فراشپز- چیزکیک میتواند خوراکی مورد علاقه کودکان در همه جهان باشد. چرا که تمام آنچه آنها دوست دارند، در آن یافت میشود. همینطور یکی از سادهترین دسرها از نظر پخت و تهیه است. بنابراین طرز تهیه چیز کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور را باید افراد خوشسلیقهای که به مهمانیها و کودک خود اهمیت میدهد، یاد بگیرند.
تهیه این دسر آسان زمان زیادی نمیبرد، اما برای سفت شدن آن قطعاً به زمان نیاز دارید. بهتر است شب قبل از سرو کردن، آن را در یخچال بگذارید و صبورانه منتظر بمانید تا روز بعد نوشجان کنید. فراموش نشود که این کیک برای انواع مجالس شادی سرو میشود.
ماده اصلی این کیک، بیسکویت پتی بور است که بسیار سبک بوده و شیرینی مطلوبی دارد. گاهی اوقات، بهترین و شیکترین دسرها آنهایی نیستند که به ساعتها کار سخت در آشپزخانه نیاز دارند. بعضی وقتها، همهچیز در مورد کمی خلاقیت، چند ماده ساده و کمی صبر است. چیز کیک یخچالی دقیقاً از همین نوع حساب میشود.
این چیز کیک را فقط در کتاب داستانها پیدا میکنید. دسری که درست کردنش به همان اندازه لذتبخش است که خوردنش و احتمالاً همه را متعجب میکنید که چگونه چیزی به این جادویی بدون روشن کردن فر پخته شده.
قبل از آنکه به سراغ طرز تهیه چیز کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور برویم، بهتر است مواد اولیه و مورد نیاز را با هم مرور کنیم:
بیسکویت پتی بور خرد شده: ۲۰۰ گرم
کره آب شده: ۸۰ گرم
پنیر خامهای پر چرب: ۲۰۰ گرم
خامه: ۱ بسته
ژله آلبالو (طعم اختیاری): ۱ بسته
پودر ژلاتین:۱ قاسق غذاخوری
پودر قند: ۲ قاشق غذاخوری
وانیل: به مقدار لازم
آب: ۳ لیوان
حال که تمام مواد اولیه آماده و چک شد، بهتر است به سراغ چیز کیک یخچالی خوشمزه برویم. برای تهیه این نوع چیز کیک، تنها کافی است مراحل زیر را دنبال کنید:
گام اول: بیسکویتها را خرد و با کره مخلوط کنید.
ابتدا بیسکویتها را با کمک گوشتکوب یا غذاساز، خرد کنید، اما در نظر داشته باشید، نباید آسیاب و پودر شوند. سپس بیسکویتها را در ظرف بریزید و با کره آب شده ترکیب کنید. حال یک ورق نسوز آشپزی را داخل قالب خود پهن و مواد را روی آن پخش نمایید. اجازه دهید مواد ترکیب شده با هم در یخچال به مدت ۴۵ دقیقه خود را بگیرند.
گام دوم: ژلاتین، خامه، وانیل و مواد دیگر را هم بزنید.
ژلاتین را در یک لیوان آب جوش بریزید و روی حرارت غیر مستقیم کتری قرار دهید و مدام آن را هم بزنید تا به طور کامل حل شود. سپس ژلاتین حل شده را کنار بگذارید تا آن را کمی خنک و با دمای محیط یکسان کنید. حال پودر قند، وانیل و پنیر پنیر خامهای را در یک کاسه بریزید و آنقدر هم بزنید تا کامل ترکیب شوند. در آخر ژلاتین را نیز به این مواد اضافه کنید. در آخر مواد ترکیب شده را روی بیسکویتها بریزید و اجازه دهید ۲ ساعت در یخچال استراحت کنند.
گام سوم: ژله را اضافه کنید.
ابتدا پودر ژله قرمز رنگ را در یک کاسه بریزید. سپس یک لیوان آب گرم بیفزایید و پودر را کامل هم بزنید تا حل شود، سپس وقتی دیگر جایی برای حل شدن نداشت، یک لیوان آب خنک نیز اضافه میکنید و به هم زدن ادامه دهید. حال که پودر کاملاً حل شده، آن را روی مواد چیز کیک در داخل قالب میریزیم و اجازه میدهیم خود را بگیرد.
گام چهارم: چیز کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور شما آماده است.
وقت سرو است. پس از برشهای دقیق و تزیین مواد چیز کیک با خامه، آن را برای مهمانان یا کودک دلبندتان سرو کنید. نوشجان!
در این قسمت نکاتی که میتواند به شما کمک کند تا چیز کیک مهمانیتان را به خوبی بیارایید، آورده شده:
میوههای قرمز: از آنجایی که ژله شما قرمز و مواد کیکتان سفید است، ترکیب آن با میوههای قرمز مثل دانههای انار، توتفرنگی، گیلاس و غیره میتواند چشمنواز باشد.
خامه قنادی: شما میتوانید با استفاده از خامه قنادی و طرحهایی که میتوانید روی چیز کیک بزنید، توجه هر بینندهای را به چیز کیکتان جلب کنید.
سس شکلات: سس شکلات از خوشمزهترین و لذیذترین خوراکیهای جهان است و ترکیب آن با مواد سفید و بیسکویتهای پتی بور کمرنگ به شما هارمونی خاصی را هدیه میکند.
پور نارگیل: اگر تصمیم گرفتید سس شکلات را اضافه کنید، پاشیدن و ترکیب طعم پودر نارگیل میتواند مدهوشکننده شود.
ژلههای رنگی: اگر تضمیم داشتید ژلههای رنگی دیگری اضافه کنید، میتوانید از میوههایی با همان رنگ برای تزیین بهره ببرید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیز کیک نارنگی با عطر و بوی بی نظیر
در این مقاله قصد داشتیم تا با بررسی طرز تهیه چیز کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور فضایی نو و خوشبو به آشپزخانه شما هدیه دهیم. فراموش نکنید که دستان شما میتوانند آفریدگار بینهایت زیبایی و خوشمزگی باشند.
منبع: همشهری
فراشپز- اغلب افراد از خواص سنگدان مرغ مطلع نیستند، اما سنگدان مرغ دارای پروتئین زیادی…
فراشپز- تغذیه به عنوان یک عامل مهم در حفظ سلامتی انسان شناخته شده و نه…
فراشپز- کیک کرهای نوعی کیک لطیف و بسیار خوشمزه است که کره و گردو از…
فراشپز- دسر به یکی از انواع دسرهای خوشمزه و خوشرنگ پاییزی است که میتوانید آن…
فراشپز- کیک کارپاتکا یکی از کیکهای بسیار خوشمزه و مشهور لهستانی است که با روش…
فراشپز- در مصرف بال و گردن مرغ احتیاط کنید زیرا هورمون هایی که به مرغ…