آشپزی

طرز تهیه پیازچه پلو؛ خوش‌طعم و خوش‌عطر

فراشپز- پیازچه‌پلو را درست کنید و یک طعم فوق‌العاده و خوش‌عطر را تجربه کنید.

مواد لازم برای تهیه پیازچه پلو:

برنج: دو پیمانه
گوشت مرغ چرخ‌کرده: ۲۵۰ گرم
پیازچه: ۱۰۰ گرم
زعفران حل کرده: یک قاشق غذاخوری
کره: ۵۰ گرم
هویج پخته: یک عدد
فلفل دلمه‌ای نگینی شده: یک عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت پیازچه پلو:

۱. ابتدا برنج را آبکش و دم می‌کنیم، مرغ‌ها را می پزیم و با فلفل دلمه‌ای و هویج پخته چرخ می‌کنیم.

۲. بعد با نمک و فلفل کاملا ورز می‌دهیم و به صورت توپ‌های کوچکی در می آوریم و در نیمی از کره تفت می‌دهیم.

۳. پیازچه‌ها را حلقه حلقه و در باقی مانده کره سرخ می‌کنیم. به هنگام سرو، پیازچه‌ها را لابه‌لای برنج می‌ریزیم و توپ‌های چرخ‌کرده را کنار غذا برای تزیین قرار می‌دهیم. مقداری از برنج را هم با زعفران مخلوط و پلو را تزیین می‌کنیم. (می‌توان هویج و فلفل را با پیازچه به برنج اضافه کرد.)

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

18 دقیقه ago

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

1 ساعت ago

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…

2 ساعت ago

طرز تهیه شور گوجه سبز؛ یکی از خوشمزه ترین چاشنی‌ها

فراشپز- گوجه سبز از جمله میوه‌هایی است که قبل از آمدن بهار همه انتظارش را…

10 ساعت ago

رانی سیب خانگی: نوشیدنی خوشمزه و سالم برای تمامی فصل‌ها

فراشپز- رانی سیب یکی از نوشیدنی‌های خوشمزه و محبوب است که به دلیل طعم دلپذیر…

12 ساعت ago

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و ذرت با شوید

فراشپز- سالاد سیب زمینی و ذرت از آن دسته سالاد‌هایی است که تا بهار تمام…

14 ساعت ago