در این مطلب طرز تهیه “کتلت کدو سبز” رژیمی را برای عزیزانی که همواره به دنبال غذاهای رژیمی هستند را آماده کرده ایم.
کدو سبز – 4 عدد
تخم مرغ – 1 عدد
پیاز – 1 عدد
آرد – نصف لیوان
ماست چکیده – به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه – به میزان لازم
کدو ها را بشوید و سر و دم آن را ببرید و با چاقو برجستگی های روی آن را بتراشید. سپس با رنده درشت آن را رنده کنید. پیاز را هم پوست بگیرد و آن را رنده کنید و آب اضافه آن را جدا کنید. همچنین آرد را هم با مقداری نمک مخلوط کنید و 2 بار از الک رد کنید تا سبک شود. آرد الک شده را با پیاز و کدوی رنده شده به همراه مقداری نمک ، فلفل و یک عدد تخم مرغ مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا مایه یکدستی درست شود.
فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنید تا کمی گرم شود. سپس کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و با قاشق از مایه کتلت با کمی فاصله روی سینی بریزید و سینی را به مدت 15 الی 20 دقیقه داخل فر قرار دهید. پس از پخته شدن کتلت ها شعله بالای فر را هم برای چند دقیقه روشن کنید تا روی کتلت ها کمی برشته شود.
کتلت های آماده شده را با ماست چکیده به عنوان سس سرو کنید.اگر هم دوست داشتید با آبلیمو ، آبغوره و سس قرمز میل کنید. همچنین در صورت تمایل میتوانید از مقداری آبلیمو یا گرد لیمو در مواد اولیه آن استفاده کنید.در ضمن استفاده از پیازچه هم طعم کتلت را متفاوت تر میکند.
1 – اگر مایل بودید می توانید مقدار کمی آبلیمو یا غوره را به مواد کتلت اضافه نمایید.
2 – اگر دوست داشتید می توانید مقداری نیز پیازچه هم به مواد اصلی کتلت تان اضافه نمایید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کتلت کدو سبز را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- خوراک لوبیا همراه با کمی روغن زیتون و زیره و گلپر سرو بشه که…
فراشپز- در این مطلب با نحوه طبخ خوراک رژیمی و بسیار خوشمزه مرغ و سبزیجات…
فراشپز- نیمرو بدون روغن مخصوص شمایی که رژیم دارید. این بار مزه ی “نیمرو”ی رژیمی…
فراشپز- “املت قارچ” و گوجه فرنگی یک پیش غذای عالی و مقوی می باشد که…
فراشپز- املت سیب زمینی به سبک اسپانیایی بسیار خوشمزه می باشد و به سادگی و…