فراشپز- پیده اسفناج، از دسته انواع پیده ها می باشد و اصالتا غذای ترکی می باشد. پیده اسفناج بسیار سبک و خوشمزه با بافت عالی نون است که می توانید برای تهیه یک شام خوشمزه و یا حتی پیش غذاهای خود در مهمانی تهیه کنید. همیشه پیده ها در گذشته با گوشت تهیه می شدند و به شکل یک بلند و باریک با لبه های کوچک است اما امروزه آنها با انواع مواد و سبزیجات تهیه می شوند و فقط به گوشت ختم نمی شود. اطلاعات دقیقی در مورد چگونگی پیدایش پیده در دسترس نیست. در بیشتر رستوران های ترکیه پیده تهیه می شود زیرا یک غذای ارزان و مقرون به صرفه می باشد. با طرز تهیه پیده اسفناج و پنیر خانگی همراه ما باشید.
برگ اسفناج | ۵۰۰ گرم |
پنیر فتا | ۳۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۴ عدد |
نمک، فلفل سیاه | به مقدار لازم |
آرد سفید | ۳۷۵ گرم |
مخمر فوری | ۱ ق چای خوری |
آب | ۲۵۰ الی ۳۰۰ میلی لیتر |
روغن زیتون | ۱ ق غذا خوری |
نمک | ۱ ق چای خوری |
برای تهیه پیده ها باید ابتدا خمیر را تهیه کنید در رسپی از خمیر مایه فوری استفاده شده که به راحتی در دسترس است و نیازی به عمل آمدن ندارد و مستقیم با مواد مخلوط می شود پس آرد و خمیرمایه فوری و نمک را داخل یک کاسه بریزید ابتدا روغن سپس کم کم آب ولرم را به آن اضافه کنید.
بسته به آب خور آرد مصرفی شما آب را کم کم بریزید تا خمیر شکل بگیرد سپس خوب مواد را هم بزنید و به مدت ۱۵ دقیقه خوب ورز دهید تا نرم و لطیف شود سپس داخل یک کاسه چرب شده به مدت ۱.۵ ساعت در محیط گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.
تا زمانی که خمیر در حال استراحت است باید مواد میانی را آماده کنید برای این کار اسفناج را پاک کنید و خوب بشورید سپس بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود سپس خرد کنید و در تابه بدون روغن تفت دهید تا پحته و حجم آن کم شود سپس از روی حرارت بردارید تا خنک شود. تخم مرغ ها را داخل یک کاسه شکسته و به آن پنیر و فلفل سیاه و کمی نمک بزنید و خوب هم بزنید سپس اسفناج پخته شده را نیز بریزید.
بعد دو برابر شدن خمیر حجم آن را با مشت بگیرید و خمیر را به ۶ چانه تقسیم کنید هر چانه را به صورت بیضی روی سطح آردپاشی شده باز کنید و بعد مقداری از مواد میانی رو روی سطح خمیر پخش کنید بطوری که از لبه ها فاصله داشته باشه بعد لبه ها رو برگردونید. دو طرف ابتدا و انتها به هم نزدیک کنید و روی نان ها را بپوشانید و برای نیم ساعت استراحت بدید تا دوباره حجم بگیرد.
فر را با ۲۰۰ درجه روشن کنید تا گرم شود سپس سینی نان ها را در فر قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا کملا پخته و طلایی شود سپس وقتی از فر خارج کردید همان طور که نان ها داغ هستند کمی روی لبه های نان را با کمی کره یا روغن زیتون رومال کنید. نوش جان
منبع: پارسی دی
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…
View Comments
خوبه عالیه