فراشپز- چیپس خرمالو؛ یکی از تنقلات بسیار ساده و خوشمزه است که میتوانید در فصل پاییز همزمان با رسیدن خرمالو این چیپس خرمالو خشک را تهیه کنید. شما میتوانید از خرمالو خشک برای پذیرایی و به عنوان یک میان وعده جذاب استفاده کنید. اما برای خشک کردن خرمالو شما میتوانید از چندین روش استفاده کنید. چیپس خرمالو را میتوانید روی بخاری یا داخل فر یا سولاردم خشک کنید.
دقت کنید اسلایس کردن خرمالو کار بسیار مهمی میباشد هرچقدر اسلایس خرمالو نازکتر باشد در نتیجه زودتر خشک میشود. چون چیپس خرمالو در فصل زمستان و پاییز بیشتر تهیه میشود، نور آفتاب زیاد داغ نمیباشد و نمیتواند آن را همانند تابستان خشک کند پس در نتیجه باید در خانه روی شوفاژ و یا با کمک میوه خشک کن این کار را انجام دهید.
خرمالو دارای ویتامین سی میباشد و کسانی که کلسترول و چربی دارند بهتر است خرمالو بیشتری مصرف کنند. امروز در پارسی دی طرز تهیه چیپس خرمالو را در بخاری، فر و یا سولاردم به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
خرمالو ۱ کیلوگرم
ابتدا سر و ته خرمالو را با چاقو تیز برش بزنید. بهترین راه اسلایس کردن خرمالو با کمک رنده V میباشد که باید از رنده ورقه کن آن استفاده کنید، زیرا به صورت یک اندازه و یک دست برش میزند. اگر رنده مخصوص ورقه کن در اختیار ندارید خرمالو را روی تخته برش قرار دهید و با چاقو تیز به صورت یک اندازه آن را اسلایس کنید.
وقتی خرمالوها را اسلایس کردید داخل آبکش قرار دهید. روی بخاری یا شوفاژ ورقه آلومینیم بکشید و اسلایس خرمالو را روی آن قرار دهید و مداوم هر چند ساعت خرمالو را برگردانید. در این روش شما در مدت ۱ الی ۲ روز خرمالو خشک بسیار عالی خواهید داشت.
برای اینکه زودتر خرمالو خشک یا چیپس خرمالو داشته باشید آن را کف سینی فر و یا سینی مخصوص سولار قرار دهید. برای خشک کردن در فر باید روی کمترین درجه ممکن به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا خوب خشک شوند حتما باید در این زمان به آنها سریع بزنید، زیرا بسته به ضخامت اسلایسها ممکن است زمانها متغییر باشند. برای خشک کردن در سولاردم سینی را روی سه پایه کوتاه قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه روی حالت کانوکشن با دمای ۱۱۰ درجه بگذارید تا خشک شوند.
در ادامه وقتی خرمالوها را از روشهای فوق خشک کردید. چیپس ما آماده شده بهتر است آن را در زیپ کیپ یا ظرف شیشهای قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید. بهتر است میوه خشکها را در یخچال بگذارید تا کرم نیفند.
در موقع خشک کردن در هر کدام از روشها باید خرمالو را با فاصله از هم قرار دهید و اصلا نباید روی هم باشند و گرنه خشک نمیشوند.
میتوانید از رندههای غذاساز برای ورقه کردن خرمالو استفاده کنید.
چیپس خرمالو را میتوانید تا ۱ سال در یخچال نگهداری کنید.
منبع: پارسی دی
فراشپز- یکی از غذاهای متفاوت و خاص است که در ایتالیا بسیار محبوب است. یک…
فراشپز- برای حفظ طعم و رنگ سبزیجات در آشپزی از تکنیکهای فراوانی استفاده میشود که…
فراشپز- اگر علاقهمند به دستورهای جدید آشپزی هستید، در این بخش یا طرز تهیه پاستا…
فراشپز- هنگام خرید محصولات شکلاتی به ترکیبات درجشده روی بستهبندی توجه کنید. اگر روی برچسب…
فراشپز- ماه رمضان با تمام ویژگیهای روحانی و معنوی خود، همواره با یک ویژگی دیگر…
فراشپز- ماه رمضان فرصتی است برای نزدیکتر شدن به معنویات و بازنگری در روزمرگیها، اما…