فراشپز- کدو بره یا کچلیک بره یه غذای کاملا گیاهی و بسیار خوشمزهاس که با داشتن انواع مواد مغذی گیاهی برای افرادی که به خوراکهای سبک علاقه دارند و مخصوصا برای گیاهخوارن به شدت مناسبه و به خاطر داشتن مواد اولیه مختلف هم خیلی سیر کنندهاس و هم عطر و بوی مخصوصی که داره، شما رو به شدت به خودش جذب میکنه.
طرز تهیه این غذا خیلی راحت و مقرون به صرفهاس. چون با کمترین مواد اولیه موجود تو خونه به راحتی میتونید این غذا رو طبخ کنید و در صورتی که به دنبال یک صبحانه متفاوت یا شام سبک میگردید و زمانهایی که قصد دارید خوراکی بپزید که به سرعت آماده بشه، بهتون پبشنهاد میکنم طعم جذاب این غذا رو از دست ندید.
این غذای خوشمزه شمالی با انواع طعمهای مختلف طبخ میشه و با یه بار امتحان هیچوقت طعمش رو فراموش نمیکنید. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز پخت کدو بره ساده و خیلی خوشمزه رو بهتون آموزش بدیم.
کدو سبز ۴ عدد
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
گوجه فرنگی ۲ عدد بزرگ
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
رب گوجه ۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۲ عدد
جعفری ریز خرد شده ۱/۵ قاشق غذا خوری
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
زردچوبه نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه کدو بره رو با پوست گرفتن پیاز شروع کنید. در ادامه پیاز رو به صورت نگینی ریز خرد کرده و یه تابه مناسب و جادار روی حرارت قرار بدید و بهش روغن اضافه کنید که داغ بشه.
پیاز خرد شده رو داخل تابه بریزید و شروع کنید به تفت دادن تا پیاز سبک و شیشهای بشه و به مقدار گفته شده در داخل دستو زردچوبه اضافه کنید و به هم زدن مواد ادامه بدید تا کاملا یکدست بشن.
برای درست کردن کدو بره خوشمزه بهتره سیر رو پوست بگیرید و به صورت ریز خرد کرده و داخل تابه حاوی پیاز بریزید و با حرارت ملایم، سیر رو یه مقدار تفت بدید تا عطر و بوی سیر، فضا رو در بر بگیره.
این مرحله بهتره سیب زمینی از قبل خرد شده (سیب زمینی رو به صورت نگینی یا مکعبی و به اندازه مناسب خرد کنید) رو به تابه حاوی پیاز و سیر اضافه کرده و به تفت دادن مواد با حرارت پایین ادامه بدید.
برای این که سیب زمینی به سرعت نرم بشه، بهتره درب تابه رو به مدت ۳ الی ۵ دقیقه ببندید. در ادامه بهتره به سراغ مواد اصلی این غذا، یعنی کدو برید و اونها رو به خوبی پوست بگیرید.
روند آماده سازی مواد اولیه کدو بره رو با مکعبی خرد کردن کدو ادامه بدید و سپس، درب تابه رو بردارید و کدو رو به مواد اضافه کنید. در ابتدا یه مقدار مواد رو هم بزنید تا با هم ترکیب بشن و به اندازه ¼ پیمانه به تابه آب اضافه کنید.
این غذا باید لعابدار باشه و برای این که طعم ویژهای داشته باشه، بهتره گوجه فرنگیها رو هم پوست یگیرید و به اندازه ریز خرد کنید و داخل تابه بریزید و دوباره درب تابه رو ببندید تا مواد با بخار به خوبی پخته و نرم بشن.
پس از پخته شدن غذا، وقتشه به تعداد نفرات تخم مرغ اضافه کنید و برای این کار میتونید از دو روش بهره ببرید، اول این که تخم مرغها رو داخل کاسه بشکنید، به خوبی هم بزنید تا از لختگی بیرون بیان و بعد روی مواد بریزی.
روش دوم هم برای اضافه کردن تخم مرغ به مواد اینه که، تخم مرغ رو به صورت املت روی مواد بریزید و اجازه بدید تا به خوبی پخته بشن و سپس غذا رو داخل ظرف مناسب برای سرو بریزید.
کدو کباب گیاهی و خوشمزهای که پختید آماده شده. بهتره روی غذا رو با جعفری به خوبی تزیین کنید و به همراه نان از این غذای بسیار سالم و سرشار از انواع مواد مغذی گیاهی لذت ببرید.
میتویند نصف جعفری خرد شده رو بعد از اضافه کردن گوجه داخل تابه بریزید تا خوشمزهتر بشه.
اگه دلتون غذای ترش یا ملس میخواد، میتونید از رب انار استفاده کنید.
مقدار استفاده از سیر دست خودتونه و به دلخواه میتونید از سیر بیشتری استفاده کنید.
یادتون باشه که سیر به سرعت میسوزه و بهتره با حرارت ملایم اون رو تفت بدید.
به راحتی میتونید با اضافه کردن پنیر پارمزان این غذا رو برای کودکان بد غذا، خوشمزهتر کنید.
اینم از نحوه درست کردن کال کباب ساده و مقوی که طعم خیلی جذاب این غذا رو بعد از یک بار امتحان هیچوقت فراموش نمیکنید. برای درست کردن این غذا نیاز به مهارت آشپزی ندارید و فقط کافیه طبق اصول پخت پیش برید تا به طعم اصلی این غذا رو به دست بیارید. به راحتی میتونید برای طبخ این غذای گیاهی از انواع سبیجات و ادویههایی که علاقه دارید استفاده کنید تا طعم این غذا دوچندان بشه و هربار از خوردنش لذت ببرید.
منبع: مجله قرمز
فراشپز- رشته پلو قیسی یکی از غذاهای محلی آذربایجان شرقی و غربی است که طرز…
فراشپز- پلو نخود فرنگی با مرغ یکی از پلوهای بسیار خوشمزه و راحت می باشد.…
فراشپز- ساندویچ مغز یکی از ساندویچهای محبوب ایرانیان است البته بهتر است بگوییم یکی از…
فراشپز- در این گزارش طرز تهیه چلو مرغ زعفرانی بدون رب به روش رستورانی را…
فراشپز- قیمه توماتیز یکی از انواع غذاهای محلی و خوشمزه کردی است که به قیمه…
فراشپز- ترشی سیر عربی یکی از انواع ترشیهای سیر بسیار خوشمزه است که از ترکیب…