فراشپز- خطه گیلان هرچند به کبابهایش معروف است اما وقتی نگاهی به سفره غذاییشان میکنیم، میبینیم که بخش زیادی از عادات غذاییشان شامل وعدههای گیاهی میشود. کال کباب هم یکی از غذاهای گیاهی خطه گیلان است که بادمجان بخش اصلی آن را تشکیل میدهد.
بادمجان: ۱ کیلوگرم
رب انار ترش یا آب انار ترش: ۱ فنجان
گردو آسیاب شده یا دو بار چرخ شده: ۲۰۰ گرم
نمک: ۱ قاشق چایخوری
گلپر: ۱ قاشق چایخوری
سبزی خالواش و چوچاق یا نعناع خشک: ۱ قاشق غذاخوری
سیر: ۴ حبه رنده شده
۱. ابتدا بادمجانها را بشورید و کباب کنید. بادمجانها باید با پوست کباب شوند. سپس پوست بادمجانهای کباب شده را بگیرید و با گوشتکوب له کنید. سپس سایر مواد را هم به بادمجان له شده به جز آب انار یا رب انار را اضافه کنید و تمام آنها را با هم بکوبید.
در مرحله آخر رب انار یا آب انار را اضافه کنید و تمام مواد را خوب هم بزنید.
منبع: ایرنا
فراشپز- اینکه چه زمانی یک مواد غذایی را بخوریم، در نوع خود برای سلامتی شما…
فراشپز- هیچکس از استرسهای روزانه در امان نیست، اما یک رژیم غذایی متنوع و متعادل…
استرس، داروها، فشارهای کاری، اختلالات خواب یا بیماری و ... همگی از دلایل احساس خستگی…
فراشپز- مُحمره یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه و فوق العاده است که برای کشورهای…
فراشپز- وجی پلو یکی از غذاهای مخصوص گیاه خواران است که بسیار خوشمزه است و…
فراشپز- سالاد گرم یکی از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که با مواد مختلفی…