فراشپز- پودینگ چیا؛ یک دسر بسیار خوشمزه به همراه پوره توت فرنگی است که یک دسر جذاب و خوشمزه و مقوی را تشکیل میدهد، اما شاید برای شما سوال پیش بیاد چیا یا همان دانه چیا چیست این دانه یکی از مفیدترین خوراکیها در سراسر دنیا میباشد که یک دانه سیاه و سفید کوچک است و از گیاهی به نام سالویا بدست میآید این گیاه از خانواده نعنایان میباشد و از نظر ظاهری شبیه به تخم شربتی میباشد، اما با آن متفاوت است و در گذشته یکی از خوراکهای اصلی تمدن مایا و آزتک بوده و در تمدن مایا به معنای قدرت است، دانه چیا میتواند تا ۱۲ برابر وزن خودش آب جذب کند و به همین دلیل در انواع رژیم لاغری و تناسب اندام یکی از خوراکهای مفید میباشد، زیرا خاصیت سیرکنندگی بالایی دارد و آن هم به دلیل داشتن فیبر بالا میباشد و کم کالری میباشد همچنین سوخت و ساز بدن را بالا میبرد و از چاقی جلوگیری میکند و برای تامین انرژی بدن، تقویت اعصاب و هزاران خواص خوب دیگر را دارا میباشد. امروز طرز تهیه پودینگ چیا با توت فرنگی و عسل و موز را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
دانه چیا ۱/۴ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
توت فرنگی تازه ۱ پیمانه
مربا توت فرنگی ۲ ق غذا خوری
کره بادام زمینی ۲ ق غذا خوری
عسل ۱ ق غذا خوری
موز ۲ عدد
گردو ۲ عدد
وانیل ۱/۴ ق چای خوری
دقت کنید دانه چیا شاید از نظر ظاهری شبیه به تخم شربتی یا تخم ریحان باشد ولی خواص آن فرق دارد پس ابتدا کمی دانه چیا را از مغازه خریداری کنید سپس دانه چیا را با شیر مخلوط کنید و بمدت ۴ ساعت یا بهتر است برای یک شب در یخچال بماند تا کاملا شیر را به خودش جذب کند و حالت ژله و پفی پیدا کند.
بعد از اینکه دانه چیا پف کرد و یک شب در یخچال ماند عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس توت فرنگیها را شسته و خرد کنید و داخل غذاساز ریخته و به آن وانیل و مربای توت فرنگی را اضافه کنید و میکس کنید تا پوره شود میتوانید از گوشت کوب برقی نیز برای پوره کردن استفاده کنید.
در ادامه موز را خرد کنید چند عدد توت فرنگی را برای تزئین نیز برش بزنید حالا دانه چیا را باید نصف کنید و نصف آن را به پوره توت فرنگی اضافه کنید و هم بزنید این دسر دانه چیا در لیوانهای تک نفره سرو میشود پس دور تا دور لیوان را برش موز و توت فرنگی قرار دهید.
حالا به صورت لایهای یک بار دانه چیا ساده با شیر را بریزید و روی آن پوره توت فرنگی مخلوط شده بریزید و همین طور لایهها را تکرار کنید در نهایت گردوها را خرد کنید روی دسر کره بادام زمینی ریخته و با گردو خرد شده تزئین کنید نوش جان.
افزودن کره بادام زمینی برای تزئین دلخواه است میتوانید از خامه قنادی نیز استفاده کنید.
میتوانید با بلوبری یا تمشک نیز این پودینگ را تهیه کنید.
میزان شیرینی این دسر به ذائقه خود شما بستگی دارد میتوانید مقدار عسل را بیشتر یا حذف کنید.
منبع: پارسی دی
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…