مواد لازم:
کنسرو لوبیا چیتی 450 گرم
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
پیاز ۱/۲ عدد متوسط
سیر ۴ حبه
گشنیز خشک شده ۱ قاشق چای خوری
پودر زیره ۱/۲ قاشق چای خوری
آب مرغ ۲/۳ پیمانه
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
گشنیز ۱ قاشق غذاخوری
آماده کردن مواد برای تهیه پوره لوبیا:
1. کنسرو لوبیا رو آبکش کنید و کنار بذارید.
2. پیاز رو پوست بگیرید و خرد کنید.
3. سیرها رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
طرز تهیه
1. حدود یک سوم از کنسرو لوبیا رو کنار بذارید و بقیه اون رو با چنگال له کنید.
2. روغن رو در ماهیتابهای متوسط روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. پیاز رو برای حدود ۴ دقیقه تا کمی قهوهای بشه، تفت بدین. سیر رو اضافه کنید، مواد رو هم بزنید و بذارید تا سیر قهوهای بشه. گشنیز خشک و پودر زیره رو اضافه کنید و مواد رو برای حدود ۱ دقیقه دیگه تا عطر ادویهها بلند بشه، تفت بدین.
3. لوبیاهای له شده و نیمی از آب مرغ رو اضافه کنید. مدام مواد رو هم بزنید و اون رو برای حدود ۵ دقیقه تا غلیظ بشه، بپزید.
4. بقیه لوبیا و آب مرغ رو اضافه کنید و مواد رو برای حدود ۲ دقیقه دیگه بپزید. کمی نمک و فلفل سیاه به پوره بزنید، در صورت تمایل برگهای گشنیز رو اضافه کنید و اون رو سرو کنید.
منبع: آشپزباشی
فراشپز- شله مشهدی که در مشهد فقط با نام شُله شناخته می شود، غذایی از…
فراشپز- اگر از گوشت چرخکرده بیزارید و دنبال یک غذای بدون برنج هستید، کوکوی مرغ…
فراشپز- شیرینی توت یکی از شیرینیهای خوشمزه و اصیل سنتی است که معمولا به عنوان…
فراشپز- شیرینی آردی یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که برای عید…
فراشپز- شیرینی آبدندون نوعی شیرینی اصیل مازندارنی است که بسیار خوشمزه است و دستور پخت…
فراشپز- درست کردن یک غذای سالم کار سختی نیست فقط کافی است ترکیب درست چند…