آشپزی

طرز تهیه کته ماکارونی؛ فوری و راحت

فراشپز- تهیه ماکارونی با هر روشی بسیار خوشمزه است ولی این بار قرار است یدون کثیف کردن چندتا ظرف و آبکش کردن ماکارونی این کته خوشمزه را تهیه کنید. شما می‌توایند برای تهیه این ماکارونی کته از انواع سبزیجات و گوشت استفاده کنید. برای تهیه این ماکارونی بهتر است از ماکارونی فرمی استفاده کنید تا ظاهر جذاب تری داشته باشد. امروز طرز تهیه کته ماکارونی به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

پیاز ۱ عدد

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم

فلفل دلمه ۱ عدد

قارچ ۵ عدد

رب ۲ ق غذا خوری

پاستا فرمی ۱ بسته

پوره گوجه فرنگی ۴ عدد

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن، پودر سیر به مقدار لازم

طرز تهیه کته ماکارونی

مرحله اول: تفت دادن پیاز

ابتدا باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل یک تابه بزرگ و گود تفت دهید تا سبک و شیشه‌ی شود و بعد گوشت را اضافه کنید را تفت دهید تا گوشت خوب سرخ شود سپس ادویه‌ها را به گوشت بزنید و مجدد مواد را تفت دهید. در این مرحله فلفل دلمه ریز شده و قارچ اسلایس شده را اضافه کنید.

مرحله دوم: افزودن رب

مواد را خوب تفت دهید تا آب اضافه قارچ کشیده شود و بعد رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و بعد پوره گوجه فرنگی را نیز اضافه کنید و تفت دهید (می توانید گوجه را رنده کنید) و بعد کمی آب به مواد اضافه کنید تا گوشت خوب پخته شود.

مرحله سوم: افزودن ماکارونی

در ادامه باید کمی بیشتر آب بریزید و ماکارونی فرمی را اضافه کنید و هم بزنید تا بجوش بیاید و طبق نوشته روی بسته بندی زمان دهید تا ماکارونی بجوش بیاید و آب اضافه مواد کشیده شود.

مرحله چهارم: تهیه کته ماکارونی

در ادامه کف قابلمه مورد نظر را روغن بریزید و ته دیگ نون قرار دهید و ماکارونی را داخل قابلمه بریزید و دمکنی قرار دهید و بگذارید تا دم بکشد. نوش حان

فوت و فن‌های دستور تهیه کته ماکارونی‌

می‌توانید بعد از تمام شدن داخل همان قابلمه یا تابه‌ی که مواد میانی را تهیه کردید دم کنید یا در قابلمه‌ی دیگر دم کنید.

به دلخواه قارچ یا ذرت و نخود فرنگی به مواد اضافه کنید.

مقدار آب و مدت زمان جوشیدن پشت بسته بندی هر ماکارونی نوشته شده است و زیاد نجوشید وگرنه شل و خمیر می‌شود.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

برای خواب راحت این خوراکی‌ها را نخورید

فراشپز- عوامل متعددی در ایجاد اختلال در خواب شبانه دخیل هستند که یکی از آن‌ها…

3 ساعت ago

طرز پخت پاستا با مرغ و پیازچه

فراشپز- بعید به نظر می‌رسد که این روز‌ها کسی پاستا دوست نداشته باشد آن هم…

4 ساعت ago

(ویدئو) طرز پخت یک غذای ساده با تخم مرغ و برنج

فراشپز- در این ویدئو یک آشپز چینی با مواد اولیه شامل: ۳۶۰ گرم برنج مانده،…

5 ساعت ago

بهترین نوشیدنی برای کودکان

فراشپز- اخیراً گروهی از کارشناسان به دنبال بررسی پنج‌ماهه مقالات علمی در این باره این…

6 ساعت ago

طرز تهیه سوفله موز، دسر خوشمزه و مجلسی

فراشپز- سوفله موز نوعی دسر میوه‌ای است که از ترکیب موز با تخم مرغ، پودر…

7 ساعت ago

فوت و فن پخت خورشت آلو گشنیز

فراشپز- خورشت آلو گشنیز یک غذای سنتی مربوط به جنوب ایران است. نکته جالب در…

7 ساعت ago