فراشپز- کشمش پلو با ماهی یکی ازخوشمزهترین غذاهای محلی منطقه لارستان فارس است. برای آشنایی با روش تهیه این غذای خوشمزه همراه ما باشید.
برنج:۱ پیمانه
ماهی فیله شده:۴۰۰ گرم
کشمش:۲۵۰ گرم
پیاز:۱ عدد بزرگ
شملیز خشک شده:۳۰ گرم
ادویه ماهی:به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه:به میزان لازم
ابتدا برنج را بشویید و چند ساعت در آب و نمک خیس دهید. بعد برنج را در آب جوشی که زرد چوبه به آن اضافه شده بجوشانید و وقتی مغز ن نیم پز شد آن را آبکش کنید.
فیله ماهی را به تکههای کوچک خرد کنید.
تابهای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز نگینی شده را داخل روغن تفت دهید تا پیاز سرخ شود.
بعد ادویه ماهی را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس ماهی خرد شده را به پیاز و ادویههای تفت داده شده اضافه کنید و تفت دهید.
به ماهی در حال تفت نمک، فلفل و شملیز اضافه کنید. در آخر هم کشمش شسته شده را به آنها اضافه کنید و کمی تفت دهید.
مواد را لای برنج آبکش شده بریزید و دم دهید
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد.
کشمش پلو را میتوانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲ نفر مناسب میباشد.
منبع: نمناک
فراشپز- برنج غذای پایه اغلب غذاها و خورشها و آشها و انواع کوفتههای ما ایرانیهاست…
فراشپز- جوجه کباب لبنانی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و ساده میباشد. اگر از طعم…
فراشپز- اگر هم عاشق ماکارونی باشید هم از چشیدن پنیر پیتزا لذت میبرید، قطعا نمیتوانید…
فراشپز- اگر از علاقهمندان فرهنگ و رسوم غذایی کره جنوبی باشید و به دیدن سریالهای…
فراشپز- “چاتال” لقمههای محلی برای عصرانه هستند. طرز تهیه این نان شیرینی را در فراشپز…
فراشپز- دههها است که کم کردن مصرف نمک، بخشی از راهنمای تغذیهای در سطح بینالمللی…