فراشپز- پیازچهپلو را درست کنید و یک طعم فوقالعاده و خوشعطر را تجربه کنید.
برنج: دو پیمانه
گوشت مرغ چرخکرده: ۲۵۰ گرم
پیازچه: ۱۰۰ گرم
زعفران حل کرده: یک قاشق غذاخوری
کره: ۵۰ گرم
هویج پخته: یک عدد
فلفل دلمهای نگینی شده: یک عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
۱. ابتدا برنج را آبکش و دم میکنیم، مرغها را می پزیم و با فلفل دلمهای و هویج پخته چرخ میکنیم.
۲. بعد با نمک و فلفل کاملا ورز میدهیم و به صورت توپهای کوچکی در می آوریم و در نیمی از کره تفت میدهیم.
۳. پیازچهها را حلقه حلقه و در باقی مانده کره سرخ میکنیم. به هنگام سرو، پیازچهها را لابهلای برنج میریزیم و توپهای چرخکرده را کنار غذا برای تزیین قرار میدهیم. مقداری از برنج را هم با زعفران مخلوط و پلو را تزیین میکنیم. (میتوان هویج و فلفل را با پیازچه به برنج اضافه کرد.)
منبع: ایرنا
فراشپز- برخی داروهای گیاهی به خصوص دمنوشها اگر کاربرد هرکدام از آنها را بشناسید و…
فراشپز- یک مطالعه مروری جدید توسط محققان دانشگاه کویمبرا نشان میدهد که نوشیدن قهوه به…
فراشپز- اگر از علاقهمندان به انواع سالاد هستد، باید گفت سالاد لوبیا چیتی و لبو…
فراشپز- خوراک ماهی با سس پرتقال یکی از خوشمزهترین انواع غذا با ماهی است که…
فراشپز- همانطور که میدانید دمی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه است که انواع مختلفی دارد؛…
فراشپز- باسترما پلو (باسدیرما پلو)، غذای بسیار خوشمزه و مجلسی اهالی آذربایجان شرقی است. این…