از شیر کم چرب استفاده کنید.

۲. می توانید از برنج نیم دانه معطر ایرانی برای تهیه این پودینگ برنج استفاده کنید.

۳. در هنگام سرو پودینگ برنج، می‌توانید آن را با شیره خرما نوش جان کنید که بر خاصیت آن بیفزاید.

۴. برای طعم بهتر خلال بادام می‌توانید، آن را از شب قبل در گلاب خیس کنید.

منبع: همشهری

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه برگر ماهی، طعم یک ساندویچ لذیذ

فراشپز- اگر تصورتان از برگر، همان برگرهای کلاسیک با گوشت است، بد نیست بدانید حتی…

12 دقیقه ago

(ویدئو) طرز پخت دو غذای مصری ساده؛ تبسی لوبیا و سیب زمینی

فراشپز- در این ویدئو، یک آشپز مصری طرز تهیه دو غذای خوشمزه و ساده به…

1 ساعت ago

طرز تهیه اسنک با فیلینگ چدار، ساده‌ترین لقمه خانگی

فراشپر- ترکیب پنیر چدار با قارچ، مرغ و حتی ژامبون در یک اسنک خوشمزه و…

1 ساعت ago

عصرانه چه غذایی بخوریم؟

فراشپز- متخصصان سلامت می‌گویند بیشتر غذاهایی که می‌خوریم به‌ شدت فرآوری شده‌ و برای سلامتی…

2 ساعت ago

ترفند‌های تشخیص روغن زیتون اصل از تقلبی

فراشپز- در حالی که ممکن است فکر می‌کنید روغن زیتون خوبی خریده‌اید، اما تولیدکنندگان ممکن…

2 ساعت ago

چطور با کدو و نخود یک برگر لذیذ درست کنیم؟

فراشپز- برگر کدو سبز و نخود غذایی گیاهی است که می توان آن را با…

3 ساعت ago