فراشپز- “پیتزا بروشتا” غذایی بسیار خوشمزه و دلپذیر میباشد و از محبوبیت خاصی در بین طرفدارانش برخوردار است.
گوجه رسیده:۵ عدد خرد شده
نان فرانسوی:یک عدد
پستو ریحان:۲ قاشق غذاخوری
پنیر موتزارلا رنده شده:۳۰۰ گرم
روغن زیتون:مقداری
گوجهها را خرد کنید و با ریحان مخلوط کنید و روی حرارت ۱۰ دقیقه تفت دهید.
کف سینی فر را با روغن زیتون چرب کنید. نان فرانسوی را از عرض برش بزنید و درون سینی بچینید.
سپس از سس گوجه و پستو تفت داده شده روی نان بریزد و روی سس را با پنیر موتزالا بپوشانید و پیتزا را داخل فر بگذارید تا پنیر کاملا آب شده و طلایی رنگ شود.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۵ دقیقه میباشد.
پیتزا بروشتا را میتوانید در وعده پیش غذا – سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲ نفر مناسب میباشد.
منبع: نمناک
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…