فراشپز- دسرها همیشه جذابترین بخش وعدههای غذایی هستند؛ چون میدانیم هرچقدر هم که شام و ناهار هیجانانگیزی بخوریم، باز هم چیز جذابتری در انتظارمان است.
تخم مرغ: ۵ عدد
شکر: ۲۲۰ گرم
شیر: نیم لیتر
وانیل: نصف قاشق مرباخوری
طرز تهیه و دستور پخت کرم کارامل:
۱. ابتدا ۷۰ گرم شکر را به همراه دو قاشق آب روی حرارت کم قرار دهید و هم بزنید تا طلایی شود.
۲. حالا نصف لیوان آب به آن اضافه کرده اجازه دهید بجوشد، بعد از اینکه شربت قوام آمد شعله را خاموش کرده و در ظرفی بریزید و همه جای ظرف را آغشته کنید.
۳. حالا به سراغ درست کردن کارامل بروید، باقی مانده شکر را به همراه شیر در قابلمهای ریخته و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.
۴. بعد از اینکه شیر و شکر جوشید زیر شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مواد خنک شود.
۵. در این فاصله تخم مرغها را در ظرفی بشکنید و در صورت سالم بودن آنها را هم بزنید و وانیل را به تدریج اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
۶. تخم مرغها را به شیر سر شده افزوده و خوب هم بزنید، مواد را در ظرف آغشته به شربت ریخته و با حرارت ۳۵۰ درجه قرار دهید و اجازه دهید ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه بماند.
۷. بعد از سپری شدن زمان مورد نظر کارامل را از فر بیرون آورده و بعد از خنک شدن در یخچال بگذارید تا سرد شود.
منبع: ایرنا
فراشپز- دیدن عکس “رول کاراملی پای سیب” حس خوشمزگی زیاد این پای سیب را به…
فراشپز- سالاد پیازچه یک پیشغذای معتبر و خوشمزه است که اغلب در مهمانیها و مراسمهای…
فراشپز- عصاره قلم یکی از غنیترین منابع کلسیم و ویتامین دی است و حاوی مواد…
فراشپز- امروز با یک دستور خوشمزه و آسان به سراغ تهیه شیرینیهای کرهای با طعم…
فراشپز- کیک ماست و لیمو یکی از انواع کیکهای میوهای است که از ترکیب زست…
فراشپز- کیک سیب کاراملی یکی از انواع کیکهای میوهای است که به دلیل داشتن سیب…