کافی است هوس یک دسر جدید به سرمان بزند و دست به کار شویم؛ در کمترین زمان ممکن میتوانیم یک پودینگ خوشمزه و جذاب درست کنیم.
پودینگها جزو سادهترین دسرها به حساب میآیند و دستمان برای ترکیب انواع و اقسام مواد در آن باز است. کافی است هوس یک دسر جدید به سرمان بزند و دست به کار شویم؛ در کمترین زمان ممکن میتوانیم یک پودینگ خوشمزه و جذاب درست کنیم.
پودر کاکائو: چهار قاشق سوپخوری
آرد ذرت: چهار قاشق سوپخوری
بیسکوییت مادر یا بیسکوییت پتی بور: دو بسته
کره هم دما شده با محیط: یک چهارم پیمانه
شیر: سه پیمانه شکر نصف پیمانه
۱. در یک کاسه مناسب کره نرم شده را بریزید. بیسکوییتها را با دست خورد کنید و به مواد داخل کاسه بیفزایید. همه مواد را باهم مخلوط کنید تا جایی که شبیه تکههای نان شوند.
۲. در یک قابلمه شیر پودر کاکائو و آرد ذرت را به همراه شکر و وانیل باقیمانده بریزید و مخلوط کنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و مواد را هم بزنید تا ته نگیرد و به صورت یکنواخت غلیظ شود.
۳. وقتی غلظت مواد در حد ماست نیمه سفت شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و باز هم بزنید تا پودینگ حرارتش را از دست بدهد و گلوله نشود.
۴. ظرفهای دسر را که میتواند لیوان یا بستنیخوری متوسط باشد آماده کنار دستتان بگذارید. شروع کنید به لایه لایه ریختن پودینگ و مخلوط خرده بیسکوییتها.این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید. ظرفهای دسر را در یخچال بگذارید.این دسر را خنک سرو کنید.
منبع: ایرنا
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…