فراشپز- کباب را باید د ر آذربایجان خورد، با آن مزه های ناب و منحصر به فرد ش. اگر طرفد ار کباب های آذربایجان هستید، این “کباب مرغ” هم حتما می تواند شما را راضی کند.
سینه مرغ : 2 عدد
سیر :2 حبه
پیاز :1 عد د
گشنیز و یا ریحان یا جعفری خرد شد ه :1 ق س
نمک و فلفل سیاه :به مقدار کافی
پود ر نان :1 ق س
سینه مرغ را 2 بار چرخ کنید. سیر و پیاز را رنده کنید و آب آنها را کاملا با فشار دست بگیرید .
سپس سینه مرغ چرخ شده را با پیاز و سیر رنده شده خوب مخلوط کنید و با دست چنگ بزنید.
پودر نان و گشنیز خرد شده را هم به مخلوط پیاز و مرغ اضافه کنید و همچنان ورز بدهید تا مواد خوب جذب هم شوند.
بعد از اینکه مایه کباب به خورد هم رفتند آنها را در یک ظرف ریخته و سر آن را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کنند.
بعد از 2 ساعت کباب پز یا زغال را آماده کنید و مایه کباب را به سیخ بکشید و کباب کنید
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کباب مرغ را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- این نکات برای تهیه و آمادهسازی زرشک بسیار مفید و کاربردی است. رعایت این…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز آلمانی با مواد اولیه شامل: یک کیلوگرم ماهی ماهی…
فراشپز- نوقا به نوعی گز گفته میشود که از ترکیب گلوکز با سفیده تخممرغ و…
فراشپز- در بین غذاهای مختلف غذاهای نانی تنوع و طرفداران بسیاری دارند. به ویژه اگر…
فراشپز- رشته پلو درباری نوعی روش طبخ رشته پلو با قیسی، برگه و کوفته قلقلی…
فراشپز- کوکو سبزی یکی از پیش غذاهای ایرانی است که به عنوان غذای اصلی هم…