آشپزی

طرز تهیه کتلت بادمجان رنده شده ؛ غذای خوشمزه‌ای که نه سیب زمینی می خواهد نه گوشت

فراشپز- کتلت بادمجان رنده شده یکی از بهترین روش های تهیه کتلت بادمجان است که طعم بی نظیری داشته و می توانید آن را در رژیم غذایی تان بگنجانید.

کتلت بادمجان بدون گوشت یک گزینه عالی برای افرادی است که رژیم گیاهخواری دارند یا به دنبال کاهش مصرف گوشت هستند. این کتلت نه تنها خوشمزه و مغذی است بلکه بسیار هم ساده و سریع آماده می‌شود.

طرز تهیه کتلت بادمجان خام با بادمجان رنده شده

تنوع در تهیه کتلت‌ها بسیار زیاد است و جایگاه ویژه‌ای بین مردم ایران دارد. کتلت بادمجان یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است که با دستورهای متنوع و مختلف طبخ می‌شود. کتلت بادمجان رنده شده خام یکی از بهترین روش های تهیه کتلت بادمجان است که طعم بی نظیری داشته و می توانید آن را در رژیم غذایی تان بگنجانید. در این بخش از نمناک دو روش تهیه کتلت بادمجان بدون سیب زمینی را آموزش داده ایم.

روش اول: کتلت بادمجان خام بدون گوشت

برای تهیه کتلت بادمجان رنده شده بدون گوشت مراحل زیر را دنبال کنید:

مواد لازم تهیه کتلت بادمجان خام

بادمجان ۴ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
شوید ۳ قاشق غذاخوری
آرد ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه کتلت بادمجان رنده شده

سیب زمینی را آبپز کنید و پوست بکنید و بگذارید تا خنک شود.
بادمجان ها را پوست بگیرید و رنده درشت بزنید.
بادمجان های رنده شده را داخل محلول آب و نمک بمدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا تلخی بادمجان ها گرفته شود.
بادمجان ها را از آب و نمک خارج کنید و روی آن آب گرفته تا نمک اضافی آن از بین برود.
آب اضافی بادمجان ها را با فشار دست خوب بگیرید.
بادمجان های رنده شده را در تابه با روغن کمی تفت دهید.
سیب زمینی را بعد از پوست کندن رنده بزنید.
پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و آب پیاز را بگیرید.
سیب زمینی را به پیاز و بادمجان اضافه کنید.
تخم مرغ ها را بعد ازهم زدن به مخلوط بادمجان ها اضافه کنید.
سپس ادویه ها و شوید و آرد را بیفزایید.
تابه را با کمی روغن روی گاز قرار دهید.
مایه کتلت با کمک قاشق یا قیف داخل تابه ریخته و اجازه دهید سرخ شود.
کتلت ها را روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود.

روش دوم: کتلت بادمجان رنده شده بدون سیب زمینی

برای تهیه کوکوی بادمجان خام بدون سیب زمینی و گوشت به روش زیر عمل کنید.

مواد لازم تهیه کتلت بادمجان بدون سیب زمینی

بادمجان ۱ کیلو
نمک ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۲ الی ۳ عدد
سیر ۲حبه
آرد ذرت ۱ قاشق غذاخوری
رب انار ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

روش تهیه کوکو بادمجان خام بدون سیب زمینی

بادمجان ها را پوست بگیرید و رنده کنید.
به بادمجان رنده شده نمک بزنید و یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و هم بزنید تا از لختگی خارج شود.
به تخم مرغ ها، فلفل و زدچوبه، رب انار و روغن زیتون بیفزایید.
آب بادمجان ها را با دست گرفته و داخل ظرفی بریزید.
پیاز را رنده کرده و آب آن را با فشردن بگیرید و به بادمجان بیفزایید.
سیر رنده شده را همراه تخم مرغ ها به مواد دیگر (بادمجان و…) بیفزایید.
در این مرحله از طرز تهیه کتلت بادمجان، به مواد آرد ذرت اضافه کنید.
روغن را در تابه ریخته و روی حرارت بگذارید.
با دست به کوکوها شکل دهید و آنها را سرخ کنید.
کوکو بادمجان را با مخلفاتی چون نان و سبزی سرو کنید.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

18 دقیقه ago

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

1 ساعت ago

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…

2 ساعت ago

طرز تهیه شور گوجه سبز؛ یکی از خوشمزه ترین چاشنی‌ها

فراشپز- گوجه سبز از جمله میوه‌هایی است که قبل از آمدن بهار همه انتظارش را…

10 ساعت ago

رانی سیب خانگی: نوشیدنی خوشمزه و سالم برای تمامی فصل‌ها

فراشپز- رانی سیب یکی از نوشیدنی‌های خوشمزه و محبوب است که به دلیل طعم دلپذیر…

12 ساعت ago

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و ذرت با شوید

فراشپز- سالاد سیب زمینی و ذرت از آن دسته سالاد‌هایی است که تا بهار تمام…

14 ساعت ago