طرز تهیه “کلم و هویج سرخ شده با لیمو”

یک خوراک سبک و خوشمزه سبزیجاتی که برای طرفداران غذاهای غیر گوشتی، غذای بسیار لذیذی محسوب می شود. این غذا در 40 دقیقه اماده می شود و برای سرو به تعداد 6 نفر مناسب است.

مواد لازم کلم و هویج سرخ شده با لیمو

هویج رنده شده : 2 پیمانه
کلم برگ سفید ریزی خرد شده :6 پیمانه
پودر گشنیز :¾ قاشق سوپخوری
برگ گشنیز تازه خرد شده : نصف پیمانه
دانه زیره سبز : ½ 1 قاشق چای خوری
آب لیمو ترش تازه : 3 قاشق سوپخوری
فلفل تند سبز : ½ از یک عدد
دانه خرد شده فلفل سیاه : ½ قاشق سوپخوری
شکر دانه ریز : ½ 1 قاشق چایخوری
نمک : ½ 2 قاشق چای خوری
روغن گیاهی : 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه کلم و هویج سرخ شده با لیمو

تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و یک قاشق چایخوری دانه زیره سبز را در آن بریزید و به مدت 3 تا 5 دقیقه آن را مدام هم بزنید.

تا زیره ها شروع به دود کردن کنند و رنگ آنها قهوه ای شود.بعد زیره ها را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.بعد آن را داخل آسیاب بریزید تا به صورت پودر در بیاید.

تابه ی بزرگ دیگری را انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید و با دو قاشق روغن بقیه دانه زیره سبز را به همراه دانه فلفل سیاه و پودر گشنیز به مدت 2 دقیقه تفت دهید تا رنگ دانه زیره قهوه ای شود.

بعد فلفل تند را خرد کنید و به مواد اضافه کنید و حدود 1 دقیقه به سرخ کردن مواد ادامه دهید تا صدای آن بلند شود و شروع به نرم شدن بکند.

سپس هویج و کلم خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهید تا با بقیه مواد به مدت 3 تا 4 دقیقه بپزند و هر از گاهی آن را هم بزنید تا کلم حالت پژمرده گی پیدا کند درحدی که قابل جویدن باشد.

پس از پختن کلم و هویج زیره آسیاب شده را به همراه نمک و شکر اضافه کنید و 30 ثانیه ای آنها را هم بزنید.سپس زیر شعله را خاموش کنید و در مرحله آخر آب لیمو ترش و برگ گشنیز را به مواد اضافه کنید .خوراکتان را تست کنید و هر طور که دوست داشتید به صورت سرد یا گرم سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد کلم و هویج سرخ شده با لیمو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کلم و هویج سرخ شده با لیمو را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

کاربر سطح ۳

Recent Posts

کرپ فرانسوی؛ یک صبحانه خوشمزه و مقوی برای دانش آموزان

کرپ فرانسوی یکی از صبحانه‌های بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…

1 روز ago

طرز تهیه عدس پلو به سبک بوشهری‌ها

عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…

1 روز ago

طرز تهیه ته چین ارمنی؛ غذایی خوشمزه و متفاوت

ارمنی پلو را می‌توانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکه‌ای…

1 روز ago

طرز تهیه نوشیدنی لیموناد

در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…

1 روز ago

طرز تهیه خوراک میگو و لوبیا سبز خانگی و جا افتاده

طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…

3 روز ago

مرغ زعفرانی مجلسی را با این روش ویژه درست کنید!

مرغ زعفرانی یکی از روش‌های طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…

3 روز ago