آشپزی

طرز تهیه کامل “پیراشکی” ساده با طعمی باورنکردنی

فراشپز- “پیراشکی” یک شیرینی خوشمزه و نام آشنا که طرز تهیه آسان و همچینن با حداقل مواد را دارا می باشد.

پیراشکی مانند دونات شیرینی مورد علاقه کودکان می باشد. شما می توانید این شیرینی لذیذ را در خانه به صورت سالم تهیه کنید. دستور پخت پیراشکی انواع متفاوت و متنوعی دارد شما می توانید بهترین و آسان ترین طرز تهیه ی پیراشکی را در این بخش از آشپزخانه نمناک بخوانید.

مواد پیراشکی ساده

آرد 2 پیمانه
شیر 3/4 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
مخمر 1 قاشق غذا خوری
پودر قند 2 قاشق غذا خوری
اسانس وانیل نصف قاشق چایخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
کره 2 قاشق غذا خوری
روغن به میزان لازم

درست کردن پیراشکی ساده

مرحله اول :

برای تهیه پیراشکی ابتدا در یک ظرف تخم مرغ ها را بشکنید و با کمک همزن دستی شروع به همزدن بکنید تا تخم مرغ ها باز شوند.

مرحله دوم :

شیر را روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا گرم شود در ادامه شیر گرم شده را به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله سوم :

کره را نیز به مواد داخل ظرف اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله چهارم :

مخمر را نیز به همراه نمک به مواد خمیر پیراشکی اضافه کنید.

مرحله پنجم :

پودر قند و اسانس وانیل را به ترکیب پیراشکی اضافه کنید و شروع به هم زدن بکنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند.

مرحله ششم :

آرد الک شده را آرام آرام به مواد اضافه کنید و هم بزنید آنقدر ادامه دهید تا فرم خمیر به خود بگیرد.

مرحله هفتم :

سطح کارتان را آرد پاشی کنید و خمیر بدست آمده را روی سطح قرار دهید. سپس شروع کنید با دست خمیر را ورز دهید این کار را حدود 5 دقیقه ادامه دهید.

مرحله هشتم :

پس از اینکه خمیر را ورز دادید، خمیر را درون ظرفی بگذارید سپس روی ظرف را سلفون بکشید در ادامه با کمک یک پارچه آن را گرم نگه دارید. حدود 20 دقیقه اجازه دهید تا خمیر استراحت کند و حجمش دو برابر شود.

مرحله نهم :

بعد از 15 دقیقه مجددا کمی آرد روی سطح صاف بپاشید و خمیر را با وردنه صاف کنید تا به ضخامت یک سانتی‌متر برسد.

مرحله دهم :

با قالب گرد پیراشکی ها را قالب بزنید. میتوانید وسط بعضی از پیراشکی ها را با یک قالب گرد کوچکتر سوراخ کنید.

مرحله یازدهم :

در ظرف مورد نظر روغن بریزید طوری که پیراشکی ها داخلش غوطه ور شوند. وقتی روغن ها کاملا داغ شدند پیراشکی ها را داخل آن بیندازید تا دو طرف آن کاملا سرخ شوند و خمیرها رنگ قهوه ای طلایی پیدا کنند.

مرحله دوازدهم :

پیراشکی های سرخ شده را روی دستمال جذب روغن قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.و بعد با چیزهای دلخواه سطح آن را تزیین کنید.

نکات تکمیلی در مورد پیراشکی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
پیراشکی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

زیتون و پنیر؛ چاشنی ساده و خوشمزه برای انواع غذا و سالاد

فراشپز- یکی از انواع چاشنی ها می باشد که بسیار خوشمزه و ساده است و…

35 دقیقه ago

(ویدیو) طرز تهیه شیرینی زنجبیلی با سه نوع آرد و ماندگاری بالا

مواد لازم: ارد سفید قنادی ۲۰۰ گرم. آرد نخودچی ۱۲۵ گرم. آرد برنج: ۱۲۵ گرم.…

2 ساعت ago

طرز تهیه لوبیا پلو با سویا خیلی خوشمزه و راحت

فراشپز- لوبیا پلو با سویا یکی از انواع پلو های بسیار خوشمزه و راحت است…

3 ساعت ago

راز‌های جالب تیره و سیاه شدن قورمه سبزی رستورانی

فراشپز- قورمه سبزی یکی از خورش‌های محبوب ایرانیان است که رنگ این غذا در خوشمزگی…

3 ساعت ago

آموزش پخت سوپ گوجه سبز خوشمزه و مخصوص

فراشپز- سوپ گوجه سبز یکی از گزینه‌های خوشمزه و سالم برای شروع یک وعده غذایی…

4 ساعت ago

طرز تهیه رول بادمجان با مرغ چرخ کرده

فراشپز- رول بادمجان با مرغ یکی از رول های بسیار خوشمزه و متفاوت می باشد…

5 ساعت ago