مهمترین وعده غذایی که اگر نادیدهاش بگیریم حتما در رژیم غذایی و سلامت ما تاثیر میگذارد. تنوع صبحانهها اما آنقدر زیاد است که با صرف کمی زمان بیشتر میتوانیم یک وعده کامل با انواع مکملها را جذب کنیم و در طول روز سیر بمانیم.
شیر: ۱ لیوان
آرد سفید: یک لیوان ۱۲۵ گرم
تخم مرغ: ۵ عدد
روغن مایع: ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری
نمک: به مقدار لازم
۱. تمام مواد را مخلوط کرده، خوب هم میزنیم تا مایهای کاملا صاف و بدون گلوله بهدست آید. در صورتی که به آسانی آرد در مایه حل نشد، آن را از صافی رد میکنیم. تابه کوچک دستهداری را که بهتر است از جنس تفلون باشد، کمی چرب کرده روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا گرم شود. ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری از مایه میان تابه میریزیم و تابه را میغلطانیم تا سطح تابه از مایه پوشیده شود.
۲. تابه را دوباره روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کرپ کمی برشته شود و آن را در سینی بر میگردانیم و به همین ترتیب تمام کرپها را آماده میکنیم . باید توجه داشت کرپها نازک تهیه شوند.
۳. اگر از مایه مقدار بیشتری در تابه بریزیم، کرپها ضخیم میشوند. این نکته قابل توجه است که مواد لازم را باید در قسمت برشته کرپ ریخته و بعد آن را لوله کرد و بعد سرخ کرد. در این صورت باید دو طرف کرپ را برشته کرد که بعد از ریختن مواد داخل کرپ احتیاجی به سرخ کردن طرف دیگر نداشته باشیم.
۴. کرپ را میتوانیم با شکلات، انواع میوهها و .. برای صبحانه آماده کنیم.
منبع: ایرنا
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…