ژله یکی از محبوبترین دسرهاست اما برای اینکه جلوۀ زیباتری نیز داشته باشد میتوانید ژله بستنی رولی رنگارنگ و خوشمزهای را برای پذیرایی از مهمانها آماده کنید.
ژله یکی از راحت ترین دسرهایی است که علاوه بر طعم بسیار خوشمزه ظاهری زیبا و جذاب دارد، استفاده از بستنی در ژله های رولی زیبایی و مزه بسیار خوبی به این دسر پر طرفدار می دهد. این دسر برای مهمانی های پرجمعیت بسیار مناسب می باشد زیرا هر یک رول آن برای یک نفر مناسب می باشد.
ژله 1 بسته
آب جوش 1 لیوان
بستنی نصف لیوان
بستنی
ابتدا یک بسته ژله را در ظرفی مناسب بریزید.
یک لیوان سر خالی آب جوش را در ظرف ژله بریزید و هم بزنید تا ژله ها آب شوند. بهترین روش برای این کار روش بن ماری می باشد. می توانید روی بخار کتری آن را آب کنید.
پس از این که کاملا دانه های ژله آب شدند. و کمی از دما افتادن . بستنی ای که از قبل بیرون از یخچال قرار داده اید و گذاشته اید به دمای محیط برسد را به ژله اضافه کنید و هم بزنید.
نکته مهم در این مرحله این است که نباید بیش از حد بستنی را با ژله هم بزنید فقط در ادندازه ای که با یکدیگر ترکیب شوند.
در یک سینی 30 در 20 یک نایلون فریزر پهن کنید و مواد ژله را در سینی بریزید و در یخچال قرار بدهید تا ببندد. سینی شما نباید بزرگ و یا کوچک باشید زیرا در این صورت ژله ها هنگام رول شدن شکسته می شوند.
سینی باید در یخچال صاف قرار بگیرد تا مواد در یک سمت سینی جمع نشود. پس از گذشت 40دقیقه الی 1 ساعت ژله ها می بندد، برای چک کردن این ژله می توانید با انگشت روی آن ضربه بزنید اگر سفت شده باشد و به دست شما نچسبد یعنی ژله حاضر و گرفته است.
با یک چاقو تیز به صورت عمودی برش ایجاد کنید و سعی کنید برش ها را رول کنید . برش هایی که ایجاد می کنید نه باید خیلی بزرگ و نه خیلی ریز باشد.
اگرمی خواهید رول شما طرح گل داشته باشد باید یک سمت رول شما صاف و سمت دیگرش حالت برش های حلالی داشته باشد.
ژله شما حاضر است می توانید تا هنگام سرو آن را در یخچال نگه داری کنید تا آب نشود.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
ژله رولی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…