فراشپز- پیازچهپلو را درست کنید و یک طعم فوقالعاده و خوشعطر را تجربه کنید.
برنج: دو پیمانه
گوشت مرغ چرخکرده: ۲۵۰ گرم
پیازچه: ۱۰۰ گرم
زعفران حل کرده: یک قاشق غذاخوری
کره: ۵۰ گرم
هویج پخته: یک عدد
فلفل دلمهای نگینی شده: یک عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
۱. ابتدا برنج را آبکش و دم میکنیم، مرغها را می پزیم و با فلفل دلمهای و هویج پخته چرخ میکنیم.
۲. بعد با نمک و فلفل کاملا ورز میدهیم و به صورت توپهای کوچکی در می آوریم و در نیمی از کره تفت میدهیم.
۳. پیازچهها را حلقه حلقه و در باقی مانده کره سرخ میکنیم. به هنگام سرو، پیازچهها را لابهلای برنج میریزیم و توپهای چرخکرده را کنار غذا برای تزیین قرار میدهیم. مقداری از برنج را هم با زعفران مخلوط و پلو را تزیین میکنیم. (میتوان هویج و فلفل را با پیازچه به برنج اضافه کرد.)
منبع: ایرنا
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…
فراشپز- گوجه سبز از جمله میوههایی است که قبل از آمدن بهار همه انتظارش را…
فراشپز- رانی سیب یکی از نوشیدنیهای خوشمزه و محبوب است که به دلیل طعم دلپذیر…
فراشپز- سالاد سیب زمینی و ذرت از آن دسته سالادهایی است که تا بهار تمام…