برای تهیه “پیاز ترشی” بهتر است از پیازهای سفید و کوچک استفاده کنید. این ترشی را در 30 دقیقه می توانید درست کنید، سپس اجازه دهید ترشی جا بیفتد.
پیاز پوست کنده:2 کیلو گرم
نعناع:1 کیلو گرم
سیر:500 گرم
سرکه:به مقدار لازم
نعناع را پاک کنید و بشویید و بعد خشک کنید. می توانید از 2 تا 3 قاشق غذاخوری نعناعی خشک هم استفاده کنید.
پوست سیر را هم بکنید و با نعناع تمیز شده چرخ کنید.
پیاز ها را هم پوست بگیرید و بعد از شستن اجازه دهید تا کاملا خشک شوند.
بعد داخل یک شیشه یا ظرف خشک و تمیز پیاز ها را بریزید و لای پیازها مخلوطی از سیر و نعناع خرد شده را بریزید و روی آنها کمی نمک بریزید و این ردیف را تا پر شدن ظرف ادامه دهید.
سرکه را داخل ظرف بریزید طوری که روی پیاز ها را بگیرد. بعد در ظرف را ببندید و در جای خنک و تاریک قرار دهید تا ترشی جا بیفتد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 20 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- ذرت پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است. این…
فراشپز- با شروع فصل بهار، تعداد زیادی از افراد به آلرژی فصلی مبتلا می شوند.…
فراشپز- زندگی پرشتاب امروزی، فرصت زیادی برای آشپزی مفصل باقی نمیگذارد. بسیاری از افراد، بهویژه…
فراشپز- بستنی جلاتو یکی از محبوبترین و خوشمزهترین دسرها در سراسر جهان به ویژه در…
فراشپز- کباب ماهی اوزن برون یکی از انواع کباب های خوشمزه ایرانی است که در…
فراشپز- مطمئنم تا الان فقط یا مرغ ترش خوردید یا جوجه زعفرانی پس حتما این…