آشپزی

طرز تهیه کاهو پلو زعفرانی با مرغ

فراشپز- کاهو پلو؛ یکی از غذا‌های ایرانی می‌باشد که همان طور که از نامش پیداست با کاهو و مرغ تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه و ساده است و شما برای ایجاد تنوع غذایی می‌توانید این پلو خوشمزه را تهیه کنید. شما به دلخواه می‌توانید به جای استفاده از مرغ از گوشت نیز استفاده کنید و در کنار این پلو خوشمزه از فواید خوب کاهو نیز بهرمند شوید خواصی همچون کاهش درد مفاصل، کاهش وزن، تقویت سیستم ایمنی بدن، تقویت استخوان بندی، سلامت مغز و چشم و … را دارا می‌باشد. با طرز تهیه کاهو پلو با مرغ همراه ما باشید.

مواد لازم

برنج ۳ پیمانه

کاهو ۵۰۰ گرم

سینه مرغ ۲ عدد

پیاز ۱ عدد

گوجه ۲ عدد

زعفران به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه، برگ بو، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه کاهو پلو

مرحله اول: پخت مرغ

ابتدا پیاز را پوست گرفته و ۴ قاچ کنید سپس سینه مرغ را همراه با ادویه و نمک و برگ بو داخل قابلمه ریخته و مقداری روی آن آب بریزید و بگذارید تا مرغ پخته شود بعد از پخت از قابلمه خارج و آن را ریش ریش کنید سپس آب مرغ را می‌توانید دور نریزید و از آن برای تهیه استاک مرغ استفاده کنید.

مرحله دوم: آماده سازی کاهو

در ادامه کاهو را شسته و به اندازه درشت خرد کنید سپس گوجه را نیز بشورید و به اندازه مکعبی ریز خرد کنید سپس داخل تابه مقداری روغن و کره ریخته و گوجه را کمی تفت دهید تا نرم شوند.

مرحله سوم: تهیه مواد میانی

سپس کاهو و مرغ را نیز به مواد اضافه کنید و کمی نمک و زعفران بزنید و کمی تفت داده تا با هم یکدست شوند سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

مرحله چهارم: دم گذاشتن کاهو پلو

برنج را از قبل با مقداری نمک خیس کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاد در این حین کف روی برنج را گرفته و آن را آبکش کنید سپس کف قابلمه چند برگ کاهو بگذارید به طوری که دیوار‌های قابلمه را نیز در بر بگیرد سپس کمی برنح و مقداری از مواد میانی کاهو پلو را ریخته و هم بزنید و همین طور لایه‌ها را تکرار کنید تا مواد تمام شود سپس کاهو پلو را برای ۳۵ دقیقه دم بگذارید در انتها کمی روغن یا کره روی برنج ریخته و آن را میل کنید. نوش جان

فوت و فن‌های دستور پخت کاهو پلو با مرغ

افزودن گوجه اختیاری و قابل حذف است.‌

می‌توانید سینه مرغ را بدون استخوان کنید و به صورت تکه‌های مزه دار کنید و سرخ کنید سپس در مواد استفاده کنید.

مقدار کاهو را بنا به سلیقه خود می‌توانید کم و زیاد کنید.

کمی ادویه پلویی در بین پلو بزنید تا خوش و عطر بو شود.

بهتر است از قابلمه نچسب استفاده کنید تا به راحتی بتوانید پلو را برگردانید و ته دیگ کاهو نچسبد.‌

می‌توانید از گوشت قلقلی نیز در تهیه این پلو استفاده کنید.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

دستور پخت سوغان پلو (پیاز پلو) اردبیلی

فراشپز- سوغان پلو یکی از غذا‌های خوشمزه و مقوی ایرانی سنتی می‌باشد که اصالت آن…

2 ساعت ago

طرز تهیه سس اکبر جوجه به 4 روش

فراشپز- سس اکبر جوجه چطوری درست می‌شود؟ طرز تهیه سس اکبر جوجه به روش‌های مختلف…

3 ساعت ago

با این روش، فرنیِ همه پسند درست کنیم

فراشپز- در روزهای بلند و سرد زمستان، هیچ چیز مانند خوردن یک دسر گرم و…

4 ساعت ago

(ویدیو) طرز تهیه دسر کدوتنبل به شیوه آشپز آلمانی

فراشپز- در این ویدئو یک آشپز آلمانی با مواد اولیه شامل: یک کیلوگرم کدوتنبل، ۵۰۰…

5 ساعت ago

دستور پخت کیتو مرغ یا کتلت ایتالیایی با سس مخصوص

فراشپز- کتلت یا کیتو مرغ یک غذای خوشمزه ایتالیایی است که شباهت زیادی به کتلت…

6 ساعت ago

طرز تهیه قهوه هسته خرما در خانه

فراشپز- چنانچه قهوه‌خور هستید، احتمالا نام قهوه هسته خرما به گوشتان خورده است. نوشیدنی پرخاصیت…

7 ساعت ago