طرز تهیه پکوره هندی؛ تند و لذیذ و فوری

فراشپز- پکوره یک پیش غذای هندی الاصل است که طعم بسیار تندی داشته و با خمیر مایه و آرد و سبزیجات تهیه می‌شود. این غذا گزینه بسیار مناسبی برای افراد گیاه خوار بوده و دارای عطر و طعم فوق العاده‌ای می‌باشد. پکوره که با نام دیگر پاکورا نیز شناخته می‌شود برای سفره افطار نیز مناسب است البته بنا به ذائقه خود می‌توانید مقدار تندی آن را کاهش یا افزایش دهید.

معمولا هندی‌ها پاکوره را به صورت تند و آتشین تهیه نموده و با سس‌های بسیار تند سرو می‌نمایند. امروز  طرز تهیه پکوره هندی خانگی تند و لذیذ با آرد نخود و خمیر مایه را به شما آموزش خواهیم داد پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پکوره هندی

خمیر مایه ۱ ق مربا خوری

آرد نخود ۱ پیمانه

آرد سفید نصف پیمانه

پیازچه، شوید، گشنیز و جعفری خرد شده ۱ پیمانه

شکر ۱ ق مربا خوری

آب ولرم نصف پیمانه

روغن مایع به میزان لازم

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم

آویشن مقداری

پودر تخم گشنیز نصف ق چای خوری

مرحله اول: آماده سازی خمیر مایه

برای تهیه پکوره ابتدا پیازچه، گشنیز و جعفری را پاک نموده و به خوبی بشویید. سپس آنها را آبکشی نموده و کنار بگذارید تا آب اضافی آنها خارج گردد. سپس خمیر مایه را در ظرف مناسبی ریخته و آب ولرم را روی آن بریزید درب ظرف را بگذارید و برای مدت ۱۵ دقیقه به آن استراحت دهید تا کاملا حجیم شده و فعال گردد. در این فاصله می‌توانید سبزیجات را خرد نموده و آماده نمایید.

مرحله دوم: افزودن آرد و شکر

در این مرحله آرد سفید، آرد نخود و شکر را در ظرف مناسبی ریخته و خمیر مایه فعال و عمل آمده را به آن اضافه نمایید. چنانچه خمیر بدست آمده سفت بود مقداری آب ولرم اضافه نمایید و چنانچه خمیر شل و روان بود مقداری آرد افزوده و خمیری با غلظت ماست چکیده حاصل نمایید.

مرحله سوم: افزودن ادویه و سبزیجات

سپس نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و آویشن را افزوده و مواد را به خوبی ترکیب نمایید. پس از آن تخم گشنیز پودر شده و سبزیجات خرد شده را به خمیر بیفزایید و مجددا خمیر را هم زده و به خوبی مواد را به خورد هم بدهید.

مرحله چهارم: استراحت دادن به خمیر

اکنون زمان آن رسیده است که به خمیر استراحت دهید تا خمیر آماده تری برای سرخ کردن داشته باشید. درب ظرف حاوی خمیر را گذاشته و به مدت ۹۰ دقیقه در جای نسبتا گرم قرار دهید تا عمل آمده و حجیم گردد.

مرحله پنجم: سرخ کردن پکوره

سپس یک قابلمه کوچک برداشته و مقداری روغن در آن بریزید. قابلمه را روی شعله قرار داده و اجازه دهید گرم شود. سپس به اندازه یک گردو از خمیر برداشته و با دستان خود به آن شکل دهید. می‌توانید خمیر را به شکل توپک یا مربع تخت درآورده و سپس در روغن داغ سرخ نمایید. بهتر است روغن به اندازه‌ای باشد که توپک در آن غوطه ور گردد. تمام خمیر را به شکل توپک در آورده و در روغن داغ سرخ نمایید.

مرحله ششم: گرفتن روغن پکوره

توپک‌های سرخ را با یک کفگیر توری از روغن خارج نموده و روی پارچه روغن گیر قرار دهید. تا روغن اضافه آن خارج شده و آماده سرو گردد.

مرحله هفتم: سرو پکوره هندی

اکنون پکوره ترد و خوشمزه شما آماده است می‌توانید آن را در ظرف مناسبی چیده و با سس دلخواه خود سرو نمایید. نوش جان.

منبع: آلامتو

فراشپز

Recent Posts

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

1 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

2 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

2 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

3 ساعت ago

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

4 ساعت ago

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…

4 ساعت ago