آشپزی

طرز تهیه کرم بروله؛ دسری جذاب و متفاوت

با این دسر جذاب و متفاوت، وعده‌های غذایی‌تان را رنگارنگ کنید

مواد لازم برای تهیه کرم بروله:

خامه‏ صبحانه ۴۲۵ گرم
تخم مرغ (زرده) ۵ عدد
شکر۵۰ گرم
شیر۱۰۰ میلی لیتر
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری

طرز تهیه و دستور پخت کرم بروله:

۱. فر را در دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. شکر و زرده‌ها را به همراه وانیل هم بزنید.

۲. خامه و شیر را روی حرارت قرار دهید. به محض اینکه شروع کرد به جوشیدن، از روی حرارت بردارید. کمی هم بزنید تا دما در کل مایع یکنواخت شود.

۳. سپس به آرامی خامه داغ را به زرده اضافه کنید و همزمان با همزن مخلوط کرده تا تخم مرغ‌ها نبندند.

۴. داخل یک ظرف پیرکس یا قالب را با آب جوش پر کنید، ظرف مخصوص کرم را از مخلوط پر کرده و داخل آب قرار دهید. دقت شود که آب به اندازه یک و نیم سانتی متر عمق داشته باشد.

۵. ظرف را به مدت ۵۰ دقیقه درون فر قرار دهید. بعد از پخت وسط کرم حالت ژله‌ای خواهد داشت و کمی شل است. مقداری شکر روی ظرف بپاشید. با استفاده از فندک آشپزخانه، با احتیاط شعله را روی شکر بگیرید تا کمی قهوه‌ای شود.

۶. پس از خنک شدن، ظرف‌ها را به مدت زمان حداقل یک ساعت درون یخچال قرار دهید.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی مخصوص شب عید نوروز

فراشپز- سبزی پلو با ماهی یکی از غذا‌های پر طرفدار و مناسبتی برای ما ایرانی‌ها…

20 دقیقه ago

طرز تهیه شیرینی بهارنارنج؛ شیرینی با عطر بهار

فراشپز- شیرینی بهار نارنج نوعی شیرینی آردی با عرق بهار نارنج است که عطر و…

44 دقیقه ago

شیرینی عید بدون نیاز به پخت که 5 دقیقه ای آماده میشه

فراشپز- می‌توانید برای جشن عید نوروز یک شیرینی خوشمزه و لذیذ بدون نیاز به فر…

2 ساعت ago

طرز تهیه شیرینی نخودچی بازاری با روغن مایع، بدون استراحت

فراشپز- شیرینی نخودچی یکی از شیرینی های قدیمی عید نوروز است که طرز تهیه ساده…

3 ساعت ago

طرز تهیه باقلوای ترکی؛ طعمی بی نظیر

فراشپز- برخلاف تصور عموم درست کردن انواع شیرینی باقلوا اصل ترکی استانبولی یا کیک باقلوا…

3 ساعت ago

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی؛ تجربه یک طعم متفاوت

فراشپز- امروز را به شیرینی‌پزی اختصاص دهید؛ مواد اولیه این شیرینی را تهیه کنید و…

4 ساعت ago