آشپزی

طرز تهیه چلو مرغ زعفرانی بدون رب به روش رستورانی

فراشپز- در این گزارش طرز تهیه چلو مرغ زعفرانی بدون رب به روش رستورانی را به شما آموزش می‌دهیم.

چلو مرغ شباهت زیادی به زرشک پلو با مرغ دارد، البته همانطور که اشاره شد در دستور تهیه چلو مرغ زعفرانی به جای استفاده از رب گوجه فرنگی از زعفران استفاده می‌شود. این دستور بیشتر در رستوران‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد و به همین دلیل از این غذای خوشمزه و مجلسی می‌توانیم برای انواع مجالس و مهمانی‌های خود استفاده کنیم. توصیه می‌کنیم این غذای خوشمزه را مانند چلوگوشت با پیاز داغ فراوان سرو کنید، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چلو مرغ زعفرانی در ادامه با ما همراه باشید.

طرز تهیه چلو مرغ زعفرانی بدون رب به روش رستورانی

مرحله اول

برای تهیه مرغ زعفرانی خوشمزه و مخصوص ابتدا یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می‌کنیم و روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم تا زودتر آب به جوش بیاید. در ادامه پیاز را پوست می‌گیریم و می‌شوییم و به چهار قسمت تقسیم می‌کنیم.

مرحله دوم

سپس زمانیکه آب در حال جوشیدن بود ران‌های مرغ را به همراه پیاز داخل به آرامی درون آب در حال جوش قرار می‌دهیم تا کف و خونابه‌های آن بالا بیاید و روی سطح آب قرار بگیرد و از روی حرارت قابلمه را بر می‌داریم.

مرحله سوم

سپس مرغ‌ها را داخل صافی قرار می‌دهیم تا آب اضافه آن‌ها خارج شود. در ادامه پیاز را پوست می‌گیریم و می‌شوییم و به صورت حلقه‌ای خرد می‌کنیم. سیر را نیز پوست می‌گیریم و می‌شوییم و از وسط نصف می‌کنیم.

مرحله چهارم

تابه‌ای را روی حرارت کم قرار می‌دهیم و کره را به همراه کمی روغن داخل آن می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا کره ذوب شود و زردچوبه را به همراه فلفل، نمک اضافه می‌کنیم و با قاشق هم می‌زنیم تا ادویه‌ها با کره و روغن ترکیب شود

مرحله پنجم

بعد مرغ‌ها را داخل تابه قرار می‌دهیم و بلافاصله چوب دارچین و زعفران دم کرده و کمی زعفران خشک و پیاز و سیر روی مرغ‌ها می‌ریزیم و درب تابه را می‌گذاریم تا به مدت ۱ ساعت با حرارت بسیار کم مرغ‌ها آب بیاندازند و بپزند.

مرحله ششم

پس از گذشت زمان اشاره شده در پاراگراف بالا، درب قابلمه را بر می‌داریم و مرغ‌ها را بر می‌گردانیم تا طرف دیگر آن نیز به مدت ۱ ساعت دیگر بپزد و برشته و سرخ شود. در پخت این مدل مرغ ما یک قطره آب هم نمی‌ریزیم.

مرحله هفتم

در این مرحله باید اجازه دهیم مرغ با آب خودش کاملا پخته می‌شود و در آخر آبش تبخیر می‌شود و برشته و سرخ می‌شود. مرغ زعفرانی را بعد از پخت در ظرف مورد نظر قرار می‌دهیم و با پلو و زرشک فراوان نوش جان کنید.

منبع: جماران

فراشپز

Recent Posts

املت قیساوا؛ طعم متفاوت تخم مرغ با میوه‌های خشک

املت قیساوا، یکی از انواع املت‌های سنتی و خوش‌طعم ترکی است که با استفاده از…

6 دقیقه ago

طرز تهیه تی تاپ خانگی؛ لذت یک طعم نوستالژیک

فراشپز- کیک تی‌تاپ یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و محبوب میان کودکان و یک خوراکی…

8 ساعت ago

ونوشک پلو؛ غذایی محلی با خاصیت درمانی

فراشپز- ونوشک پلو (پلوی بنه یا پسته کوهی) از غذا‌های محلی استان کرمانشاه با عطر…

9 ساعت ago

طرز تهیه سالاد ماکارونی با یک سس رژیمی

فراشپز- وقتی صحبت از سالاد ماکارونی میشه بیشتر ما یه سالاد سنگین و چرب و…

9 ساعت ago

حلوا ارده را به همین راحتی در خانه درست کنید

فراشپز- حلوا ارده؛ یکی از دسر‌های خوشمزه و قدیمی ایرانی است که امروزه بیشتر به…

10 ساعت ago

کوکو تن ماهی؛ یک شام فوری و لذیذ

فراشپز- کوکو یکی از غذا‌های خوشمزه و محبوب ایرانی‌هاست که در برنامه غذایی ما جایگاه…

11 ساعت ago