آشپزی

طرز تهیه کدو کلوبیج؛ نان عصرانه گیلانی

فراشپز- کدو کلوبیج یک شیرینی خوشمزه است که گیلانی‌ها آن را برای عصرانه تهیه و میل می‌کنند. برای طرز تهیه این شیرینی خوش طعم و عالی از کدو حلوایی استفاده می‌کنند و طعم خوب آن به همین دلیل است. در ادامه با طرز تهیه کدو کلو بیج آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای تهیه کدو کلوبیج

آرد گندم الک شده یک پیمانه

کدو حلوایی پخته و له شده یک پیمانه

تخم مرغ یک عدد

گلاب یک تا دو قاشق غذا خوری

شیر یک چهارم پیمانه

پودر دارچین و مغز هل کوبیده شده یک قاشق چایی خوری

نمک یک هشتم قاشق چایی خوری

شکر یک دوم پیمانه

بیکینگ پودر نصف قاشق چایی خوری

طرز تهیه کدو کلوبیج

مرحله اول

برای تهیه کدو کلوبیج ابتدا لازم است یک کدو حلوایی را بشویید سپس آن را با پوست به تکه‌های درشت تقسیم کنید و آن را با مقداری آب درون قابلمه‌ای قرار دهید تا کدو حلوایی‌ها بپزند. سپس کدو حلوایی را از پوست آن جدا کنید و با قاشق له کنید.

مرحله دوم

تخم مرغ، شکر، کدو حلوائی پخته شده، آرد، گلاب، شیر، بیکینگ پودر، نمک، دارچین و پودر هل را درون ظرفی بریزید و همه آنها را با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط به دست آمده را کنار بگذارید تا جا بیفتد.

مرحله سوم

کمی روغن درون تابه‌ای بریزید و اجازه دهید داغ شود. سپس مواد آماده شده را با دست مانند کتلت یا کوکو درست کنید و آنها را درون روغن بیندازید و اجازه دهید تا سرخ شوند. در حین سرخ شدن موادتان باید کمی پف کند و مغز پخت شود. سپس طرف دوم آن را هم سرخ کنید.

نکات تهیه کدو کلوبیج

برای خوشمزه‌تر شدن این شیرینی می‌توانید مقداری مغز گردو خرد شده به مایه آن اضافه کنید.

برای تهیه این شیرینی می‌توانید به جای شیر از ماست هم استفاده کنید، اما شیر آن را لطیف‌تر می‌کند.

بهترین کار این است که برای تهیه این شیرینی از ترکیبی از آرد برنج و آرد گندم استفاده کنید. اگر آرد برنج را هم به موادتان اضافه کردید باید زمان استراحت خمیرتان را بیشتر کنید.

منبع: کتاب کاله

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه ذرت مکزیکی با خامه و شیر به سبک بازاری

فراشپز- ذرت خامه‌ای را با چند قلم مواد اولیه در دسترس به راحتی و به…

32 دقیقه ago

طرز پخت پیتزا مرغ سوخاری

فراشپز- پیتزا مرغ سوخاری یکی از پیتزا‌های خوشمزه و ایده آل است که می‌توانید به…

2 ساعت ago

فوت و فن پخت کتلت مرغ و بروکلی بدون سیب زمینی

فراشپز- کتلت مرغ و بروکلی؛ یکی از انواع کتلت‌ها می‌باشد که با کلم بروکلی بسیار…

3 ساعت ago

طرز تهیه بیسکویت «های بای» مغزدار خانگی

فراشپز- بیسکوئیت های بای، یکی از پرطرفدارترین بیسکویت‌ها می‌باشد که در ایران بسیار محبوب است…

3 ساعت ago

درمان عفونت معده با این ترکیبات جادویی

فراشپز- عفونت‌های مکرر معده ممکن است به دلیل مصرف مواد غذایی غیربهداشتی یا آب بدون…

4 ساعت ago

طرز تهیه پلو کرفس با مرغ، یک بشقاب خوشمزگی و هیجان!

فراشپز- پلو کرفس با مرغ نوعی پلوی مخلوط است که از ترکیب برنج با کرفس،…

7 ساعت ago