فراشپز- در این گزارش طرز تهیه چلو مرغ زعفرانی بدون رب به روش رستورانی را به شما آموزش میدهیم.
چلو مرغ شباهت زیادی به زرشک پلو با مرغ دارد، البته همانطور که اشاره شد در دستور تهیه چلو مرغ زعفرانی به جای استفاده از رب گوجه فرنگی از زعفران استفاده میشود. این دستور بیشتر در رستورانها مورد استفاده قرار میگیرد و به همین دلیل از این غذای خوشمزه و مجلسی میتوانیم برای انواع مجالس و مهمانیهای خود استفاده کنیم. توصیه میکنیم این غذای خوشمزه را مانند چلوگوشت با پیاز داغ فراوان سرو کنید، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چلو مرغ زعفرانی در ادامه با ما همراه باشید.
برای تهیه مرغ زعفرانی خوشمزه و مخصوص ابتدا یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر میکنیم و روی حرارت زیاد قرار میدهیم تا زودتر آب به جوش بیاید. در ادامه پیاز را پوست میگیریم و میشوییم و به چهار قسمت تقسیم میکنیم.
سپس زمانیکه آب در حال جوشیدن بود رانهای مرغ را به همراه پیاز داخل به آرامی درون آب در حال جوش قرار میدهیم تا کف و خونابههای آن بالا بیاید و روی سطح آب قرار بگیرد و از روی حرارت قابلمه را بر میداریم.
سپس مرغها را داخل صافی قرار میدهیم تا آب اضافه آنها خارج شود. در ادامه پیاز را پوست میگیریم و میشوییم و به صورت حلقهای خرد میکنیم. سیر را نیز پوست میگیریم و میشوییم و از وسط نصف میکنیم.
تابهای را روی حرارت کم قرار میدهیم و کره را به همراه کمی روغن داخل آن میریزیم و اجازه میدهیم تا کره ذوب شود و زردچوبه را به همراه فلفل، نمک اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم تا ادویهها با کره و روغن ترکیب شود
بعد مرغها را داخل تابه قرار میدهیم و بلافاصله چوب دارچین و زعفران دم کرده و کمی زعفران خشک و پیاز و سیر روی مرغها میریزیم و درب تابه را میگذاریم تا به مدت ۱ ساعت با حرارت بسیار کم مرغها آب بیاندازند و بپزند.
پس از گذشت زمان اشاره شده در پاراگراف بالا، درب قابلمه را بر میداریم و مرغها را بر میگردانیم تا طرف دیگر آن نیز به مدت ۱ ساعت دیگر بپزد و برشته و سرخ شود. در پخت این مدل مرغ ما یک قطره آب هم نمیریزیم.
در این مرحله باید اجازه دهیم مرغ با آب خودش کاملا پخته میشود و در آخر آبش تبخیر میشود و برشته و سرخ میشود. مرغ زعفرانی را بعد از پخت در ظرف مورد نظر قرار میدهیم و با پلو و زرشک فراوان نوش جان کنید.
منبع: جماران
املت قیساوا، یکی از انواع املتهای سنتی و خوشطعم ترکی است که با استفاده از…
فراشپز- کیک تیتاپ یکی از انواع کیکهای خوشمزه و محبوب میان کودکان و یک خوراکی…
فراشپز- ونوشک پلو (پلوی بنه یا پسته کوهی) از غذاهای محلی استان کرمانشاه با عطر…
فراشپز- وقتی صحبت از سالاد ماکارونی میشه بیشتر ما یه سالاد سنگین و چرب و…
فراشپز- حلوا ارده؛ یکی از دسرهای خوشمزه و قدیمی ایرانی است که امروزه بیشتر به…
فراشپز- کوکو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانیهاست که در برنامه غذایی ما جایگاه…