فراشپز- کاهو پلو؛ یکی از غذاهای ایرانی میباشد که همان طور که از نامش پیداست با کاهو و مرغ تهیه میشود و بسیار خوشمزه و ساده است و شما برای ایجاد تنوع غذایی میتوانید این پلو خوشمزه را تهیه کنید. شما به دلخواه میتوانید به جای استفاده از مرغ از گوشت نیز استفاده کنید و در کنار این پلو خوشمزه از فواید خوب کاهو نیز بهرمند شوید خواصی همچون کاهش درد مفاصل، کاهش وزن، تقویت سیستم ایمنی بدن، تقویت استخوان بندی، سلامت مغز و چشم و … را دارا میباشد. با طرز تهیه کاهو پلو با مرغ همراه ما باشید.
برنج ۳ پیمانه
کاهو ۵۰۰ گرم
سینه مرغ ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
گوجه ۲ عدد
زعفران به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، برگ بو، زردچوبه به مقدار لازم
ابتدا پیاز را پوست گرفته و ۴ قاچ کنید سپس سینه مرغ را همراه با ادویه و نمک و برگ بو داخل قابلمه ریخته و مقداری روی آن آب بریزید و بگذارید تا مرغ پخته شود بعد از پخت از قابلمه خارج و آن را ریش ریش کنید سپس آب مرغ را میتوانید دور نریزید و از آن برای تهیه استاک مرغ استفاده کنید.
در ادامه کاهو را شسته و به اندازه درشت خرد کنید سپس گوجه را نیز بشورید و به اندازه مکعبی ریز خرد کنید سپس داخل تابه مقداری روغن و کره ریخته و گوجه را کمی تفت دهید تا نرم شوند.
سپس کاهو و مرغ را نیز به مواد اضافه کنید و کمی نمک و زعفران بزنید و کمی تفت داده تا با هم یکدست شوند سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
برنج را از قبل با مقداری نمک خیس کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاد در این حین کف روی برنج را گرفته و آن را آبکش کنید سپس کف قابلمه چند برگ کاهو بگذارید به طوری که دیوارهای قابلمه را نیز در بر بگیرد سپس کمی برنح و مقداری از مواد میانی کاهو پلو را ریخته و هم بزنید و همین طور لایهها را تکرار کنید تا مواد تمام شود سپس کاهو پلو را برای ۳۵ دقیقه دم بگذارید در انتها کمی روغن یا کره روی برنج ریخته و آن را میل کنید. نوش جان
افزودن گوجه اختیاری و قابل حذف است.
میتوانید سینه مرغ را بدون استخوان کنید و به صورت تکههای مزه دار کنید و سرخ کنید سپس در مواد استفاده کنید.
مقدار کاهو را بنا به سلیقه خود میتوانید کم و زیاد کنید.
کمی ادویه پلویی در بین پلو بزنید تا خوش و عطر بو شود.
بهتر است از قابلمه نچسب استفاده کنید تا به راحتی بتوانید پلو را برگردانید و ته دیگ کاهو نچسبد.
میتوانید از گوشت قلقلی نیز در تهیه این پلو استفاده کنید.
منبع: پارسی دی
فراشپز- سوغان پلو یکی از غذاهای خوشمزه و مقوی ایرانی سنتی میباشد که اصالت آن…
فراشپز- سس اکبر جوجه چطوری درست میشود؟ طرز تهیه سس اکبر جوجه به روشهای مختلف…
فراشپز- در روزهای بلند و سرد زمستان، هیچ چیز مانند خوردن یک دسر گرم و…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز آلمانی با مواد اولیه شامل: یک کیلوگرم کدوتنبل، ۵۰۰…
فراشپز- کتلت یا کیتو مرغ یک غذای خوشمزه ایتالیایی است که شباهت زیادی به کتلت…
فراشپز- چنانچه قهوهخور هستید، احتمالا نام قهوه هسته خرما به گوشتان خورده است. نوشیدنی پرخاصیت…