آشپزی

طرز تهیه چای کرک جنوبی؛ عطر و طعمی به یادماندنی

فراشپز- چای یکی از نوشیدنی‌های رایج در سراسر جهان است که در ایران و آسیا طرفداران و مصرف کنندگان بیشتری نسبت به بقیه کشور‌های دیگر دارد. چای کرک یک نوع چای گیاهی است که با شیر تهیه می‌شود. این چای به علت داشتن میخک و زنجبیل و بادیان ستاره‌ای، خیلی طعم خوب و خوشمزه‌ای دارد و می‌توان آن را تهیه و همراه با شکر یا عسل و هر نوع شیرینی یا کیکی آن را تهیه کرد. برای مشاهده آموزش طرز تهیه چای کرک در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم چای کرک

آب ۳ لیوان

شیر ۱ لیوان

شکر به مقدار دلخواه

میخک ۳ دانه

هل ۴ دانه

چای ۱ قاشق سوپ خوری پر

بادیان ستاره‌ای ۱ دانه

چوب دارچین ۱ عدد

زعفران ساییده نصف قاشق چای خوری

زنجبیل تازه ۱ تکه در صورت تمایل

طرز تهیه چای کرک

مرحله اول

برای تهیه چای کرک جنوبی در ابتدای کار، آب را درون کتری می‌ریزیم و می‌گذاریم روی حرارت تا به طور کامل به جوش آید. سپس چای و شکر و هل و میخک و بادیان ستاره‌ای را به همراه چوب دارچین و زعفران به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

سپس اجازه می‌دهیم با حرارت خیلی کم، حدود یک ربع ساعت بجوشد. در این مرحله شیر را به کتری اضافه می‌کنیم. سپس با حرارت کم اجازه می‌دهیم ۵ دقیقه دیگر بجوشد. در دستور اصلی از شیر چای آماده استفاده می‌شود که، چون برای همه در دسترس نیست.

مرحله سوم

همان شیر ساده هم می‌توان استفاده کرد. وقتی شیر در حال جوشیدن است امکان سر رفتن شیر زیاد است. باید مواظب باشیم که سر نرود. بعد از ۵ دقیقه چای آماده است. می‌توان آن را سریع استفاده کرد یا از صافی رد کرد و درون فلاسک چای بریزیم و بعد مصرف کنیم.

منبع: چی شی

فراشپز

Recent Posts

بهترین نوشیدنی‌های خواب آور

فراشپز- اگر شما هم نمی‌توانید شب‌ها به‌راحتی بخوابید نیازی نیست به قرص‌های خواب‌آور پناه ببرید…

22 دقیقه ago

کافئین و قهوه باعث خستگی می‌شود؟

فراشپز- بی حالی، قند خون و کم آبی بدن تا حدودی تأثیرات متناقض قهوه بر…

1 ساعت ago

طرز پخت کبه سیب زمینی

فراشپز- کبه سیب زمینی یکی از انواع کبه‌ها می‌باشد که برای کشور لبنان و عراق…

2 ساعت ago

کوکو نخود فرنگی؛ شام گیاهی و لذیذ بدون گوشت

فراشپز- کوکو نخود فرنگی یکی دیگر از انواع کوکو می‌باشد که به روش‌های متفاوتی تهیه…

2 ساعت ago

طرز تهیه آغوز مسما گیلانی؛ لذت یک طعم متفاوت

فراشپز- آغوز مسما یه غذای درست شده با گوشت اردک و مخصوص استان‌های شمال کشور…

3 ساعت ago

زیر برنجی؛ چلو گوشت لری مجلسی و سنتی

فراشپز- زیر برنجی یا چلو گوشت لری یکی از سنتی‌ترین و معروف‌ترین غذا‌های لری است،…

4 ساعت ago