فراشپز- کرپ نوعی خمیر نازک، پهن و گرد است که برای درست کردن آن از مخلوط آرد، تخممرغ، شیر و کره استفاده میشود. داخل کرپ را با مواد مختلفی مانند گوشت، پنیر، میوه و خامه پر میکنند و آن را رول یا فولد میکنند. ما امروز در ایران کوک طرز تهیه نوعی کرپ به نام کرپ مرغ پنیری را آموزش میدهیم.
کرپ مرغ پنیری غذایی بدون نان و برنج است و میتوانید آن را برای شام یا ناهار سرو کنید. این غذای مقوی و سبک را میتوانید در وعده صبحانه نیز میل کنید.
آرد ۱ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱ لیوان
سینه مرغ ۲ عدد
پنیر پیتزا ۱/۲ لیوان
پیاز ۲ عدد
فلفل، نمک و روغن به مقدار لازم
سینههای مرغ را با یک پیاز و مقداری آب بپزید و به تکههای کوچک خرد کنید (میتوانید از گوشت ران مرغ هم استفاده کنید).
پیاز دوم را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. در ادامه نمک، فلفل و مرغ را به پیاز اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. مواد داخل کرپ مرغ پنیری آماده است.
برای آماده کردن کرپ ابتدا، تخممرغها را با همزن بزنید تا یکدست شوند. سپس، آرد را الک کنید و آرد الکشده را همراه شیر و نمک به تخممرغها اضافه کنید. مواد را مرتب هم بزنید تا یکدست شوند.
ماهیتابه را چرب کنید و روی حرارت قرار دهید. مقداری از مایه کرپ را داخل ماهیتابه بریزید و به صورت دورانی تکان دهید تا تمام سطح آن با لایهای نازک از مایه کرپ پوشانده شود.
منتظر شوید تا کرپ خودش را بگیرد. سپس، مواد آمادهشده برای داخل کرپ را همراه پنیر پیتزا روی آن بریزید و دو طرف کرپ را روی هم بیاورید.
کمی منتظر شوید تا پنیر آب شود. سپس، کرپ را با سالاد و سس دلخواه سرو کنید (تمام کرپها را به همین صورت آماده کنید).
منبع: فرتاک نیوز
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…