فراشپز- چای زعفرانی یکی از چای های پرطرفدار میان ایرانی ها می باشد که در مجالس و مهمانی ها بسیار کاربردی و شیک می باشد.
طرز تهیه چای زعفرانی
چای زعفرانی عطر و طعم بی نظیری دارد و توصیه می شود بجای مصرف چای سیاه از چای زعفرانی با رنگ زیبایی که دارد استفاده کنید.
این چای یک نوشیدنی شیک مانند شربت آلبالو برای پذیرایی از مهمان ها بحساب می آید و در کنار یک کیک عصرانه بسیار دلچسب است.
چای سیاه: یک قاشق غذاخوری
زعفران سابیده شده: دو گرم
آب: دو لیوان
گلاب: یک قاشق چای خوری
هل: به مقدار لازم
ابتدا آب داخل کتری را به جوش بیاورید و بعد از اینکه آب به جوش آمد،داخل یک قوری پودر زعفران، چای سیاه، گلاب و هل را بریزید و روی آن آب جوشیده شده را بریزید و در قوری را ببندید و روی کتری یا سماور آب روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا به مدت تقریبا ده دقیقه دم بکشد.
چای زعفرانی دم کشیده را در فنجان های مورد نظر بریزید و در کنار شیرینی جات دلخواه میل کنید.
منبع: نمناک
فراشپز- این نکات برای تهیه و آمادهسازی زرشک بسیار مفید و کاربردی است. رعایت این…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز آلمانی با مواد اولیه شامل: یک کیلوگرم ماهی ماهی…
فراشپز- نوقا به نوعی گز گفته میشود که از ترکیب گلوکز با سفیده تخممرغ و…
فراشپز- در بین غذاهای مختلف غذاهای نانی تنوع و طرفداران بسیاری دارند. به ویژه اگر…
فراشپز- رشته پلو درباری نوعی روش طبخ رشته پلو با قیسی، برگه و کوفته قلقلی…
فراشپز- کوکو سبزی یکی از پیش غذاهای ایرانی است که به عنوان غذای اصلی هم…