آشپزی

طرز تهیه پودینگ چیا؛ رژیمی و مقوی

فراشپز- پودینگ چیا؛ یک دسر بسیار خوشمزه به همراه پوره توت فرنگی است که یک دسر جذاب و خوشمزه و مقوی را تشکیل می‌دهد، اما شاید برای شما سوال پیش بیاد چیا یا همان دانه چیا چیست این دانه یکی از مفید‌ترین خوراکی‌ها در سراسر دنیا می‌باشد که یک دانه سیاه و سفید کوچک است و از گیاهی به نام سالویا بدست می‌آید این گیاه از خانواده نعنایان می‌باشد و از نظر ظاهری شبیه به تخم شربتی می‌باشد، اما با آن متفاوت است و در گذشته یکی از خوراک‌های اصلی تمدن مایا و آزتک بوده و در تمدن مایا به معنای قدرت است، دانه چیا می‌تواند تا ۱۲ برابر وزن خودش آب جذب کند و به همین دلیل در انواع رژیم لاغری و تناسب اندام یکی از خوراک‌های مفید می‌باشد، زیرا خاصیت سیرکنندگی بالایی دارد و آن هم به دلیل داشتن فیبر بالا می‌باشد و کم کالری می‌باشد همچنین سوخت و ساز بدن را بالا می‌برد و از چاقی جلوگیری می‌کند و برای تامین انرژی بدن، تقویت اعصاب و هزاران خواص خوب دیگر را دارا می‌باشد. امروز طرز تهیه پودینگ چیا با توت فرنگی و عسل و موز را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

دانه چیا ۱/۴ پیمانه

شیر ۱ پیمانه

توت فرنگی تازه ۱ پیمانه

مربا توت فرنگی ۲ ق غذا خوری

کره بادام زمینی ۲ ق غذا خوری

عسل ۱ ق غذا خوری

موز ۲ عدد

گردو ۲ عدد

وانیل ۱/۴ ق چای خوری

طرز تهیه پودینگ چیا

مرحله اول: آماده سازی دانه چیا

دقت کنید دانه چیا شاید از نظر ظاهری شبیه به تخم شربتی یا تخم ریحان باشد ولی خواص آن فرق دارد پس ابتدا کمی دانه چیا را از مغازه خریداری کنید سپس دانه چیا را با شیر مخلوط کنید و بمدت ۴ ساعت یا بهتر است برای یک شب در یخچال بماند تا کاملا شیر را به خودش جذب کند و حالت ژله و پفی پیدا کند.

مرحله دوم: میکس کردن توت فرنگی

بعد از اینکه دانه چیا پف کرد و یک شب در یخچال ماند عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس توت فرنگی‌ها را شسته و خرد کنید و داخل غذاساز ریخته و به آن وانیل و مربای توت فرنگی را اضافه کنید و میکس کنید تا پوره شود می‌توانید از گوشت کوب برقی نیز برای پوره کردن استفاده کنید.

مرحله سوم: مخلوط کردن مواد

در ادامه موز را خرد کنید چند عدد توت فرنگی را برای تزئین نیز برش بزنید حالا دانه چیا را باید نصف کنید و نصف آن را به پوره توت فرنگی اضافه کنید و هم بزنید این دسر دانه چیا در لیوان‌های تک نفره سرو می‌شود پس دور تا دور لیوان را برش موز و توت فرنگی قرار دهید.

مرحله چهارم: تهیه دسر دانه چیا

حالا به صورت لایه‌ای یک بار دانه چیا ساده با شیر را بریزید و روی آن پوره توت فرنگی مخلوط شده بریزید و همین طور لایه‌ها را تکرار کنید در نهایت گردو‌ها را خرد کنید روی دسر کره بادام زمینی ریخته و با گردو خرد شده تزئین کنید نوش جان.

فوت وفن‌های دستور پخت پودینگ چیا

افزودن کره بادام زمینی برای تزئین دلخواه است می‌توانید از خامه قنادی نیز استفاده کنید.‌

می‌توانید با بلوبری یا تمشک نیز این پودینگ را تهیه کنید.

میزان شیرینی این دسر به ذائقه خود شما بستگی دارد می‌توانید مقدار عسل را بیشتر یا حذف کنید.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

هفت خوراکی که به کیفیت خواب کمک می‌کند

فراشپز- خواب خوب شبانه کلید یک روز پرانرژی است، اما خوابیدن همیشه هم کار آسانی…

8 ساعت ago

انواع غذای فست فودی با مرغ: انتخابی سریع و خوشمزه

فراشپز- زمانی که به دنبال یک وعده‌غذایی سریع و خوشمزه می‌گردیم، فست ‌فود یکی از…

9 ساعت ago

فوت کوزه گری پخت کیک پاستا

فراشپز- کیک پاستا یکی از غذا‌های لذیذ فست فودی می‌باشد که میان علاقه‌مندان به این…

10 ساعت ago

محبوب‌ترین غذاهای عربی

فراشپز- اگر به کشورهای عربی سفر کرده باشید، می‌دانید که غذاهای این کشورها طعم و…

11 ساعت ago

طرز تهیه شکلات حبه‌ای؛ راحت و سریع برای پذیرایی

فراشپز- شکلات حبه‌ای نوعی شکلات خوشمزه و لذیذ است که به جای قند و باقی…

11 ساعت ago

۷ بلایی که با شام نخوردن بر سرتان می‌آید!

فراشپز- در هیچ منبع علمی حذف وعده شام توصیه نشده، بلکه توصیه به خوردن شام…

12 ساعت ago