آشپزی

طرز تهیه پیتزا با نان تافتون

فراشپز- دوست دارید با ۳ قلم مواد خیلی راحت و فوری یک پیتزای درجه یک خوشمزه تهیه کنید. برای تهیه این پیتزا نیاز به نان تافتون دارید و می‌توانید برای تاپینگ پیتزا از گوشت یا سوسیس استفاده کنید که کاملا دلخواه است. برای تهیه این پیتزا نیازی به فر و خمیر ندارید و به همین دلیل می‌توان گفت زیر ۲۰ دقیقه‌ی پیتزای خانگی می‌توانید برای خانواده خود تهیه کنید. با طرز تهیه پیتزا با نان تافتون  همراه ما باشید.

مواد لازم

نان تافتون ۳ عدد

سوسیس ۲ عدد

پنیر پیتزا به مقدار لازم

سس کچاب به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا با نان تافتون

مرحله اول: سرخ کردن سوسیس و پنیر

ابتدا باید سوسیس‌ها را به صورت گرد خرد کنید، برای تهیه این پیتزا حتما باید از تابه نچسب استفاده کنید. کف تابه را کمی چرب کنید و سوسیس‌ها را به صورت غیر منظم چیده و روی آن پنیر پیتزا بریزید و کمی صبر کنید تا پنیر ذوب و سوسیس‌ها کمی سرخ شود.

مرحله دوم: آماده سازی نان

در ادامه نان تافتون را با سس کچاب خوب کاور کنید، می‌توانید از نان پیتا یا نان‌های گرد لواش که در بسته بندی می‌باشد استفاده کنید.

مرحله سوم: تهیه پیتزا سه سوته

در ادامه نانی که به سس آغشته کردید را روی سوسیس و پنیر قرار دهید و درب تابه را برای ۵ دقیقه بگذارید و صبر کنید تا نان به سوسیس و پنیر چسبیده شود و بعد دور تا دور آن را آزاد کنید و روی تابه یک بشقاب قرار دهید و برگردانید و تا زیر نان نیز برای چند دقیقه طلایی شود به همین راحتی پیتزای شما حاضر شده است. نوش جان

فوت و فن‌های دستور پخت پیتزا با نان تافتون

حتما باید تابه نچسب باشد وگرنه مواد به تابه چسبیده و بر نمی‌گردد و زمانی که پنیر ذوب شد نوبت اضافه کردن نان است.‌

می‌توانید در انتها کمی آویشن و فلفل سیاه روی پیتزا بپاشید.‌

می‌توانید نان را نیز آغشته به سس کنید و سوسیس و پنیر را روی نان ریخته و در تابه با درب بسته برای ۱۰ دقیقه بگذارید ولی با این روش مواد خوب روی نان چسبیده نمی‌شود.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

4 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

4 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

5 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

5 ساعت ago

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

6 ساعت ago

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…

7 ساعت ago