آشپزی

طرز تهیه کال کباب؛ غذایی از دل رشت

فراشپز- خطه گیلان هرچند به کباب‌هایش معروف است اما وقتی نگاهی به سفره غذایی‌شان می‌کنیم، می‌بینیم که بخش زیادی از عادات غذایی‌شان شامل وعده‌های گیاهی می‌شود. کال کباب هم یکی از غذاهای گیاهی خطه گیلان است که بادمجان بخش اصلی آن را تشکیل می‌دهد.

مواد لازم:

بادمجان: ۱ کیلوگرم
رب انار ترش یا آب انار ترش: ۱ فنجان
گردو آسیاب شده یا دو بار چرخ شده: ۲۰۰ گرم
نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
گلپر: ۱ قاشق چایخوری
سبزی خالواش و چوچاق یا نعناع خشک: ۱ قاشق غذاخوری
سیر: ۴ حبه رنده شده

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا بادمجان‌ها را بشورید و کباب کنید. بادمجان‌ها باید با پوست کباب شوند. سپس پوست بادمجان‌های کباب شده را بگیرید و با گوشتکوب له کنید. سپس سایر مواد را هم به بادمجان له شده به جز آب انار یا رب انار را اضافه کنید و تمام آن‌ها را با هم بکوبید.

در مرحله آخر رب انار یا آب انار را اضافه کنید و تمام مواد را خوب هم بزنید.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

مواد غذایی که نباید با معده خالی بخورید

فراشپز- اینکه چه زمانی یک مواد غذایی را بخوریم، در نوع خود برای سلامتی شما…

4 ساعت ago

این خوراکی‌ها استرس را از بین می‌برند

فراشپز- هیچ‌کس از استرس‌های روزانه در امان نیست، اما یک رژیم غذایی متنوع و متعادل…

4 ساعت ago

چه بخوریم تا دچار کمبود انرژی در روز نشویم؟

استرس، داروها، فشار‌های کاری، اختلالات خواب یا بیماری و ... همگی از دلایل احساس خستگی…

5 ساعت ago

مُحمره؛ یک غذای عربی برای فلفل‌دوست‌ها

فراشپز- مُحمره یکی از انواع پیش غذا‌های خوشمزه و فوق العاده است که برای کشور‌های…

5 ساعت ago

طرز تهیه وجی پلو؛ خوشمزه ترین پلو گیاهی دنیا

فراشپز- وجی پلو یکی از غذا‌های مخصوص گیاه خواران است که بسیار خوشمزه است و…

6 ساعت ago

طرز تهیه سالاد گرم زمستانی با مرغ و سبزیجات

فراشپز- سالاد گرم یکی از انواع سالاد‌های خوشمزه بین المللی است که با مواد مختلفی…

6 ساعت ago