فراشپز- کدو کلوبیج یک شیرینی خوشمزه است که گیلانیها آن را برای عصرانه تهیه و میل میکنند. برای طرز تهیه این شیرینی خوش طعم و عالی از کدو حلوایی استفاده میکنند و طعم خوب آن به همین دلیل است. در ادامه با طرز تهیه کدو کلو بیج آشنا خواهید شد.
آرد گندم الک شده یک پیمانه
کدو حلوایی پخته و له شده یک پیمانه
تخم مرغ یک عدد
گلاب یک تا دو قاشق غذا خوری
شیر یک چهارم پیمانه
پودر دارچین و مغز هل کوبیده شده یک قاشق چایی خوری
نمک یک هشتم قاشق چایی خوری
شکر یک دوم پیمانه
بیکینگ پودر نصف قاشق چایی خوری
برای تهیه کدو کلوبیج ابتدا لازم است یک کدو حلوایی را بشویید سپس آن را با پوست به تکههای درشت تقسیم کنید و آن را با مقداری آب درون قابلمهای قرار دهید تا کدو حلواییها بپزند. سپس کدو حلوایی را از پوست آن جدا کنید و با قاشق له کنید.
تخم مرغ، شکر، کدو حلوائی پخته شده، آرد، گلاب، شیر، بیکینگ پودر، نمک، دارچین و پودر هل را درون ظرفی بریزید و همه آنها را با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط به دست آمده را کنار بگذارید تا جا بیفتد.
کمی روغن درون تابهای بریزید و اجازه دهید داغ شود. سپس مواد آماده شده را با دست مانند کتلت یا کوکو درست کنید و آنها را درون روغن بیندازید و اجازه دهید تا سرخ شوند. در حین سرخ شدن موادتان باید کمی پف کند و مغز پخت شود. سپس طرف دوم آن را هم سرخ کنید.
برای خوشمزهتر شدن این شیرینی میتوانید مقداری مغز گردو خرد شده به مایه آن اضافه کنید.
برای تهیه این شیرینی میتوانید به جای شیر از ماست هم استفاده کنید، اما شیر آن را لطیفتر میکند.
بهترین کار این است که برای تهیه این شیرینی از ترکیبی از آرد برنج و آرد گندم استفاده کنید. اگر آرد برنج را هم به موادتان اضافه کردید باید زمان استراحت خمیرتان را بیشتر کنید.
منبع: کتاب کاله
فراشپز- سالاد سیب زمینی و ذرت یک انتخاب عالی برای دورهمیها و مهمانی هاست و…
فراشپز- زنجبیل از جمله گیاهان دارویی معطر و تند است که فواید سلامت مختلفی را…
فراشپز- غذاهای سنتی هر منطقه بهطور ویژهای با فرهنگ و طبیعت آن منطقه پیوند دارند.…
فراشپز- خورشتهای ایرانی یکی از اصلیترین و محبوبترین غذاهای ایرانی هستند که در سراسر کشور…
فراشپز- خوردن گوجه سبز در بارداری اگر حساسیت نداشته باشید بلامانع است این میوه محبوب…
فراشپز- چه چیزی از یک سس یا دیپ خوشمزه برای همراهی غذاهای مختلف بهتر است؟…