آشپزی

طرز تهیه کاهو پلو زعفرانی با مرغ

فراشپز- کاهو پلو؛ یکی از غذا‌های ایرانی می‌باشد که همان طور که از نامش پیداست با کاهو و مرغ تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه و ساده است و شما برای ایجاد تنوع غذایی می‌توانید این پلو خوشمزه را تهیه کنید. شما به دلخواه می‌توانید به جای استفاده از مرغ از گوشت نیز استفاده کنید و در کنار این پلو خوشمزه از فواید خوب کاهو نیز بهرمند شوید خواصی همچون کاهش درد مفاصل، کاهش وزن، تقویت سیستم ایمنی بدن، تقویت استخوان بندی، سلامت مغز و چشم و … را دارا می‌باشد. با طرز تهیه کاهو پلو با مرغ همراه ما باشید.

مواد لازم

برنج ۳ پیمانه

کاهو ۵۰۰ گرم

سینه مرغ ۲ عدد

پیاز ۱ عدد

گوجه ۲ عدد

زعفران به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه، برگ بو، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه کاهو پلو

مرحله اول: پخت مرغ

ابتدا پیاز را پوست گرفته و ۴ قاچ کنید سپس سینه مرغ را همراه با ادویه و نمک و برگ بو داخل قابلمه ریخته و مقداری روی آن آب بریزید و بگذارید تا مرغ پخته شود بعد از پخت از قابلمه خارج و آن را ریش ریش کنید سپس آب مرغ را می‌توانید دور نریزید و از آن برای تهیه استاک مرغ استفاده کنید.

مرحله دوم: آماده سازی کاهو

در ادامه کاهو را شسته و به اندازه درشت خرد کنید سپس گوجه را نیز بشورید و به اندازه مکعبی ریز خرد کنید سپس داخل تابه مقداری روغن و کره ریخته و گوجه را کمی تفت دهید تا نرم شوند.

مرحله سوم: تهیه مواد میانی

سپس کاهو و مرغ را نیز به مواد اضافه کنید و کمی نمک و زعفران بزنید و کمی تفت داده تا با هم یکدست شوند سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

مرحله چهارم: دم گذاشتن کاهو پلو

برنج را از قبل با مقداری نمک خیس کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاد در این حین کف روی برنج را گرفته و آن را آبکش کنید سپس کف قابلمه چند برگ کاهو بگذارید به طوری که دیوار‌های قابلمه را نیز در بر بگیرد سپس کمی برنح و مقداری از مواد میانی کاهو پلو را ریخته و هم بزنید و همین طور لایه‌ها را تکرار کنید تا مواد تمام شود سپس کاهو پلو را برای ۳۵ دقیقه دم بگذارید در انتها کمی روغن یا کره روی برنج ریخته و آن را میل کنید. نوش جان

فوت و فن‌های دستور پخت کاهو پلو با مرغ

افزودن گوجه اختیاری و قابل حذف است.‌

می‌توانید سینه مرغ را بدون استخوان کنید و به صورت تکه‌های مزه دار کنید و سرخ کنید سپس در مواد استفاده کنید.

مقدار کاهو را بنا به سلیقه خود می‌توانید کم و زیاد کنید.

کمی ادویه پلویی در بین پلو بزنید تا خوش و عطر بو شود.

بهتر است از قابلمه نچسب استفاده کنید تا به راحتی بتوانید پلو را برگردانید و ته دیگ کاهو نچسبد.‌

می‌توانید از گوشت قلقلی نیز در تهیه این پلو استفاده کنید.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

غذاهای سریع برای مهمانی‌های ناگهانی

فراشپز- همه ما آن روزها را تجربه کرده‌ایم؛ زمانی که ناگهان تماس می‌گیریم یا پیامی…

6 ساعت ago

«نوتلا» را با روش‌های ساده رژیمی درست کن

فراشپز- نوتلا یکی از محبوب‌ترین کرم‌های شکلاتی در جهان است که بسیاری از ما عاشق…

8 ساعت ago

طرز تهیه رئیس بادام زمینی، شیرینی آمریکایی ساده و خوشمزه

فراشپز-رئیس بادام زمینی؛ یکی از تنقلات بسیار خوشمزه در آمریکا می باشد این فنجان ها…

9 ساعت ago

طرز تهیه ذرت پلو؛ طعم لذیذ و عطر بی‌نظیر

فراشپز- ذرت پلو یکی از غذا‌های خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است. این…

10 ساعت ago

طرز تهیه سوپ پیاز ضد حساسیت

فراشپز- با شروع فصل بهار، تعداد زیادی از افراد به آلرژی فصلی مبتلا می شوند.…

12 ساعت ago

غذاهای ساده‌ای که در کمتر از ۲۰ دقیقه آماده می‌شوند

فراشپز- زندگی پرشتاب امروزی، فرصت زیادی برای آشپزی مفصل باقی نمی‌گذارد. بسیاری از افراد، به‌ویژه…

13 ساعت ago