آشپزی

طرز تهیه کتلت بادمجان با سیب زمینی؛ خوشمزه و راحت

فراشپز- طرز تهیه “کتلت بادمجان” کبابی برای افرادی که علاقه ی زیادی به غذاهای چرب ندارند یک وعده ی غذایی خوشمزه برای نهار را تکمیل می کند.

کتلت بادمجان و سیب زمینی یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ای است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برخی از افراد در تهیه این غذا از گوشت چرخ کرده استفاده می کنند و کتلت بادمجان با گوشت می پزند اما برای تهیه کتلت بادمجان رنده شده حتما نباید از گوشت استفاده کرد و بدون استفاده از گوشت چرخ کرده نیز می توان کتلت بادمجان کبابی تهیه کرد. در این بخش از آموزش آشپزی طرز تهیه کتلت بادمجان بدون گوشت را آموزش داده ایم.

مواد لازم برای تهیه کتلت بادمجان و سیب زمینی

بادمجان 2 عدد
سیب زمینی 3 عدد
تخم مرغ 1 عدد
پنیرپیتزا 30 گرم
پیاز 1 عدد
جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
آرد سوخاری و روغن به مقدار لازم

طرز تهیه کتلت بادمجان

بادمجان ها را ابتدا کبابی کنید.

سیب زمینی ها را آبپز کنید.

پوست بادمجان ها را بکنید و خرد کنید.

سیب زمینی های آبپز را رنده نمایید.

پیاز را رنده کنید و آب اضافی پیاز را به طور کامل با فشار دست بگیرید.

تخم مرغ، سیب زمینی، پیاز، نمک، جعفری و پنیر پیتزا را با هم مخلوط کنید.

کم‌کم به مواد مخلوط شده آرد سوخاری را اضافه کنید تا جایی که مایه کتلت به دست نچسبد.

به اندازه یک نارنگی از مواد جدا کنید و در دست شکل دهید و در روغن داغ بیاندازید.

دو طرف کتلت بادمجان را سرخ کنید.

میتوانید کتلت ها را در سینی فر بچینید و با حرارت 200 درجه سانتی گراد بپزید.

کوکوی بادمجان و سیب زمینی را همراه با نان تازه، ترشی، انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد کتلت بادمجان

بادمجان قلمی و شیرین را انتخاب کنید.

می توانید بادمجان‌ها را روی منقل کباب کنید یا برای کباب کردن بادمجان‌ها می‌توانید آنها را داخل سینی فر قرار دهید و در فر بپزید یا در ظرف هواپز یا سرخ‌کن قرار دهید و بدون استفاده از روغن بادمجان‌ها را خوب کباب کنید تا همه قسمت‌های آنها مغز پخت شود.

نکات تکمیلی در مورد کتلت بادمجان

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .

کتلت بادمجان را می توانید در وعده نهار – میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید .

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه رب نارنج شمالی؛ چگونه از تلخ شدن رب جلوگیری کنیم؟

فراشپز- رب نارنج از چاشنی‌های اصیل و پرطرفدار در دستور پخت‌های شمال ایران است. این…

10 ساعت ago

طرز تهیه کوکو عدس به دو روش متفاوت

فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…

10 ساعت ago

طرز تهیه ساندویچ لذیذ شاورما مرغ به سبک رستوران

فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…

10 ساعت ago

آیا چای سبز واقعا موجب لاغری می‌شود؟، منع مصرف چای سبز برای این افراد

فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…

10 ساعت ago

برای سلامت روده‌هایتان این میوه‌ها و سبزیجات را بخورید

فراشپز- از زمان‌های قدیم، درباره فواید بی‌شمار خوردن میوه‌ها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…

10 ساعت ago

موز با شیر: آیا برای سلامت بدن مفید است یا مضر؟ + طرز تهیه شیرموز سالم

فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…

10 ساعت ago