فراشپز- دوست دارید با ۳ قلم مواد خیلی راحت و فوری یک پیتزای درجه یک خوشمزه تهیه کنید. برای تهیه این پیتزا نیاز به نان تافتون دارید و میتوانید برای تاپینگ پیتزا از گوشت یا سوسیس استفاده کنید که کاملا دلخواه است. برای تهیه این پیتزا نیازی به فر و خمیر ندارید و به همین دلیل میتوان گفت زیر ۲۰ دقیقهی پیتزای خانگی میتوانید برای خانواده خود تهیه کنید. با طرز تهیه پیتزا با نان تافتون همراه ما باشید.
نان تافتون ۳ عدد
سوسیس ۲ عدد
پنیر پیتزا به مقدار لازم
سس کچاب به مقدار لازم
ابتدا باید سوسیسها را به صورت گرد خرد کنید، برای تهیه این پیتزا حتما باید از تابه نچسب استفاده کنید. کف تابه را کمی چرب کنید و سوسیسها را به صورت غیر منظم چیده و روی آن پنیر پیتزا بریزید و کمی صبر کنید تا پنیر ذوب و سوسیسها کمی سرخ شود.
در ادامه نان تافتون را با سس کچاب خوب کاور کنید، میتوانید از نان پیتا یا نانهای گرد لواش که در بسته بندی میباشد استفاده کنید.
در ادامه نانی که به سس آغشته کردید را روی سوسیس و پنیر قرار دهید و درب تابه را برای ۵ دقیقه بگذارید و صبر کنید تا نان به سوسیس و پنیر چسبیده شود و بعد دور تا دور آن را آزاد کنید و روی تابه یک بشقاب قرار دهید و برگردانید و تا زیر نان نیز برای چند دقیقه طلایی شود به همین راحتی پیتزای شما حاضر شده است. نوش جان
حتما باید تابه نچسب باشد وگرنه مواد به تابه چسبیده و بر نمیگردد و زمانی که پنیر ذوب شد نوبت اضافه کردن نان است.
میتوانید در انتها کمی آویشن و فلفل سیاه روی پیتزا بپاشید.
میتوانید نان را نیز آغشته به سس کنید و سوسیس و پنیر را روی نان ریخته و در تابه با درب بسته برای ۱۰ دقیقه بگذارید ولی با این روش مواد خوب روی نان چسبیده نمیشود.
منبع: پارسی دی
فراشپز- در این ویدئو، یک آشپز ایتالیایی دو دستور پخت خوشمزه با بادمجان را آموزش…
فراشپز- غیرممکن است به یک مهمانی یا دورهمی دوستانه بروید و فینگرفود یکی از خوراکیهای…
فراشپز- یکی از اصلیترین غذاهای ایرانی پلو و چلو است که باید در پخت آن…
فراشپز- زیتون یکی از شوریجاتی هست که خیلی طرفدار دارد. معمولا زیتون شور و زیتون…
فراشپز- “بریانی هندی” یکی از غذاهای معروف هندوستان است که با برنج و گوشت طبخ…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: ۲ لیتر شیر، یک…