آشپزی

طرز تهیه چند نوع املت خاص و خوشمزه

فراشپز- املت، یکی از انواع غذاهای ساده و راحت است که طرفداران زیادی دارد. این نوع غذا که بیشتر در وعده صبحانه سرو می‌شود، حتی در کشورهای مختلف به شیوه‌های مختلف آماده می‌شود و هر فرد براساس ذائقه و مواد اولیه مورد علاقه‌اش آن را تهیه می‌کند.

در این مطلب، روش تهیه چند املت خوشمزه توسط فاطمه باقری، مدرس آشپزی ارائه شده که درست کردن و تجربه طعم دلپذیر آنها خالی از لطف نیست.

املت پنیری

مدت زمان آماده‌سازی: ۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت: ۱۰دقیقه

برای ۴ نفر

مواد لازم:

تخم‌مرغ درشت: ۳عدد

خامه: ۳ قاشق غذاخوری

پنیر چدار رنده شده: یک‌چهارم پیمانه

کره: یک قاشق غذاخوری

آویشن، پونه و ریحانه خرد شده(خشک) : به مقدار لازم

نمک و فلفل: به مقدار لازم

روش تهیه:

۱- ابتدا فر را روشن کرده و با درجه ۱۸۰درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

۲- سپس تخم‌مرغ‌ها و خامه را با همزن برقی ۲ تا ۳ دقیقه بزنید تا کاملا با هم ترکیب شده و مایه سبکی به‌دست آید. نمک و فلفل را هم به مایه افزوده و هم بزنید.

۳- کره را داخل تابه مناسب ریخته و در فر ذوب کنید. مواد را در تابه بریزید و در فر را ببندید تا مایه کمی خودش را بگیرد. در ادامه که املت تا حدودی سفت شد، آن را از فر خارج کرده و مواد را به حالت دورانی و آرام از دیواره‌ها جدا کنید.

۴- پنیر رنده‌شده و سبزیجات خرد شده را روی تخم‌مرغ‌ها بریزید و دوباره ظرف را در فر قرار دهید تا زمانی که پنیر آب‌شده و املت پنیری کاملا انسجام یابد. در انتها به‌مدت چند دقیقه گریل را روشن کنید تا روی املت برشته شود.

نکته: در مرحله اول تخم‌مرغ را خوب بزنید تا کاملا سبک شود و حجم بگیرد چرا که روی کیفیت املت پنیری یعنی پوک و کرکی شدن آن تأثیر می‌گذارد.

املت گیلانی پنیر برشته

مدت‌زمان آماده‌سازی مواد: ۱۵دقیقه

مدت زمان پخت: ۲۰دقیقه

برای ۲ نفر

مواد لازم:

پنیر فتا: ۱۰۰گرم

تخم‌مرغ: ۲عدد

سیر: یک حبه رنده شده

گشنیر خشک: یک قاشق غذاخوری

زردچوبه: یک‌دوم قاشق چایخوری

کره: ۳۰گرم

نمک و فلفل: به مقدار لازم

روش تهیه:

۱- ابتدا کره را داخل یک ماهیتابه ریخته و اجازه دهید تا آب شود. سپس پنیر فتا را خرد کرده و در ماهیتابه بریزید و هم بزنید.

۲- در این فاصله تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید. زردچوبه را به پنیر و کره اضافه کرده و هم بزنید. کمی بعد سیر را اضافه کنید.

۳- بوی سیر که بلند شد تخم‌مرغ‌های همزده شده را داخل ماهیتابه بریزید. در ادامه مواد را هم بزنید تا پنیر و تخم‌مرغ کاملا با هم مخلوط شوند.

۴- در انتها گشنیر خشک، نمک و فلفل را هم به مواد بیفزایید. روی شعله ملایم گاز حدود ۷دقیقه ترکیب را هم بزنید تا املت آماده شود.

نکته: بعد از اضافه‌کردن تخم‌مرغ‌ها همزدن آن نباید زیاد به تأخیر بیفتد چون تخم‌مرغ‌ها تکه‌تکه می‌شوند.

منبع:  همشهری

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه رب نارنج شمالی؛ چگونه از تلخ شدن رب جلوگیری کنیم؟

فراشپز- رب نارنج از چاشنی‌های اصیل و پرطرفدار در دستور پخت‌های شمال ایران است. این…

2 ساعت ago

طرز تهیه کوکو عدس به دو روش متفاوت

فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…

2 ساعت ago

طرز تهیه ساندویچ لذیذ شاورما مرغ به سبک رستوران

فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…

2 ساعت ago

آیا چای سبز واقعا موجب لاغری می‌شود؟، منع مصرف چای سبز برای این افراد

فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…

2 ساعت ago

برای سلامت روده‌هایتان این میوه‌ها و سبزیجات را بخورید

فراشپز- از زمان‌های قدیم، درباره فواید بی‌شمار خوردن میوه‌ها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…

3 ساعت ago

موز با شیر: آیا برای سلامت بدن مفید است یا مضر؟ + طرز تهیه شیرموز سالم

فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…

3 ساعت ago