آشپزی

طرز تهیه ژله سه رنگ با شیر ویژه شب یلدا

فراشپز- طرز تهیه ژله سه رنگ با شیر برای شب یلدا در این مطلب آموزش داده شده است.

شب یلدا یا شب چله یکی از جشن‌های پرطرف‌دار در فرهنگ و تاریخ ایران است که هر ساله در آخرین شب فصل پاییز با جمع‌شدن خانواده‌ها دور هم همراه با آداب‌ورسوم خاص در شهرهای مختلف ایران برگزار می شود. در زمان های گذشته در شب یلدا سفره مَیزد می انداختند و در آن انواع میوه های خشک، بادام، گردو، سنجد و… قرار می دادند و در سفره شب یلدای امروزی ها از به جز انواع میوه ها، تنقلاتی چون ژله سه رنگ لیوانی، باسلق، پشمک، نان شیرینی و یا کیک طرح شب یلدا و… قرار می دهند.

بهانه نزدیک شدن به روزهای آخر پاییز و شب یلدا طرز تهیه ژله سه رنگ یلدایی با شیر برای شب یلدا آموزش داده شده است.

طرز تهیه ژله سه رنگ با شیر برای شب یلدا

برای تهیه ژله شب یلدا آسان به مواد لازم زیر نیاز دارید:

ژله با رنگ‌های مختلف ۳ بسته
شیر نصف لیوان
آب داغ یک لیوان
آب سرد نصف لیوان

مراحل طرز تهیه ژله سه رنگ ساده با پودر ژله و شیر

پودر ژله هایی را انتخاب کنید که همخوانی دارد.
یک بسته ژله را در ظرفی ریخته و یک لیوان آب جوش اضافه کنید و هم بزنید و روی حرارت کتری قرار دهید و بن ماری کنید تا کاملا ذرات آن حل شود.
ژله را نصف کنید و به نصف آن آب سرد و به نصف دیگر شیر هم دمای محیط اضافه کنید تا در دو رنگ مات و شفاف ژله داشته باشید.
ژله دوم و سوم را با همین روش آماده کنید.
همه رنگ ژله را به فرمول بالا یعنی اول بن ماری کنید و بعد نصف کنید و با شیر و آب سرد مخلوط کنید.
یک قالب پلاستیکی را بردارید و کمی چرب کنید.
ژله شفاف که با آب سرد اضافه کردید را بریزید و در یخچال قرار دهید تا نیم بند شود و بعد ژله ی را که با شیر مخلوط کردید اضافه کنید و داخل یخچال قرار دهید.
برای خارج کردن ژله باید ابتدا دور تا دور قالب را با چاقو جدا کنید.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

۵ توصیه برای کاهش چربی مضر خون

فراشپز- برای انتقال کلسترول در بدن، پروتئین‌ها نقش مهمی دارند. ترکیب پروتئین و چربی ماده‌ای…

58 دقیقه ago

چای‌شیرینی؛ سوغات ۱۵۰ ساله

فراشپز- چای‌ شیرینی، یکی از سوغات‌های اصیل شهر مراغه با قدمتی بیش از ۱۵۰ سال…

2 ساعت ago

طرز تهیه سس پیتزا برای کف خمیر

فراشپز- سس پیتزا نوعی سس دست ساز است که برای کف خمیر پیتزا از آن…

2 ساعت ago

طرز تهیه کوفته بلغور و عدس

فراشپز- طرز تهیه “کوفته بلغور” و عدس یک غذای رژیمی مناسب برای کاهش وزن و…

3 ساعت ago

طرز تهیه خورش تره کوهی ایلام

فراشپز- تره کوهی یا ماس بلبله، یک گیاه پرخاصیت است که در استان‌های گیلان، ایلام و…

3 ساعت ago

طرز پخت کینوا؛ ترند این روزهای دنیای لاغری

کینوا، دانه‌ای مغذی و سرشار از پروتئین، فیبر، انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی است که…

4 ساعت ago