فراشپز- کتلت بادمجان رنده شده یکی از بهترین روش های تهیه کتلت بادمجان است که طعم بی نظیری داشته و می توانید آن را در رژیم غذایی تان بگنجانید.
کتلت بادمجان بدون گوشت یک گزینه عالی برای افرادی است که رژیم گیاهخواری دارند یا به دنبال کاهش مصرف گوشت هستند. این کتلت نه تنها خوشمزه و مغذی است بلکه بسیار هم ساده و سریع آماده میشود.
تنوع در تهیه کتلتها بسیار زیاد است و جایگاه ویژهای بین مردم ایران دارد. کتلت بادمجان یکی از محبوبترین و خوشمزهترین غذاهای ایرانی است که با دستورهای متنوع و مختلف طبخ میشود. کتلت بادمجان رنده شده خام یکی از بهترین روش های تهیه کتلت بادمجان است که طعم بی نظیری داشته و می توانید آن را در رژیم غذایی تان بگنجانید. در این بخش از نمناک دو روش تهیه کتلت بادمجان بدون سیب زمینی را آموزش داده ایم.
برای تهیه کتلت بادمجان رنده شده بدون گوشت مراحل زیر را دنبال کنید:
بادمجان ۴ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
شوید ۳ قاشق غذاخوری
آرد ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
سیب زمینی را آبپز کنید و پوست بکنید و بگذارید تا خنک شود.
بادمجان ها را پوست بگیرید و رنده درشت بزنید.
بادمجان های رنده شده را داخل محلول آب و نمک بمدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا تلخی بادمجان ها گرفته شود.
بادمجان ها را از آب و نمک خارج کنید و روی آن آب گرفته تا نمک اضافی آن از بین برود.
آب اضافی بادمجان ها را با فشار دست خوب بگیرید.
بادمجان های رنده شده را در تابه با روغن کمی تفت دهید.
سیب زمینی را بعد از پوست کندن رنده بزنید.
پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و آب پیاز را بگیرید.
سیب زمینی را به پیاز و بادمجان اضافه کنید.
تخم مرغ ها را بعد ازهم زدن به مخلوط بادمجان ها اضافه کنید.
سپس ادویه ها و شوید و آرد را بیفزایید.
تابه را با کمی روغن روی گاز قرار دهید.
مایه کتلت با کمک قاشق یا قیف داخل تابه ریخته و اجازه دهید سرخ شود.
کتلت ها را روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود.
برای تهیه کوکوی بادمجان خام بدون سیب زمینی و گوشت به روش زیر عمل کنید.
بادمجان ۱ کیلو
نمک ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۲ الی ۳ عدد
سیر ۲حبه
آرد ذرت ۱ قاشق غذاخوری
رب انار ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
بادمجان ها را پوست بگیرید و رنده کنید.
به بادمجان رنده شده نمک بزنید و یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و هم بزنید تا از لختگی خارج شود.
به تخم مرغ ها، فلفل و زدچوبه، رب انار و روغن زیتون بیفزایید.
آب بادمجان ها را با دست گرفته و داخل ظرفی بریزید.
پیاز را رنده کرده و آب آن را با فشردن بگیرید و به بادمجان بیفزایید.
سیر رنده شده را همراه تخم مرغ ها به مواد دیگر (بادمجان و…) بیفزایید.
در این مرحله از طرز تهیه کتلت بادمجان، به مواد آرد ذرت اضافه کنید.
روغن را در تابه ریخته و روی حرارت بگذارید.
با دست به کوکوها شکل دهید و آنها را سرخ کنید.
کوکو بادمجان را با مخلفاتی چون نان و سبزی سرو کنید.
منبع: نمناک
فراشپز- کباب لاهماجون یکی از انواع کبابهای مشهور و بسیار خوشمزه ترکیه است که با…
فراشپز- طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی گرجستانی را در ادامه خواهید خواند. این سالاد پیشغذایی…
فراشپز- خورش ترشی قیمه یکی از انواع غذاهای اصیل و سنتی استان آذربایجان است که…
فراشپز- پلو مکزیکی یکی از انواع پلوهای مخلوط گیاهی است که از ترکیب برنج با…
فراشپز- کیک میوه خشک یکی از انواع کیکهای میوهای است که از ترکیب مایه کیک…
فراشپز- آیا تا به حال به دنبال پیشغذایی جذاب و خوشمزه برای مهمانیها یا حتی…