آشپزی

طرز تهیه کباب ماهی اوزن برون به روش ذغالی و تابه‌ای

فراشپز- کباب ماهی اوزن برون یکی از انواع کباب های خوشمزه ایرانی است که در دسته بندی غذاهای دریایی قرار می گیرد. این کباب خوش طعم به دلیل وجود گوشت ماهی اوزن برون علاوه بر اینکه بسیار لذیذ است برای بدن نیز مفید است.با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کباب ماهی اوزن تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کباب ماهی اوزن تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

مواد لازم

پیاز متوسط ۲ عدد
ماهی اوزن برون ۸۰۰ گرم
فلفل دلمه ای رنگی ۲ عدد
روغن مایع ۳ ق غذا خوری
لیمو ترش و جعفری برای تزیین
زعفران دم کرده به مقدار لازم
آب لیمو ترش ۴ ق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه کباب ماهی اوزن برون

مرحله اول: مزه دار کردن

برای تهیه کباب ماهی اوزن برون باید از ماهی استخوان درشت استفاده کنید. برای شروع پوست ماهی را جدا کنید و استخوان های آنرا خارج کنید سپس ماهی را به صورت فیله خرد کنید. در ادامه یک ظرف مناسب انتخاب کنید و ماهی خرد شده را درون آن بریزید.در مرحله بعدی پیازها را با رنده ریز رنده کنید تا آبشان به طور کامل خارج شود سپس آب پیازها را به ظرف حاوی ماهی اضافه کنید. در ادامه آبلیمو را به همراه روغن مایع ، زعفران دم کرده و مقداری نمک و فلفل به ظرف اضافه کنید.

مرحله دوم: استراحت مواد

مواد را با دست زیر و رو کنید تا به تمام قسمت های گوشت ماهی برسند و آنرا طعم دار کنند. پس از اینکه مخلوط کردن مواد به اتمام رسید درب ظرف را بگذارید و آنرا به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا ماهی طعم دار شود.پس از گذشت این زمان ظرف را از یخچال خارج کنید. فلفل دلمه ای ها را به صورت تکه های مربع شکل خرد کنید و در زمان سیخ کردن ماهی ها یکی در میان از فلفل دلمه ای استفاد کنید. به این شکل که بین هر دو تکه ماهی یک تکه فلفل دلمه ای قرار بگیرد.

مرحله سوم: سیخ زدن

کباب ماهی اوزن برون را به دو روش تابه ای و ذغالی می توانید آماده کنید. در صورتی که می خواهید ماهی کباب را در تابه درست کنید باید از سیخ های چوبی برای سیخ کردن ماهی استفاده کنید و در صورتی که می خواهید ماهی کباب ذغالی تهیه کنید از توری یا سیخ فلزی استفاده کنید.

مرحله چهارم: تهیه کباب

برای درست کردن ماهی کباب در تابه مقداری کمی روغن در یک تابه بریزید در حدی که فقط تابه چرب شود سپس سیخ های چوبی را داخل تابه بچینید و اجازه دهید ماهی ها با حرارت ملایم سرخ شوند. پس از اینکه یک سمت ماهی ها سرخ شد آنها را بر گردانید تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.برای تهیه ماهی کباب با ذغال ابتدا منقل را آماده کنید و توجه داشته باشید حتما ذغال ها به صورت یکدست روشن شده باشند سپس سیخ ها یا توری را روی منقل قرار دهید تا ماهی کباب شود. در پایان ماهی کباب را با لیمو ترش و جعفری تزیین کنید و به همراه نان یا برنج سرو کنید.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

غذاهای سریع برای مهمانی‌های ناگهانی

فراشپز- همه ما آن روزها را تجربه کرده‌ایم؛ زمانی که ناگهان تماس می‌گیریم یا پیامی…

7 ساعت ago

«نوتلا» را با روش‌های ساده رژیمی درست کن

فراشپز- نوتلا یکی از محبوب‌ترین کرم‌های شکلاتی در جهان است که بسیاری از ما عاشق…

9 ساعت ago

طرز تهیه رئیس بادام زمینی، شیرینی آمریکایی ساده و خوشمزه

فراشپز-رئیس بادام زمینی؛ یکی از تنقلات بسیار خوشمزه در آمریکا می باشد این فنجان ها…

9 ساعت ago

طرز تهیه ذرت پلو؛ طعم لذیذ و عطر بی‌نظیر

فراشپز- ذرت پلو یکی از غذا‌های خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است. این…

10 ساعت ago

طرز تهیه سوپ پیاز ضد حساسیت

فراشپز- با شروع فصل بهار، تعداد زیادی از افراد به آلرژی فصلی مبتلا می شوند.…

13 ساعت ago

غذاهای ساده‌ای که در کمتر از ۲۰ دقیقه آماده می‌شوند

فراشپز- زندگی پرشتاب امروزی، فرصت زیادی برای آشپزی مفصل باقی نمی‌گذارد. بسیاری از افراد، به‌ویژه…

14 ساعت ago