برای تهیه “پیاز ترشی” بهتر است از پیازهای سفید و کوچک استفاده کنید. این ترشی را در 30 دقیقه می توانید درست کنید، سپس اجازه دهید ترشی جا بیفتد.
پیاز پوست کنده:2 کیلو گرم
نعناع:1 کیلو گرم
سیر:500 گرم
سرکه:به مقدار لازم
نعناع را پاک کنید و بشویید و بعد خشک کنید. می توانید از 2 تا 3 قاشق غذاخوری نعناعی خشک هم استفاده کنید.
پوست سیر را هم بکنید و با نعناع تمیز شده چرخ کنید.
پیاز ها را هم پوست بگیرید و بعد از شستن اجازه دهید تا کاملا خشک شوند.
بعد داخل یک شیشه یا ظرف خشک و تمیز پیاز ها را بریزید و لای پیازها مخلوطی از سیر و نعناع خرد شده را بریزید و روی آنها کمی نمک بریزید و این ردیف را تا پر شدن ظرف ادامه دهید.
سرکه را داخل ظرف بریزید طوری که روی پیاز ها را بگیرد. بعد در ظرف را ببندید و در جای خنک و تاریک قرار دهید تا ترشی جا بیفتد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 20 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه…
فراشپز- طعم گوجه فرنگی را نمیتوان در غذاها نادیده گرفت. طعم آن به غذاها مزهای…
فراشپز- خرمالو را میتوان بهصورت تازه، خشک یا پخته مصرف کرد و معمولاً در سراسر…
فراشپز- سیب زمینی کریسپی پارمسانی نوع روش ویژه برای پخت سیب زمینی کریسپی است که…
فراشپز- سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب کلم بروکلی…
فراشپز- همبرگر گیاهی نوعی همبرگر سالم و بسیار خوشمزه است که به جای گوشت با…