فراشپز- پیتزا صبحانه یک وعدهی کامل و درعین حال خوشمزه است که با یک بار امتحان از طرفداران این صبحانه خواهید شد. آموزش تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.
خمیر مایه:نصف قاشق غذاخوری
آرد:۲ پیمانه
نمک:یک قاشق غذاخوری
کالباس ورقهای:۴ عدد
پنیر پارمسان و موتزارلا: هر کدام نصف پیمانه
تخم مرغ:۶ عدد
پیازچه خرد شده:۲ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده:۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل:به مقدار لازم
ابتدا فر را با حرارت ۲۵۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا به مدت نیم ساعت قبل از آماده سازی مواد پیتزا گرم شود.
خمیر مایه را با ۳/۴ پیمانه آب ولرم مخلوط کنید و به مدت ۵ دقیقه هم بزنید.
یک قاشق نمک را هم با آرد مخلوط کنید و به مخلوط خمیر مایه اضافه کنید و با دست هم بزنید تا خمیر یکدستی بدست بیاید.
خمیر به دست آمده را به دو نیم تقسیم کنید و روی آنها را با کیسه نایلونی بپوشانید و در یخچال به مدت ۱۲ ساعت نگه دارید.
بهتر است این خمیر را از شب قبل آماده کنید.
بعد از ۱۲ ساعت خمیر را از یخچال بیرون بیاورید تا با دمای اتاق یکی شود.
روی سطح صافی مقداری آرد بپوشانید و خمیر راکمی ورز دهید و کمی کمتر از اندازه قالبی که میخواهید پیتزا را داخلش قرار دهید با وردنه باز کنید.
روی خمیر، پنیر پیتزا، بیکن یا کالباس خرد شده و ۳ عدد تخم مرغ را بشکنید و قرار دهید.
روی تخم مرغها نمک و فلفل بریزید و در فر به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه قرار دهید تا تخم مرغها پخته شوند و روی آنها طلایی شود.
بعد از اینکه پیتزا را از فر بیرون آوردید بلافاصله جعفری خرد شده را روی آن بریزید و بعد از چند دقیقه پیتزار را برش بزنید و سرو کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه میباشد.
پیتزا صبحانه را میتوانید در وعده صبحانه – سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.
منبع: نمناک
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…