آشپزی

طرز تهیه پیراشکی دو رنگ؛ یک گزینه خوشمزه برای عصرانه

فراشپز- پیراشکی‌ها یکی از خوشمزه‌ترین و بهترین میان وعده‌های ما ایرانی‌ها هستند که در طعم و مدل‌های مخلتف در آمورش‌های قبلی به شما یاد دادیم این بار قرار است یک پیراشکی دو رنگ جذاب را به شما یاد دهیم که خمیر ساده‌ی دارد و نیازی به خمیرمایه ندارد و شما می‌توانید داخل تابه سرخ کنید و به همراه یک لیوان چای یا قهوه میل کنید. امروز طرز تهیه پیراشکی دو رنگ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

تخم مرغ ۱ عدد

آب گرم ۱/۲ لیوان

روغن مایع ۱/۳ لیوان

بکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری

وانیل ۱/۲ ق مربا خوری

پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری

آرد به مقدار لازم (تا خمیر به دست نچسبد)

شکر ۱/۲ لیوان

طرز تهیه پیراشکی دو رنگ

مرحله اول: مخلوط کردن

ابتدا باید همه مواد لازم را در دمای محیط قرار دهید تا هم دمای محیط شود و بعد تخم‌مرغ، شکر و وانیل را با هم خوب بزنید تا کمی کرم رنگ شود. حتما بین هم زدن دورگیری کنید تا بوی تخم مرغ از بین برود.

مرحله دوم: تهیه خمیر

سپس روغن و آب گرم را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. در مرحله بعد، بکینگ پودر و آرد را کم کم اضافه کنید تا به خمیری که به دست نچسبد برسید. دقت کنید آب خور آرد‌ها باهم متفاوت است و اندازه آرد مقدار ثابتی ندارد خمیر نباید چسبندگی داشته باشد.

مرحله سوم: دو رنگ کردن خمیر

خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. به یکی از قسمت‌ها پودر کاکائو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حالا خمیر را به مدت یک ربع استراحت دهید.

مرحله چهارم: سرخ کردن

روی یک نایلون، خمیر سفید را پهن کنید و روی آن کمی آب بمالید. سپس خمیر قهوه‌ای را باز کرده و روی خمیر سفید قرار دهید. خمیر را با کمک سلفون رول کنید و با نخ برش بزنید. در روغن داغ سرخ کنید. اگر دوست داشتید، در انتها روی شیرینی‌ها پودر قند بپاشید. این شیرینی خوشمزه را با چای یا قهوه سرو کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.

فوت و فن‌های دستور پخت پیراشکی دو رنگ

قبل رول کردن روی خمیر یعنی قسمت شکلاتی هم مرطوب کنید تا خوب به هم بچسبه و باز نشود.‌

می‌توانید با چاقو اره‌ی نیز خمیر را برش بزنید.

حرارت باید متوسط باشد تا خوب مغز پخت شود.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

۱۲ دلیل برای اینکه هر روز زنجبیل بخورید

فراشپز- زنجبیل از جمله گیاهان دارویی معطر و تند است که فواید سلامت مختلفی را…

1 ساعت ago

آش یارمه؛ طعمی از دل بهار خراسان شمالی

فراشپز- غذاهای سنتی هر منطقه به‌طور ویژه‌ای با فرهنگ و طبیعت آن منطقه پیوند دارند.…

3 ساعت ago

بهترین ادویه‌ها برای خورشت‌های مختلف

فراشپز- خورشت‌های ایرانی یکی از اصلی‌ترین و محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی هستند که در سراسر کشور…

4 ساعت ago

خانم‌های باردار گوجه سبز بخورند یا نه ؟

فراشپز- خوردن گوجه سبز در بارداری اگر حساسیت نداشته باشید بلامانع است این میوه محبوب…

5 ساعت ago

طرز تهیه ۳ سس برای سالاد، انواع سوخاری و سیب زمینی

فراشپز- چه چیزی از یک سس یا دیپ خوشمزه برای همراهی غذا‌های مختلف بهتر است؟…

6 ساعت ago

(ویدیو) طرز تهیه لاهما جون یک پیتزا خوشمزه و لذیذ ترکی

فراشپز- مواد لازم برای تهیه لاهما جون ترکى: ارد 1 لیوان. آب 1/4 لیوان. روغن…

7 ساعت ago